Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי עכשיו את הסיכום שלך על הרכב ואני פשוט מקנא בך. מקנא בך בזה שאתה עושה פחות מ10 אלף קילומטר בשנה! יוצא לי לעשות את מה שאתה עושה בשנה בחודשיים.

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמן - 254 ש"ח (...) מה פשר העניין?

העיניין הוא ששוחטים אותנו על שמנים. אני שילמתי בזמנו בטיפול 203 ש"ח רק על שמן מנוע, ואני יכול לומר שגם זה מחיר שחיטה. יש לבן דוד שלי חנות לאביזרי רכב, שם אפשר לקנות שמנים מעולים ב- 100-150 ש"ח לגלון של 5 ליטר, בפעם הבאה אני מתכנן לקנות משם שמן מנוע ולהביא למוסך - נראה את הפרצוף שלהם אז.

קראתי עכשיו את הסיכום שלך על הרכב ואני פשוט מקנא בך. מקנא בך בזה שאתה עושה פחות מ10 אלף קילומטר בשנה! יוצא לי לעשות את מה שאתה עושה בשנה בחודשיים.

פשוט הכל קרוב לבית אז הרכב נוסע מעט. בכל אופן יכול להיות שהשנה אני אגיע / אעבור 10K ק"מ, השנה יש נסיעות ארוכות יותר.

פורסם
גלון של 5 ליטר

גלון זה 3.78 ליטר.

חוץ מזה, למיטב ידיעתי - ואולי איני יודע היטב - המוסך אינו חייב לטפל ברכבך בחלפים או חומרים שאתה הבאת לו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התכוונתי לג'ריקן / מיכל / אריזה של חמישה ליטרים (5L). כך או כך אני מודע לאפשרות שהמוסך ייסרב לבצע את הטיפול, אבל:

א' כל: במידה והמוסך ייסרב זה לא מתוך חשש לאיכות החלפים, אלא מתוך שיקול כלכלי - כלומר המוסך יפסיד מהמהלך הזה הכנסות.

ב': זה לא המוסך המורשה היחידי בצפון, חוץ מזה שאני יכול לגשת למוסך לא מורשה לבצע את הטיפול (המוסך שטיפל לי בפיאט התמחה בסקודה, רנו וסובארו) כך שלא תהיה לי בעיה (גם האחריות תסתיים עד אז).

פורסם

לגבי "סעיף ב" - זכותך לעשות טיפול בכל מוסך שתבחר וזה לא ייתן לגיטמציה להתנער מאחריות במקרה של בעיה. אלה אם יוכיחו שהיה כשל בטיפול ושהוא הגורם להבעיה במידה ותהייה.

פורסם
התכוונתי לג'ריקן / מיכל / אריזה של חמישה ליטרים (5L). כך או כך אני מודע לאפשרות שהמוסך ייסרב לבצע את הטיפול, אבל:

א' כל: במידה והמוסך ייסרב זה לא מתוך חשש לאיכות החלפים, אלא מתוך שיקול כלכלי - כלומר המוסך יפסיד מהמהלך הזה הכנסות.

).

אם כבר המוסך נותן לך אחריות על העבודה,למה שיתן לך אחריות על עבודה עם חלקים שלא שלו?

זה עניין של עקרון.

יש משפט נפוץ בהקשר הזה של מוסכים....

"כשאתה מגיע למסעדה,אתה מביא אתך את הסטייק?"

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

> מסכמים שנתיים: אפס תקלות, מס' בעיות קוסמטיקה

24 חודשים חלפו מיום שהפאביה עלתה על הכביש - דיווח שני

התחלת המעקב: 10/2009

סיום המעקב וסיכום: 10/2010

סוג הרכב: סקודה פאביה

דגם משנה: SPORT 16V

עלייה לכביש: 10/2008

מד ק"מ לפני שנה: 6,510

מד ק"מ היום: 18,199

סה"כ נסיעה לשנה זו: 11,689 ק"מ

> 23/02/2010: תאונת צד בחניון: רכב מסוג פורד פוקוס החדשה (רכב ליסינג) פגע בפאביה בעת נסיעה לאחור בחניה: נזק לג'אנט אחורי ימין, נזק לפגוש אחורי צד ימין, פגיעת פח בכנף אחורית ימין, פגיעת פח בדלת אחורית ימין, נזק לפס קישוט בדלת אחורית ימין: יישור ג'אנט, החלפת פס קישוט ועבודות פחחות וצבע לפגוש אחורי, כנף אחורית ודלת אחורית ימין.

מוסך מבצע: מוסך קשת - מועצה איזורית מגידו

סוג מוסך: פחחות וצבע בתנור

סה"כ לתשלום: 4,179.00 ש"ח

שולם ע"י: כלל חברה לביטוח בע"מ - חברת הביטוח של הרכב הפוגע

סה"כ לתשלום ברמת לקוח: 0.00 ש"ח

> 11/06/2010: חגורת בטיחות קדמית ימין לא חוזרת עקב קיפול החגורה בתוך הפלסטיק, קילופי צבע בכפתור ידית בלם היד: החלפת חגורת בטיחות קדמית ימין כולל מנגנון כצעד מונע, החלפת ידית בלם יד.

מוסך מבצע: מיכאל גולדברט בע"מ - צ'ק פוסט חיפה

סוג מוסך: כללי - מורשה סקודה

סה"כ לתשלום: 1200.00 ש"ח

שולם ע"י: צ'מפיון מוטורס - הופעלה אחריות יצרן

סה"כ לתשלום ברמת לקוח: 0.00 ש"ח

> 01/10/2010: טיפול שנתי: החלפת מסנן שמן, החלפת שמן מנוע, חיבור מחשב ניהול מנוע לסורק תקלות, בדיקת מערכת הבלמים.

מוסך מבצע: מיכאל גולדברט בע"מ - צ'ק פוסט חיפה

סוג מוסך: כללי - מורשה סקודה

סה"כ לתשלום ברמת לקוח: 647.00 ש"ח

> סיכום:

סה"כ הוצאות לשנה השנייה: 647.00 ש"ח.

פורסם

רכב אוטומטי בעל 6 הילוכים?

או שאני מתבלבל או שאתה, זה לא גיר אוטומט, זה גיר רובוטי בעל 2 מצמדים או יותר נכון DSG :lol:

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

א. נראה לי מוזר שמתקלפת הידית בלם. האם מדובר על ציפוי "ניקל" כמו בסיאט של החל מ2001?

ב. המחיר לטיפול יקר. כמה שמן צריך לאוטו הזה?

משכנתא זה קל

פורסם

או שאני מתבלבל או שאתה, זה לא גיר אוטומט, זה גיר רובוטי בעל 2 מצמדים או יותר נכון DSG :lol:

אתה מתבלבל. זה גיר פלנטרי טיפטרוניק המעצבן.

פורסם
התחלת לדפוק קילומטרז'... :)

אולי כדאי להכניס את הרכב לבדיקה כללית לפני תום האחריות ?

כן, עבודה חדשה - אין ברירה...

למה יש צורך לבצע בדיקה כללית? בכל מקרה בדקו אותו אתמול בטיפול ולא מצאו כלום, בדקו גם במחשב.

זה גיר אוטומט רגיל עם 6 הילוכים, מותקן גם ברומסטר.

א. נראה לי מוזר שמתקלפת הידית בלם. האם מדובר על ציפוי "ניקל" כמו בסיאט של החל מ2001?

ב. המחיר לטיפול יקר. כמה שמן צריך לאוטו הזה?

א. אכן מדובר בציפוי הניקל - במקרה אחר הייתי משאיר את הכפתור מקולף, אבל יש אחריות אז קפצתי על העגלה...

ב. כי צ'מפיון יקרנים. על ג'ריקן שמן של 5 ליטר הם גבו 203 ש"ח, אני לא יודע אם נשאר משהו במיכל.

אתה מתבלבל. זה גיר פלנטרי טיפטרוניק המעצבן.

למה מעצבן?

פורסם

כי הוא יכול להגיעה להילוך ה6 ב40 קמ"ש . כל נגיעה קלה בדווןה נותנת לך הרגשה של קיקדאון עצבני של 3 הילוכים למטה.

זה ביחד עם קולניות של פביה עיצבן אותי.

• תוכן חדש...