Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים איתך לחלוטין.

לדעתי עבור בחור שעבר מפיאט אונו (כלומר קפץ 25 שנה קדימה) , פרמטרים כמו הנאה מנהיגה נמדדים בין היתר בעצם הנהיגה ברכב חדש ומודרני שלא מתפרק תוך כדי נסיעה ( שגם זה לא לגמרי נכון על פי דיווחים מבעלי פאביה).

אני גם לא חושב שלרוב בעלי הפאביה יש כלים להעריך כמה ספורטיבי או לא ספורטיבי הרכב שלהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה איכפת לך מה אחרים אומרים?

בסה"כ נאמר שזאת מכונית יפה, יעילה, אמינה, מהנה לנהיגה ובעיני גם יפה ומרעננת.

הרבה יותר מהנה לנהיגה מהסוויפט העגלתית, למשל (סוויפט - זה רכב "אפור"!)

אוטו שעושה את העבודה שלו בשביל מחיר די טוב! מה כואב לך???

אף אחד פה לא השווה את האוטו ל205 GTI. :? מבין הסופרמיני, היא טובה ואפילו טובה מאוד.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

עידן,

לפעמים אתה מגלה שגם השכן שלך שנוהג במאזדה 323 לבנה עם פזומט - גם הוא חובב רכב.

אבל לפעמים הרגש מתנגש עם ההגיון והולכים יותר עם השכל.

אולי גם אני במקומו ואני באמת חולה רכב,הייתי מעדיף רכב חדש מהניילונים עם אחריות,ולהחזיק אותו מספר שנים....

פורסם

לגבי המערכת שצולמה בעמוד הקודם:

זו מערכת מקורית (RDC)? כי לא ראיתי כזו מקורית (ארבעה כפתורים בכל צד) בארץ.

ובעניין אחר: ראיתי שאפשר להוריד עדכון תוכנה Firmware update ל- RDC שלי (שלושה כפתורים בכל צד), שמשנה מעט את התפקודים והתצוגה. מישהו ניסה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חברים,

אין בעייה שכל אחד יגיד מה שבא לו על הרכב שלו,לאף אחד פה לא "ייכאב", אבל בתור פורום שאמור להיות "טיפה" מקצועי, לבוא ולספר כמה הפאביה פונה ללקוחות שמחפשים "הנאה מנהיגה" וש"עובדה,חובבי רכב פה בפורום קנו פאביה" זה לא מקצועי,זה לא רציני וגובל כבר בגיחוך מטורף.

הגיוני שאני אקנה עכשיו סובארו ג'אסטי בתור רכב ראשון ואספר על כך שהאוטו פשוט מדהים ומספק חווית נהיגה ופשוט כיף לנסוע איתו בכבישים הרריים ?

לא הגיוני,נכון ? (אלא אם כן אני מסטול מהתחת וחושב באותו רגע שאני קיפוד,והיי,הנה בדיוק חצה פה את הכביש דולפין!!!).

יש גבול בין משהו שהוא דעה אישית,כולם יכולים להגיד שפאביה לא נוחה,אבל לי יש 2 פריצות דיסק ועוד סקרצ'ים בדיסק ה-3 ולי היא דווקא נוחה,ולמישהו שיורד מאיבו 10 היא תיהיה מאוד חלשה אבל עבורי שלפני כן היה לי רכב עם מנוע של אופניים היא מספיק חזקה,לגיטימי.

אבל לבוא לספר שהיא מספקת חווית נהיגה כזו או אחרת,לבוא לספר שחובבי רכב בפורום קנו את הרכב בגלל שהוא "פשרה" למי שרוצה רכב ספורטיבי ולא משהו כמו יונדאי גטס,באמת,צריך להיות איזשהו גבול במטרה לשמור על איזושהי רמה "מכובדת" של פורום.

למה לעזעזאל מישהו שלא מבין ברכב מחר ייכנס לפורום,ירצה לשאול על פאביה ישר יקפצו פה משתמשים וירצו לדקור אותו כי הוא לא השתמש בכפתור חיפוש,אז הוא ישתמש בלחצן חיפוש,ומה הוא יימצא ?

פאביה זה רכב "אחושרמוטה" לתקוף פניות !

מכונת נהיגה שמספקת ופונה לאנשים שמחפשים הנאה מנהיגה!

חובבי רכב בפורום קונים פאביה! (ממש סלוגן).

זו הסיבה שכבר נמאס,באמת.

תפסיקו להעליב את קמור,שהביאו קופירייטר ושילמו לו ממיטב כספם כדי שימציא את "ב.מ.וו- הנאה מנהיגה" ופה בפורום משתמשים במשפט הכל כך נכון הזה לגבי רוב דגמי ב.מ.וו וזורקים אותו על פאקינג פאביה 1.6 "SPORT" שהיא מלכת הפורום החדשה.

תמות ה-106 שילדה-מטורפת, תחי המלכה החדשה!

ראבק,אפילו אייל שאוהד גרמניות בצורה קיצונית (:wink:) לא מבין מה הבאז סביב הפאביה,זה צריך לומר דרשני!

מקסיזם,אין לי בעייה עם בעל מאזדה 323 שחובב נהיגה ומדי פעם נותן בגז ברכב שלו,כל עוד הוא יודע ומבין את מקומו של הרכב שלו ב"שרשרת הרכבים".

ביום שהוא יצא ויספר על כמה ה-323 שלו מדהימה בפניות,במיוחד אלה החדות והמהירות,תיהיה לי בעייה,וגם לך,זה פשוט יעלה את מספר תאונות הדרכים בכביש כי כל אחד עכשיו שיש לו 323 יגיד "בואנה,איך זה שעד עכשיו לא ידעתי מה יש לי ביד,בוא נצא להתגרזן (על איזה מעקה בטיחות) בנס הרים!!".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

צודק,אבל בגלל שהפאביה מאירופה אז.... היא לא יפנית משעממת.

אגב מנסיון שלי על שתיהן,לדעתי I30 אוחזת הרבה יותר ומתנהגת הרבה יותר ( נכון שהקטגוריה שונה,אבל אני מדבר על מנוע זהה...) 1.6 אוטו- מת.

ד"א , דווקא עם הסוויפט הייתה באה עם מנוע ה 1.6 120 כ"ס שלה שמאובזר בחו"ל גם בESP ושאר פיצ'עפס...

מאמין שהיא הייתה דווקא כן ספורטיבית יחסית, יצא לי להתעלל קצת בסוויפט חדשה והיא דווקא מרגישה מעולה בכבישים הנכונים.

אגב 105 כ"ס של משפחתית מול 105 כ"ס של אוטו דוגמאת 106 למיניהן,לא בר השוואה.

משקל מאוד שונה,יחסי העברה שלא בנויים לחסכון ולהקטנת רעש וצריכת דלק,אלא נטו 105 כ"ס שבנויים לקריעה!

פורסם
תגידו,ברצינות עכשיו, על מה לעזעזאל אתם מדברים ?! איזה חובבי נהיגה קונים פאביה ?! איזה הבלחות בתחום הספורטיבי ?! צמיגים בחתך נמוך שרק פוגעים בנוחות של הרכב שמלכתחילה לא משהו ?! (...) בכל יום נתון חובב רכב אמיתי יעדיף קליאו ספורט\איביזה טורבו\205GTI\גולףGTI\פולוGTI\פונטו GT\פז'ו106 ראלי\GTI משומשת על פני פאביה "SPORT". (...) לצורך העניין,אין הרבה שוני בינו לבין יונדאי גטס,אוקיי ? (...) יותר מזה,הרכב של אבא שלי,סיוויק 1.8, נראית מבפנים פי 100 יותר טוב,הרבה יותר נוחה,מרווחת,חזקה,ועדיין,גם היא אפורה.

אנחנו. אנחנו חובבי נהיגה, ורכשנו פאביה. אתה צריך להבין שזה שוק חופשי, כל אחד ירכוש את הרכב המתאים לו בדיוק. מישהו אחד יכול לקנות פאביה, השני סוויפט, השלישי מאזדה 2, והרביעי יכול לרכוש לעצמו גם שברולט אוויאו.

לכל נהג יש דרישות שונות מהרכב, ולכן כל אחד שרוכש רכב חדש רכש את הרכב המתאים לו. אינך יכול לשפוט אחרים על הבחירה שהם עשו, זה שאתה לא היית רוכש פאביה זה רק אומר שהיא לא עונה על הדרישות שלך. לגיטימי.

השוואה של פאביה לגטס מדהימה אותי. הגטס שתיינית דלק, בעלת מושבים מבטון, נוחות על הפנים ואיכות חומרים לוקה בחסר (אני לא רוצה לומר "מזעזעת"). את העיצוב של הרכב הזה אני לא יודע איך לאכול. הגטס מתאימה לציי רכב או לנהגים שמעוניניים להגיע מנקודה א' לנקודה ב' ביעילות, זהו רכב זול ואמין - בטח שלא מתאים לחובבי נהיגה (אבל שוב - לכל אחד יש דרישות משלו).

הסיוויק של אבא שלך אכן יותר חזקה, נראית יותר טוב, יותר נוחה ומה שתרצה, אבל שכחת פרט "קטן" חשוב (מאוד): הסיוויק היא רכב משפחתי, הפאביה היא סופר מיני. הסיוויק עולה 160K, שלי עלתה 104.5K. על החוזק, עיצוב ונוחות אתה משלם.

לגבי המערכת שצולמה בעמוד הקודם:

זו מערכת מקורית (RDC)? כי לא ראיתי כזו מקורית (ארבעה כפתורים בכל צד) בארץ.

לזו א מערכת מקורית, זו מערכת שמורכבת בארץ ושמתאימה לקונסולה הגדולה יותר של הפאביה.

פורסם

מבחינת צריכת דלק אני בטוח שהפאביה זהה לסיויק.

אז מה בעצם עידן טען?

למה לא סיויק בת חצי שנה?

אגב,סיויק לא עולה 160 אלף ש"ח.

160 זה קטגוריה של אקורד.

אני חושב שכל אחד יבחר מה שנוח לו ,פשוט בלי לשכנע שפאביה היא ספורטיבית.

גם לי אחרי שברולט קאוואליר - 306 1.6 הרגישה כאילו היא יצוקה לאספלט.

עזוב 306 , יונדאי גטס 1.6 הרגישה כמו רכב אוחז,ומתנהג.

פורסם

חווית נהיגה היא לא בהכרח יכולת לתקוף סיבובים, זוויות גלגול שטוחות או הגה מתקשר וחד במיוחד.

כל אדם נהנה מנהיגה בצורה שונה.

פורסם
אנחנו. אנחנו חובבי נהיגה, ורכשנו פאביה. אתה צריך להבין שזה שוק חופשי, כל אחד ירכוש את הרכב המתאים לו בדיוק. מישהו אחד יכול לקנות פאביה, השני סוויפט, השלישי מאזדה 2, והרביעי יכול לרכוש לעצמו גם שברולט אוויאו.

לכל נהג יש דרישות שונות מהרכב, ולכן כל אחד שרוכש רכב חדש רכש את הרכב המתאים לו. אינך יכול לשפוט אחרים על הבחירה שהם עשו, זה שאתה לא היית רוכש פאביה זה רק אומר שהיא לא עונה על הדרישות שלך. לגיטימי.

השוואה של פאביה לגטס מדהימה אותי. הגטס שתיינית דלק, בעלת מושבים מבטון, נוחות על הפנים ואיכות חומרים לוקה בחסר (אני לא רוצה לומר "מזעזעת"). את העיצוב של הרכב הזה אני לא יודע איך לאכול. הגטס מתאימה לציי רכב או לנהגים שמעוניניים להגיע מנקודה א' לנקודה ב' ביעילות, זהו רכב זול ואמין - בטח שלא מתאים לחובבי נהיגה (אבל שוב - לכל אחד יש דרישות משלו).

הסיוויק של אבא שלך אכן יותר חזקה, נראית יותר טוב, יותר נוחה ומה שתרצה, אבל שכחת פרט "קטן" חשוב (מאוד): הסיוויק היא רכב משפחתי, הפאביה היא סופר מיני. הסיוויק עולה 160K, שלי עלתה 104.5K. על החוזק, עיצוב ונוחות אתה משלם.

אין שום קשר בין הנאה לנהיגה לבין קניית פאביה, מדובר בסופרמיני סבירה לחלוטין עם אפס יומרות ספורטיביות שלא שונה בהרבה משאר הסופרמיני שמתניידות בכבישי ישראל, למעט אסונות מוטורים כמו האוואו. לצורך העניין, אם הייתי צריך לבחור בין פאביה לבין הI20 (וזאת על מנת להשוות בין רכבים שהוצגו בערך באותו טווח זמן, ולא בין גטס בת השבע לפאביה בת שנתיים) אני בספק אם הייתי בוחר דווקא את הפאביה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אנחנו. אנחנו חובבי נהיגה, ורכשנו פאביה. הסיוויק של אבא שלך אכן יותר חזקה, נראית יותר טוב, יותר נוחה ומה שתרצה, אבל שכחת פרט "קטן" חשוב (מאוד): הסיוויק היא רכב משפחתי, הפאביה היא סופר מיני. הסיוויק עולה 160K, שלי עלתה 104.5K. על החוזק, עיצוב ונוחות אתה משלם.

.

הסיוויק של אבא שלי עלתה 108K שקלים,הוא קנה אותה כשהיתה 8 חודשים על הכביש,עם 14K קילומטרים.

וזה בדיוק מה שאני מדבר עליו אם לא הבנת עד עכשיו,שאם אתה,או אוראל,או כל אחד מאותם חובבי רכב באמת הייתם מחפשים מכונית שתיהיה עם איזשהו פן ספורטיבי אבל עם מגבלת תקציב,כנראה שהייתם מוכנים להתפשר על רכב משומש אבל באמת ספורטיבי,ולא רכב אפור עם חבילת איבזור SPORT.

תבין,הנקודה פה היא לא "למה עשית את הבחירה בפאביה",וכמו שכבר כתבתי 15 פעם,אין לי שום דבר נגד הפאביה,נהפוכו, אני באמת חושב שכרכב משפחתי קטן הוא לא רע.

הנקודה היא רק ההגדרות הלא נכונות שאתם מייחסים לרכב,לגבי זה שהוא "מתנהג",ספורטיבי וכו', זה פשוט לא נכון.

אין בו אפילו חצי דבר שאיכשהו ניתן לקשר לרכב ספורטיבי,אולי למעט מבנה האצ'בק.

אגב,גם אם הייתם קונים את הפאביה עם גיר ידני זה לא היה הופך אותה לספורטיבית.

מקסיזם אולי לא התכוון לכך (ואולי כן) אבל הוא כתב משהו מאוד נכון:

בפאביה יש אמנם מנוע נחמד עם 105 כ"ס,אבל ל-106 ראלי או XSI יש מנוע של 105 כ"ס אבל אחד שיותר תאב סל"ד,עם גיר קצר,עם הגה שמרגיש כל קפל כביש,עם שילדה מהנה ביותר,תחת "אינטואטיבי" ואחיזה מאוד גבוהה.

זה ההבדל בין רכב משפחתי "אפור" לבין רכב,שאמנם הנפח מנוע זהה וגם ההספק,אבל מכאן והלאה הכל שונה.

הפאביה,אחלה חבילה בתור רכב,אבל ללא שום קשר לספורטיביות מאיזשהו סוג.

אגב,בהתייחס לפאביה,כשאבא שלי רצה לקנות מכונית חדשה לפני כמה חודשים (ככתוב,בסוף קנה סיוויק בת 8 חודשים) מאוד רציתי שיילך על יונדאי I30,מפני שהסיוויק היתה יקרה מדי כחדשה.

אני אפתיע אותך ואכתוב לך שאם תשווה I30 לפאביה (נעזוב את עניין המרחב,אני מדבר מבחינת איכות של רכב), ה-I30 לא נופלת ממנה בכלום.

יונדאי של השנה-שנתיים האחרונות זה לא אותה יונדאי של עידן האקסנט דור ראשון,הם עשו קפיצה של 80 מדרגות,יש להם היום רכבים ראויים לגמרי במחירים מאוד אטרקטיביים ביחס לקטגוריה.

לבסוף כאמור נבחרה סיוויק שנרכשה כמשומשת,כי לפעמים עדיף לרדת בשנתון ולקנות משהו שמתאים לך באמת,ולמרות שאבא שלי כבר כמעט סגר על מאזדה 3 החדשה,הורדתי אותו מזה ודחפתי אותו ללכת על סיוויק,בעיקר מפני שיש לו נסועה גבוהה והסיוויק פשוט חסכונית מאוד,מעבר לזה שהיא ממש אחלה רכב,אני אהבתי אותה (בתור משפחתית,כן?).

פורסם
חברים,

אין בעייה שכל אחד יגיד מה שבא לו על הרכב שלו,לאף אחד פה לא "ייכאב", אבל בתור פורום שאמור להיות "טיפה" מקצועי, לבוא ולספר כמה הפאביה פונה ללקוחות שמחפשים "הנאה מנהיגה" וש"עובדה,חובבי רכב פה בפורום קנו פאביה" זה לא מקצועי,זה לא רציני וגובל כבר בגיחוך מטורף..

הפורום הוא "מקצועי"?

אתה נפלת על הראש?!

כן, יש מקצוענים בפורום, מעטים. פורום, מתוקף היותו פומבי, הוא מקום לדיונים שפתוח פחות או יותר לכולם. ניתן להוציא מכלל זה, במידה מסויימת, את הפורומים המקצועיים (שיפורים וכו'). אבל, שאף אחד לא יחשוב, גם לא בטעות, שפותח השרשור, למרות ההשקעה, הוא לא יותר מהדיוט שכותב על האוטו שלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא,ממש לא נפלתי על הראש,ואני מאמין ומקווה שהבנת את כוונתי.

ברור לחלוטין שהפורום "פתוח" וכל אחד פה יכול לכתוב כל מה שהוא רוצה,בדיוק כמו שפותח השרשור מתייחס ל"אנחנו" (שזה בערך הוא ואוראל) כ"חובבי רכב ונהיגה שבחרו בפאביה",אבל צריך גם שיהיה "קצת" הגיון בדברים.

הבעייה המרכזית פה,וכבר ציינתי את זה,שמחר יבוא אותו משתמש חדש שבהודעה הראשונה שלו יכתוב כותרת "סקודה דחוף", מיד המנהלים יערכו לו את הכותרת ל"(לא דחוף בכלל) מחפש מידע על סקודה פאביה אבל לא יודע\ת לכתוב כותרת".

בגוף ההודעה הוא ירצה לשמוע פרטים לפני רכישה על סקודה פאביה ברמת גימור SPORT.

ההודעה הראשונה "תנזוף" בו על כך שלא השתמש בלחצן החיפוש,ההודעה השנייה תפנה אותו לגוגל,והשלישית ל-CARFOLIO.

ההודעה הרביעית תיהיה של המנהל שינהל את השרשור בטענה שזה כבר "נטחן".

הבחור יילך ויכתוב "סקודה פאביה" בשורת החיפוש,ומהתוצאות שהוא יקבל,85K נושאים של RS ששוב החליף פאביה ופאביה ותמיד עם כל צבע שמשתנה כך האוטו "יותר טוב",ואז הוא יקבל עוד כמה הודעות על החיפויים שהתפרקו,אבל זה בקטנה,כי חוץ מהחיפויים, על פי 99% מההודעות פה,מדובר במכונת נהיגה שמכוונת לנהג שמחפש רכב ייחודי עם יכולות ספורטיביות לתקיפת סיבובים,והוא לא יבין איך זה שהוא בכלל התכוון לקנות מכונית מיני פשוטה ואפורה,ופתאום גילה שעלה על האוצר האבוד ושיש לו אפשרות לקנות חבילה שמדברים על יכולתיה הספורטיביות יותר מאשר על אלה של איבו חדשה וכל החבילה המושלמת הזאת במחיר מפתה של 105K שקלים,כולל רדיו דיסק עם תאורה ירוקה שמשתלבת עם הדשבורד.

אז נכון,הפורום לא אמור להיות "מקצועי גרידא" אחרת 98% מהשרשורים פה היו נעולים,אבל גם צריך לדעת מתי להעמיד דברים על דיוקם על מנת לא להטעות אחרים.

*כל אלה שהזכרתי את שמותיהם,אל תעלבו,אין כוונה להעליב או לפגוע,אני פשוט "מוחה" על דרך הצגת הדברים הלא כל כך נכונה של דברים,זה הכל.

פורסם
אני חושב שכל אחד יבחר מה שנוח לו ,פשוט בלי לשכנע שפאביה היא ספורטיבית.

אין שום קשר בין הנאה לנהיגה לבין קניית פאביה, מדובר בסופרמיני סבירה לחלוטין עם אפס יומרות ספורטיביות שלא שונה בהרבה משאר הסופרמיני שמתניידות בכבישי ישראל, למעט אסונות מוטורים כמו האוואו.

הנקודה היא רק ההגדרות הלא נכונות שאתם מייחסים לרכב,לגבי זה שהוא "מתנהג",ספורטיבי וכו', זה פשוט לא נכון. אין בו אפילו חצי דבר שאיכשהו ניתן לקשר לרכב ספורטיבי,אולי למעט מבנה האצ'בק.

תגידו, אתם קראתם את הכתבה או שעברתם ישר לחלון התגובות למטה כדי להגיב? אני רשמתי בצורה ברורה: "דגם הרכב הנבחן הוא "ספורט". ששם הדגם לא יטעה אתכם: זהו לא רכב ספורטיבי אלא בעל אבזור כזה, למרות שלעיתים חברות הביטוח אוהבות לנצל את שמות הדגמים כדי להעלות את מחירי פוליסות הביטוח." אולי יש בעיה בצורת הניסוח, אולי המשפט לא ברור היטב? :shock:

אמרתי סה"כ שהוא מאובזר באופן ספורטיבי ומהנה לנהיגה בכל זאת, גם בסיבובים (אבל כמובן שלא מתקרב לאלפא מיטו לדוגמא).

הבחור יילך ויכתוב "סקודה פאביה" בשורת החיפוש,ומהתוצאות שהוא יקבל,85K נושאים של RS ששוב החליף פאביה ופאביה ותמיד עם כל צבע שמשתנה כך האוטו "יותר טוב",ואז הוא יקבל עוד כמה הודעות על החיפויים שהתפרקו,אבל זה בקטנה,כי חוץ מהחיפויים, על פי 99% מההודעות פה,מדובר במכונת נהיגה שמכוונת לנהג שמחפש רכב ייחודי עם יכולות ספורטיביות לתקיפת סיבובים,והוא לא יבין איך זה שהוא בכלל התכוון לקנות מכונית מיני פשוטה ואפורה,ופתאום גילה שעלה על האוצר האבוד ושיש לו אפשרות לקנות חבילה שמדברים על יכולתיה הספורטיביות יותר מאשר על אלה של איבו חדשה וכל החבילה המושלמת הזאת במחיר מפתה של 105K שקלים,כולל רדיו דיסק עם תאורה ירוקה שמשתלבת עם הדשבורד.

החיפויים לא מתפרקים, הבעיה היא בגומיות שנושרות. גם אני החלפתי את זה, אבל זה כבר ייכנס לסיכום של שנה הבאה. זכותו של אוראל להחליף כמה פאביות שהוא רוצה, אתה נכנס כאן לכיס של אנשים שלא עשו לך שום רע וגם יורד לרמות אישיות, אז בבקשה ממך - מספיק.

אף אחד לא רשם שזה רכב ספורט ועוד בתחילת הכתבה הדגשתי זאת. שוב: כבוד המכוניות הספורטיביות (מיטו, קליאו ספורט, פולו GTI וכ') במקומו מונח, הפאביה לא מתקרבת למכוניות האלו, אבל הנאה מנהיגה ותמורה טובה לכסף - יש גם יש.

בשורה התחתונה זו דעתך, ולמישהו אחר יש דיעה שונה. בגלל זה הפאביה לא נמכרת לבדה בקטגוריה אלא עם צי שלם של מתחרות, וכל אדם ירכוש לעצמו את הרכב המתאים לפי הדרישות שלו.

פורסם
מה איכפת לך מה אחרים אומרים?

בסה"כ נאמר שזאת מכונית יפה, יעילה, אמינה, מהנה לנהיגה ובעיני גם יפה ומרעננת.

הרבה יותר מהנה לנהיגה מהסוויפט העגלתית, למשל (סוויפט - זה רכב "אפור"!)

אוטו שעושה את העבודה שלו בשביל מחיר די טוב! מה כואב לך???

אף אחד פה לא השווה את האוטו ל205 GTI. :? מבין הסופרמיני, היא טובה ואפילו טובה מאוד.

הרשה לי לחלוק עליך. לטעמי הסוויפט הרבה יותר מהנה מהפאביה וגם לא יותר עגלתית ממנה.

edan82,

אני פשוט מסכים עם כל מילה שכתבת.

emotion of motion

• תוכן חדש...