Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לכם לצפות בוידיאו הזה על הפאביה, ואני מצטט:

http://www.motocar.co.il/video/video.aspx?ivqr1VQ=EHF

"תא הנוסעים, ממשיך במראה הסולידי והנעים למראה, אך איכות החומרים וההרכבה מרשימים" (...) "המושבים נוחים ותומכים בצורה מעולה" (...) "תא הנוסעים הוא מקום נעים לשהות בו, מלפנים ומאחור" (...) "נוחות הנסיעה טובה, עם נוקשות קלה בתוך העיר, שהולכת ומשתפרת ככל שעולה המהירות" (...) "בכל הקשור להתנהגות דינאמית, מצד אחד לפאביה יש הגה שלא מעביר מידע רב לנהג, אך מצד שני שפע אחיזה וביטחון - גם במגבלות" (...) "בעינינו, הפאביה החדשה היא ממובילות קטגוריית הסופר מיני בישראל".

אז מה דעתכם, הכתב הזה לא מבין כלום מהחיים שלו? בתחום ה"אפור" הוא טוען שרק העיצוב הוא כזה...

bar72- תראה את הפנסים האחוריים של הסוויפט, מה זה אמור להביע? :shock: ועזבו את זה שאני רואה יותר ויותר סוויפטים עם צבע מתקלף, אפילו הצבע באונו 93' שלי לא התקלף.

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מבחינתי הפאביה מהווה פשרה בין רכב ספורטיבי משומש לרכב ספורטיבי חדש.

בערך באותה צורה בה שניצל תירס מהווה פשרה בין סטייק להמבורגר. רבאק, האסטרה G בה אני מתנייד לאוניברסיטה מתנהגת טוב יותר מהפאביה ובעלת הגה מתקשר פי כמה, אבל אני לא הולך ומהלל את ההתנהגות שלה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
bar72- תראה את הפנסים האחוריים של הסוויפט, מה זה אמור להביע? :shock: ועזבו את זה שאני רואה יותר ויותר סוויפטים עם צבע מתקלף, אפילו הצבע באונו 93' שלי לא התקלף.

בשורה התחתונה נמכרו בארץ יותר סוויפטים מפאביות, כנראה שהבעיה אצלך.

פורסם
בשורה התחתונה נמכרו בארץ יותר סוויפטים מפאביות, כנראה שהבעיה אצלך.

כנראה שכחת שהסוויפט התחילה להמכר בארץ כשנה/שנה וחצי לפני הפביה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

איזה שירשור הזוי ויש עוד כמה כמוהו פה בפורום.

בתור בעלת המכונית ספורט , הנקראת פאביה, אני גם אגיב.

כשרכשתי את הפאביה, היה לי במזומן 60 אלף שח, החלטתי לרכוש רכב חדש "מהניילונים" בשביל השקט הנפשי.

(תנאי הרכישה היו מאוד מאוד נוחים לקנית הפאביה, את שאר הסכום פרסנו לתשלומים במבצע ללא ריבית.)

לא רציתי איזו צרפתית ספורטיבית שתכניס אותי למוסך כל חודש. (אולי קליאו ספורט?)

במקום זה קיבלתי מכונית צ'כית מהניילונים, שמכניסה אותי למוסך בממוצע כל חודש וחצי (אם משכללים את מספר הפעמים שביקרתי שם למספר החודשים).

אז נכון, נפלתי על לימון.

אז? זאת אני ואני אכלתי אותה חזק, מספיק חזק בשביל לקנא באלפות ישנות שנוסעות על הכביש ולחשוב לעצמי, "הן מבקרות במוסך פחות מהפאביה שלי".

מילא אם הייתה לי מכונית ספורטיבית שהייתי נהנת איתה במידה התואמת את הביקורים שלי במוסך.

אבל היא לא.

היא חמודה, זריזה (הכל יחסית ,חברים) מרגישה אוטו אוטו, אבל:

היא מקרקשת, ממש ממש ממש מקרקשת.

המזגן עושה רעשים של טרקטור, מספיק טרקטור בשביל ששתי חברות (כל אחת בנפרד) אמרו: "מוזר, אני שומעת מרחוק אתר בניה, אבל הוא ממשיך איתנו!".

ולמה לכל הרוחות יש ציפצופים מרגיזים כשנוסעים עם החלונות האחוריים פתוחים??

בכל אופן,

אני מחפשת קליאו ספורט דור 2.

ואם אני לא אמצא אחת במחיר נורמאלי ובמצב טוב, כשאגיע עם הפאביה לשנתיים, אגיד לה ביי ביי ואקנה לי סמארט.

עוד כשנה אני מקווה לצאת מהסוכנות של רנו, עם קליאו ספורט חדשה דנדשה, מאובזרת ב3 שנות אחריות והרבה שקט נפשי.

ואם גם שם אפול על לימון, לפחות החיוך בין הביקורים במוסך יהיה יותר גדול.

אגב

הקליאו ספורט החדשה, בהרבה יותר נוחה מהפאביה! (אז לפאביה יש קשיחות ספורטיבית :lol: ).

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
אז מה דעתכם, הכתב הזה לא מבין כלום מהחיים שלו? בתחום ה"אפור" הוא טוען שרק העיצוב הוא כזה...

קח עצה טובה בחינם: דעתם של כתבי הרכב במקרים מסויימים יכולה להיות שגויה, שגויה מאוד. אני לא אומר שמי שכתב את הדברים שציטטת בהכרח טעה או שדעתו הושפעה ממניעים זרים, אולם מניסיוני כבר למדתי שלא צריך להתייחס לכל מה שנכתב בעיתונות הרכב כאל אורים ותומים.

אז? זאת אני ואני אכלתי אותה חזק, מספיק חזק בשביל לקנא באלפות ישנות שנוסעות על הכביש ולחשוב לעצמי, "הן מבקרות במוסך פחות מהפאביה שלי".

לא חבל לאכול את עצמך? בתקציב שיש לך את יכולה למצוא יופי של אלפא. הח"מ מתחייב לעזור לך למצוא את מבוקשך במידה ותחליטי שאת הולכת בכיוון הזה :wink:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
כנראה שכחת שהסוויפט התחילה להמכר בארץ כשנה/שנה וחצי לפני הפביה.

ועדיין הפאביה לא נמכרת במספרים שבהם הסוויפט נמכרה כשהיא עשתה עליה

הפאביה מעולם לא נחשבה להצלחה של ממש במיוחד בדור הקודם.

פורסם

גיא,

לא חידשת כלום עם הכתבה שציטטת,הכתבה גורסת שלפאביה אחיזה גבוהה.

אף אחד לא אמר שאין לה אחיזה גבוהה!

אמרו רק שאין לה שום התנהגות ספורטיבית ושום קשר לספורטיביות כלשהי,בניגוד לאימרות שלך שהיא מהווה פשרה בין רכב ספורטיבי משומש לחדש.

אי אפשר לקשר בינה לבין ספורטיביות בשום דרך מתקבלת על הדעת.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שכנעתם אותי, אני מחר ב-8:00 בסוכנות להזמין אחת. רק מה, עדיף ספורט או אלגנס ? כי אני מעוניין בתאורת RD כתומה.:lol:

עידן, מצדיע לך על הנחישות אבל אתה מבזבז אנרגיה לחינם.

Veni Vidi Vici

פורסם
קח עצה טובה בחינם: דעתם של כתבי הרכב במקרים מסויימים יכולה להיות שגויה, שגויה מאוד. אני לא אומר שמי שכתב את הדברים שציטטת בהכרח טעה או שדעתו הושפעה ממניעים זרים, אולם מניסיוני כבר למדתי שלא צריך להתייחס לכל מה שנכתב בעיתונות הרכב כאל אורים ותומים.

לא יודע אם זה נכון במקרה הספציפי, אבל באופן כללי אתה צודק. גם בעיניין הסל"ד של המדחס צדקת, ולכן מחקתי את המשפט.

ועדיין הפאביה לא נמכרת במספרים שבהם הסוויפט נמכרה כשהיא עשתה עליה

הפאביה לא נמכרת במספרים שבהם הסוויפט נמכרה מהסיבה הפשוטה שהיא לא נמכרת לשוק המוניות (ע"פ החלטה של היבואן), ודבר שני מי שקונה את הסוויפט היפנית (בגלל שהשכן אמר שהיא אמינה כי היא יפנית) אלו אותם אנשים שהיו רצים כמו עדר לקנות את המאזדה 2 (כי השכן קנה אז גם אנחנו נקנה).

זה המקום להבהיר שאין לי דבר וחצי דבר כנגד הסוזוקי סוויפט והמאזדה 2, פשוט הן נמצאות על הכביש בכמויות גדולות שזה נמאס.

אימרות שלך שהיא מהווה פשרה בין רכב ספורטיבי משומש לחדש.

זה מבחינתי ומבחינתי בלבד לאור מצב הספורטיביות בשוק המשומשות ולפי מצב התוכניות העתידיות שלי. לא קשור לאף אחד ולכן אתם גם לא צריכים להתייחס למשפט הזה כלל. אתם שאלתם למה חובב נהיגה לא רכש רכב ספורטיבי X, אז רשמתי שהתפשרתי בינתיים על רכב חדש Y. זה הכל.

אני מעוניין בתאורת RD כתומה.:lol:

הלך עליך - אין דבר כזה :lol:.

במקום זה קיבלתי מכונית צ'כית מהניילונים, שמכניסה אותי למוסך בממוצע כל חודש וחצי (אם משכללים את מספר הפעמים שביקרתי שם למספר החודשים).

זה הכל תלוי איך את מתנהלת. את לא יודעת מה אני עברתי במוסך כדי להחליף את הגומיות. מה הם טענו: "האחריות לא מכסה גומיות", "זו בעיה שלך", "זכותנו להחליף לאנשים אחרים ולך לא", "אם נחליף לא נרוויח מזה" ושיא השיאים: "אתה עשית את הסימן בדשבורד בזמנו, לא אנחנו!". פשוט מאוד: צעקות/ קול רם של 15 דקות על היועץ שירות החוצפן כשכל העובדים מסתכלים מרחוק, איומים לפנייה למנכ"ל צ'מפיון ואיומים לתביעה בטענה שזה פגם בייצור. אחרי יום מצלצל הטלפון: "שומע? החלטנו להחליף לך, תגיע, זה פה".

את היית צריכה לשלוח מכתב למנכ"ל צ'מפיון המנוסח בצורה ברורה עם כל השתלשלות האירועים, תוך הדגשה שהם עדיין לא פתרו את הבעיות, הרעשים נמשכים, אי אפשר לנהוג ברכב הזה וכ'. סיכוי גבוה שהיו לוקחים את הרכב שלך ונתנים לך מחיר מחירון מלא, בתמורה לרכישת פאביה חדשה (וכנראה לא לימונית) או רכב אחר מבית סקודה/ VAG (וזה במידה ואת מוכנה לסידור הזה).

קבלי עצה שלי: כדי להשיג משהו בחיים צריך לעבוד בשבילו קשה, זה לא יבוא לבד. במקרה הזה הפיצוי לא יבוא לבד, הם לא נחמדים עד כדי כך.

פורסם

השירות אכן גרוע ברגע שמגיעים לנושא האחריות. היבואן מנסה להתנער בכל מיני תירוצים ולחפש דרכים כדי לסבן את הלקוח בשטויות, כדי לגרום ללקוח לחשוב שהוא לא בסדר ברגע שהחליט להגיע למוסך (כנראה הם חושבים שגומיות עפות ברכב חדש זה נורמלי). הריי מישהו אחר שמגיע למוסך כדי להתלונן על הגומיות האלו מקבל תשובה בנוסח: "אין אחריות על גומיות, אם אתה רוצה תקנה חלק חדש" - אז הלקוח בורח ומשאיר זאת כך. פה היה לי את הפורום הזה והבנתי שזו בעיית ייצור, הסתכלתי גם על פורמים מחו"ל והדפסתי דיונים ותמונות של הבעיה.

הכי מעניין בשיא הויכוח הנציג שירות אומר לי: "זה לא פגם בייצור, זה רק אצלך". רק מה? בחוץ חנתה פאביה כחולה כהה של אחד העובדים, והגומייה גם שם היתה תלוייה על צד אחד ומתנדנדת. הראתי לו את זה והוא לא ידע מאיפה נפלתי עליו. זה פשוט מדהים, כל דבר שאני אומר לו הוא מוצא תשובה, גם אם זו תהיה תשובה דבילית, העיקר לענות לי. אלו סוג האנשים עם הלשון החלקלקה שצריך להעמיד אותם במקום.

ברגע שמגיעים לטיפול בתשלום (על חשבון הלקוח) אז פתאום השירות מעולה, העובדים אדיבים ושואלים לשלומך, מנהל המוסך דואג בעצמו להכנת תרמוס קפה ללקוחות בחדר ההמתנה, מסבירים לך בדיוק מה מבוצע ברכב וכ'. בקיצור יש פה סוג של צביעות.

פורסם

ראו נא איזה יופי, משירשור שתחילתו נסיון כן להתחלק עם החברים כאן בשביעות הרצון וההנאה מהאוטו, הגענו כאן לצידה השני של המטבע. גם הפותח כנראה משתכנע לאיטו, בעיקבות הלחץ החברתי המופעל כאן במרץ, שהאוטו שלו בכלל לא מה שהוא חשב.

פורסם

גם פ'גו 308 יש אחיזה מעולה, כנ"ל I30 , מאזדה 3 ושאר הרכבים המודרניים.

אחיזה אבסולוטית - מעולה!

התנהגות,בשילוב שלדה היגוי והנאה מנהיגה? לא הצד המובחר.

• תוכן חדש...