Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מהשנה הנ"ל לא סובל מהבעיה שהוזכרה. מנסיון רכב אמין מאד, חסכוני ומבוקש מאד בשוק המשומשות. נסעתי ברכב הנ"ל מעל 70000 ק"מ ללא שום תקלה. אך ורק טיפולים שוטפים במוסך. מומלץ!

פורסם

שלום

מצטרף - לאחר שנתיים בליסינג ו 85K ק"מ של התעללות הקורולה הציגה אמינות מושלמת, חסכונית ביותר 1/14 מחוץ לעיר ללא בעיה

חבל שהושבתה בתאונה (גם בטיחותית שלי היתה עם 4 כ"א).

עלויות אחזקה - אין לי מושג ליסינג...:-D

לסעכום מרווחת ושווה

פורסם

אני לא יודע לגבי אמינות בטוח שרכב פשוט כמו טיוטה מתקלקל פחות מרכב אירופי מאובזר ומשוכלל

לגבי צריכת דלק מנסיון שלי עם טיוטה קרולה 1.6 הרכב לא חסכוני אבל לא שוחט אופיני לכל הרכבים היפנים עם מנוע 1.6 ליטר

לסיכום רכב פשוט משעמם לנסיעה ממקום למקום מתאים לעבדיי הייטק

פורסם

עוד משהו הצחיק אותי שאמרתה "שהמומחים אומרים " אל מכיר אדם אחד בארץ שמומחה במכוניות

אנחנו עם שלא מבין כלום בתחום הזה

ומומחה שיגיד לך שטיוטה זה הרכב הכי טוה הוא לא מומחה הוא כבשה בעדר וזהו

פורסם
עוד משהו הצחיק אותי שאמרתה "שהמומחים אומרים " אל מכיר אדם אחד בארץ שמומחה במכוניות

אנחנו עם שלא מבין כלום בתחום הזה

ומומחה שיגיד לך שטיוטה זה הרכב הכי טוה הוא לא מומחה הוא כבשה בעדר וזהו

בדיוק מה שרמזתי,אגב בין המשפחתיות האוטומאטיות היא באמת בחירה לא רע לפי בדד ,ביצועים,צריכת דלק,איכות הרכבה מרווח לעומת המאזדה 3 למשל....

פורסם

מציע לפותח השירשור לחפש בפורום טכני וכללי לגבי טויוטה קורולה,יש לרכב תקלות סדרתיות לא מעטות,כמו מנועים גמורים בגלל בוצה,תקלות ממיר+מחשב,סעפות סדוקות,בעיית ריפודים,הכל מתועד,פשוט תחפש קצת.

פורסם

לא נורא, הכי חשוב שהוא סחיר וחסכוני בדלק

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אחד הרכבים היותר מוצלחים. לא נהנה מאיזו אחיזת כביש פנומנלית או נוחות חסרת פשרות. נהנה גם נהנה מאמינות מופלאה, ביצועים מצויינים בסגמנט ה1.6 אוט', צריכת דלק הטובה בקבוצה, טיפולים סבירים מאד, וסחירות אגדית.

הרכב לדגמיו מהווה, אמת מידה, מקור בלתי פוסק להשוואה ,שנאה יוקדת, ובכלל סדין אדום לבעלי אירופאיות למיניהן (ע"ע פולקסווגן, פיז'ו וכו') למיניהן שלא מבינים איך לעזאזל ניתן לייצר רכב ברמת אמינות בזאת.

נכון, הרכב מתקלקל לעיתים (ואפילו יש על כך עדויות אמיתיות!!), אך העובדות הכ"כ מרגיזות הן שזה קורה בצורה נדירה מאד.

אם אתה נהג שקם ביום שבת בבוקר ונוסע על מנת לתקוף פניות על שני גלגלים בכבישים הררים, אני משער שה"איכות" של ארופאיות אחרות מתאימה לך יותר.

אם אתה נהג סולידי שמחפש רכב זריז מאד, אמין מאד, סחיר מאד - מומלץ בשתי ידיים!

גרסת הGLI גם מאובזרת מצויין.

יופי של אוטו.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

רכב מוצלח ואמין למי שמחפש שקט נפשי ואין לו יומרות של תקיפת סיבובים. (במיוחד בגרסת ה GLI המאובזרת)

ברשות משפחתי יש GLI שנת 2005 והיתה גם SUN 2006 , הSUN כבר לא עימנו (חזרה לליסינג לאחר ששירתה נאמנה עם 0 תקלות) אבל ה GLI מפגינה אמינות מופתית.

לטעמי מדובר בשילוב המנוע-גיר הטוב ביותר בקבוצה (יותר טוב מגולף 1.6 אוטומט למען הסר ספק)

דרך אגב, לרכב יש ביקוש עצום בגלל הקורולה המחליפה עם הגיר הרובוטי הלא מוצלח.

אנשים לדעתי ירדו מהפסים כי הם משאירים פתקים על הרכב "מעוניינים לקנות".

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...