Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה ממש יוצא למלחמה נגד כל האדיוטים עם הפביות. כל הכבוד לך!

מה אתה? איזה עילוי בתחום הספורט המוטורי? אולי משטרת הפורום?? כל אחד נהנה מנהיגה בצורה שונה.

אני גם הייתי ממליץ למנות אותך לצנזור הפורום כדי שכל מני מוגבלים עם פביות לא יהנו חלילה מהאוטו שקנו, ויתביישו להם שלא קנו רכב ספורט אמיתי כמו 205 GTI!!!

(אגב גם אני דפקט עם פביה שמעז להיות מרוצה ולהמליץ לאחרים על המכונית הנהדרת הזאת)

אדם שקנה אוטו ב96,000 שקל, עם כל מני פיצ'רים של מכונית "ספורט" ונהנה ממנה - מה איכפת לך?!

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקובל,כסף שעמלת בשבילו!

השאלה,איזה פיצ'רים של רכב ספורט יש לך?

כי אני אישית קיבלתי נזיפה בפורום כשנתתי מידע מוטעה.

מה? ג'אנט גדול? צמיג עם חתך נמוך? גג לבן?

מה ש ב100 אלף שקל קיבלת סקודה שדומה למיני קופר?

אז תקנה ב180 הונדה אקורד שדומה לבמוו, 180 משתלם כי אתה מקבל משהו שדומה מאוד למשהו שהוא חווית נהיגה?!

אני אישית מחבב את הפאביה,ולדעתי היא חמודה מאוד! ומעוצבת.

אגב,פאביה דור קודם 1.4 16V כבר הרגישה הרבה יותר ספורטיבית מזאת.

פורסם
אתה ממש יוצא למלחמה נגד כל האדיוטים עם הפביות. כל הכבוד לך!

מה אתה? איזה עילוי בתחום הספורט המוטורי? אולי משטרת הפורום?? כל אחד נהנה מנהיגה בצורה שונה.

אני גם הייתי ממליץ למנות אותך לצנזור הפורום כדי שכל מני מוגבלים עם פביות לא יהנו חלילה מהאוטו שקנו, ויתביישו להם שלא קנו רכב ספורט אמיתי כמו 205 GTI!!!

(אגב גם אני דפקט עם פביה שמעז להיות מרוצה ולהמליץ לאחרים על המכונית הנהדרת הזאת)

אדם שקנה אוטו ב96,000 שקל, עם כל מני פיצ'רים של מכונית "ספורט" ונהנה ממנה - מה איכפת לך?!

חלילה מלחמה. ציינתי כבר שאין לי שום בעיה עם הפאביה והיא אכן הרכב הכי משתלם בקטגוריה. אבל זה בדיוק העניין. היא משתלמת, תמורה טובה, פרקטית וכו'. בדיוק כמו i20.

יש לי בעיה עם זה שכל יומיים נפתח פה שרשור כמה שהפאביה נהדרת וכמה כיף איתה בנס הרים.

להגיד שהיא יותר מהנה לנהיגה לעומת הסוויפט "העגלה" זה פשוט לא נכון.

emotion of motion

פורסם

הפביה שלנו היא דווקא אלגנס :lol: ויש לה פיצ'רים של אוטו "אלגנטי" :lol:,

ז"א: בקרת אקלים, הגה וידיות מצופים עור, ושטויות מהסוג הזה.

רק שלא יגידו שאני משווה את האוטו שלי ל E-Klasse. :shock:

וחוץ מזה, שהאוטו הזה לא משמש אותי! לי יש רנו 12 אספנות. :drinking:

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

"לא נכון"? מי קבע? הסוויפט בעיני זה אוטו אפור, כמו שבעיני edan82 הפביה היא אפורה. זכותי, לא?!

נהגתי בסוויפט ובפביה, והפביה יותר כיפית וזריזה, במיוחד עם גיר רגיל!

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם
הפביה שלנו היא דווקא אלגנס :lol: ויש לה פיצ'רים של אוטו "אלגנטי" :lol:,

ז"א: בקרת אקלים, הגה וידיות מצופים עור, ושטויות מהסוג הזה.

רק שלא יגידו שאני משווה את האוטו שלי ל E-Klasse. :shock:

וחוץ מזה, שהאוטו הזה לא משמש אותי! לי יש רנו 12 אספנות. :drinking:

למען האמת? I20 בדגם המפואר שלה מאובזרת בדיוק באותו אבזור אם לא יותר.

מה שבטוח שב I20 זה לא יקרקש.

פורסם

הסר דאגה מליבך. לא מקרקש. הגומיות המפורסמות זה דפקט בייצור שנפתר מהר מאוד.

ובקשר ליונדאי, כל המוצרים שלהם עד לשנתיים האחרונות היו דפקט בייצור, אז בחייך...

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

אני לא בא כנגד הפאביה,אני פשוט לבא לטובתה בצורה עיוורת.

אגב הצריכת דלק שלה לעומת הביצועים בפועל? זוועתי.

יונדאי? דפקט בייצור?

I30 2.0 נהניתי מאוד מהנסיעה!

פורסם

השרשור הזה מתדרדר מרגע לרגע ולדעתי מיצה את עצמו.

כל מה שנאמר כאן זה שלא הוגן לעשות מרכב מסויים , משהו שהוא לא.

אנשים שלא מכירים את הנפשות הפועלות לוקחים את העצות האלה ברצינות , ועלולים לחשוב שמדובר כאן ברכב עם מעטפת ביצועים והתנהגות כביש ספורטיביים.

נ.ב. רק בישראל ניתן לקרוא "SPORT" לגרסא מוגבהת (במקום מונמכת)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יודע מה יותר מצחיק?

סקודה רכב מעולה, הס ייצור האחרון שלהם רכבים מעולים,תיבות הילוכים מעולות,מנועים מעולים!

אבל ממתי סקודה הפכה לסמל ססטוס? ההפך,זה למה היא זולה!

פורסם
יודע מה יותר מצחיק?

סקודה רכב מעולה, הס ייצור האחרון שלהם רכבים מעולים,תיבות הילוכים מעולות,מנועים מעולים!

אבל ממתי סקודה הפכה לסמל ססטוס? ההפך,זה למה היא זולה!

לא טענתי אחרת לרגע.

PEUGEOT 205 XR 1992

פורסם

טוב, מיצינו. אחרי 100 תגובות (שזה הזוי בפני עצמו) בואו נסכם את מה שכתוב שחור ע"ג לבן בהודעה הראשונית: הפאביה היא לא ספורטיבית, אך מהנה לנהיגה בכל זאת ונותנת תמורה מצויינת לכסף.

אייל, כינוי "הספורט" לגרסה עם חישוקי "16 (חתך נמוך) ומושבים איכותיים יותר ניתן לרכב ע"י היצרן ולא ע"י היבואן בישראל.

פורסם

ה-50 סנט שלי:

אני חושב שחובב רכב אמיתי, חולה הגה בדם, כשיש לו 105K בבנק הולך וקונה STI או מיאטה משופרת או גולף GTI דור5 (אם תכנס). גם אם משומשת.

זה מה שאני הייתי עושה.

אני יודע שעלויות האחזקה מאוד יקרות.

אבל אני מדבר על חולה הגה, כן? אחד שכל מה שעובר לו בראש זה התחושה הכיפית שרכב חלומי מחכה לו בחניה. הוא לא חושב יותר מדי על עלויות כלכליות. תמיד אפשר למכור את הרכב אם לא מצליחים להחזיק. אבל לפחות לטעום, להרגיש שהגשמת חלום.

לא לקנות משהו בינוני.

זו דעתי. מצד שני, אני מכבד גם את דעתם של אחרים - ואם הם נהנים עם הרכב, זה מה שחשוב.

נ.ב אוראל עדיין לא נסענו לנס הרים. :wink:

פורסם

יש בעיה רצינית למצוא רכבים משומשים ספורטיביים שלא נשחטו. לרוב מדובר על רכבים עם ק"מ גבוה שננהגו ע"י צעירים ועברו 7 ידיים תוך מס' שנים, לא הרבה יהיו מוכנים להתפשר על דבר כזה, שלא נדבר על הזמן שכרוך בחיפוש אחר המכוניות הללו. על עלויות אחזקה יקרות (ביטוחים בעיקר) אני כלל לא מדבר.

וה- STI דור אחרון סובלת מתקלות חוזרות ונשנות במנוע, לא חושב שמישהו ירכוש אותה.

• תוכן חדש...