Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה אתה כל כך בטוח שהצד השני לא הבין אותי?

פניתי אליו באופן ישיר,אולי דווקא ממה שיש לו לענות אני אבין אותה בצורה יותר טובה? :idea:

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
א' כל: מכיוון שאינך מכיר אותי כלל, אינך יכול לשפוט דבר וחצי דבר האם אני אוהב או לא אוהב לנהוג.

ב: אני לא קונה זבל שעבר 7 ידיים, 200K ק"מ תוך 5 שנים עם פגיעת שלדה ("לא, רק עליתי על מדרכה קטנה, לא משהו רציני...") ואחרי שהחליפו פעמיים מנוע עקב הזנחה פושעת (נסיעה עם חום מנוע גבוה ואי החלפת טיימינג בזמן) שעליו אני אצטרך להשקיע 20K ש"ח ביישור קו, אני רוכש רכב שמור או לא רוכש כלל. אני אסע באוטובוסים, מוניות וברכבים רגילים כמו הפאביה - רק לא אקנה חתול בשק. בעבר הרחוק חיפשתי פונטו HGT במשך שנה וחצי, והיו רק רכבים גמורים. יש את אלה שירכשו רכב שחוט, ישקיעו עליו עשרות אלפי שקלים רק כדי להגיד "הנה, יש לי רכב ספורטיבי" וכדי לעשות פוזה על השכנים והחברים - לא אני. אם זה מצב השוק אני אקנה רכב חדש, רגיל, עם אחריות יצרן ואסע בראש שקט. אפשר להשתעשע גם עם הפאביה והיא מהנה לנהיגה, נקודה (וכבישים מאתגרים לא חסרים פה בכלל).

מכיוון שאני הוא היד הראשונה אני גם אחליט איזה צבע תאורה תהיה לרדיו דיסק, בדיוק כמו שאני הייתי יכול להחליט באיזה צבע יהיו המושבים. זכות הבחירה היא שלי, אני הזמנתי את הרכב ואני אחליט מה להתקין בו, באיזה צבע שאחליט ובאיזו צורה שאחליט ע"פ הקטלוג שעומד לפניי בעת ההזמנה.

קרא שוב, כתבתי שאני לא מכיר אותך ולא שופט אותך ואם לומר את האמת, לא אכפת לי ממש.

גם אותי (כמו עידן) פשוט מרגיז הקטע שאתם עושים מהפאביה מה שהיא לא, אחלה רכב לאמא, סה טו.

אגב, הייתי בוחר בסוויפט הרבה לפני שהייתי בוחר בסקודה, עיניין של טעם וריח.

ב: זאת בידיוק הגישה שבגללה אתה תמשיך לנהוג על פאביה\כל רכב אפור עד שבתקווה תשנה את השקפת עולמך.

גם אם לא, לא נורא, ישארו לחובבי נהיגה יותר מבחר רכבים אמיתיים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
למה אתה כל כך בטוח שהצד השני לא הבין אותי?

כי מה שכתבת זה לא משפט בעברית.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וואו!

אז רגע למה אתה נוהג בסיויק? כבמחיר שלה בפועל אפשר לקנות משו עם ערך ספורטיבי מוסף?

אז הוא נהנה מלנהוג בפאביה "ספורט" ואתה נהנה מהונדה סיויק.

אז מה?

ואני בכלל נהנה מקאוואליר,בתקווה שביום שיהיה לי אני אביא 330 ידנית....

פורסם

ב: זאת בידיוק הגישה שבגללה אתה תמשיך לנהוג על פאביה\כל רכב אפור עד שבתקווה תשנה את השקפת עולמך.

גם אם לא, לא נורא, ישארו לחובבי נהיגה יותר מבחר רכבים אמיתיים. אגב, הייתי בוחר בסוויפט הרבה לפני שהייתי בוחר בסקודה, עיניין של טעם וריח.

השקפת עולמי היא לרכוש רכב ספורטיבי, חדש, 0 ק"מ בהזמנה מיוחדת/ ייבוא אישי. בתכנון, לא לדאוג. עד אז - אני עם הפאביה.

מבחינתי הפאביה מהווה פשרה בין רכב ספורטיבי משומש לרכב ספורטיבי חדש. משהו רגיל, באמצע, שנראה טוב גם כן חדש עם אחריות יצרן, שיביא אותי מנקודה א' ל- ב', אבל עם חיוך.

בנוגע לזה שהיית רוכש סוויפט- היא גם כן לא רעה בכלל, רק קצת מכוערת, אבל על טעם וריח...

פורסם
ומהי מכונת הספורט השניה בבית?

יפנומטית כל שהיא... ספורטיבית, לא לדאוג.

הוא רק שוכח שלפני כן הוא התנייד באיביזה 1.6 75 כ"ס "אפורה"...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
השקפת עולמי היא לרכוש רכב ספורטיבי, חדש, 0 ק"מ בהזמנה מיוחדת/ ייבוא אישי. בתכנון, לא לדאוג. עד אז - אני עם הפאביה.

מבחינתי הפאביה מהווה פשרה בין רכב ספורטיבי משומש לרכב ספורטיבי חדש. משהו רגיל, באמצע, שנראה טוב גם כן חדש עם אחריות יצרן, שיביא אותי מנקודה א' ל- ב', אבל עם חיוך.

בנוגע לזה שהיית רוכש סוויפט- היא גם כן לא רעה בכלל, רק קצת מכוערת, אבל על טעם וריח...

הלוואי ותגשים את החלום לקנות רכב חדש ספורטיבי עם 0 ק"מ.

הפאביה לא מהווה פשרה בין רכבים ספורטיבים כי היא פשוט לא כזאת, היא קופסא על גלגלים עם גג לבן, שמסיעה אותך מנק' א' לנק' ב' עם מזגן ובנוחות.

תתייחס אליה ככה ותיהיה מרוצה, אל תעשה ממנה מה שהיא לא, אתה מזכיר לי חבר שלי שחושב שהוא לוקח גולף GTI עם צ'יפ עד 70 קמ"ש באיגניס שלו.

ומהי מכונת הספורט השניה בבית?

אופני כושר אפורות עם צג לק"מ וזמן אימון.

פורסם

מה שיותר מטריד אותי בימים אלו זה איפה לבנות את החניה הפרטית המקורה שתאכסן את הרכב המדובר - האם במפלס הכביש או רחוק יותר (במפלס הקומה) וכמה הפרוייקט הזה אמור לעלות. הזמנת הרכב הספורטיבי זה כבר עסק קטן, אני לא אקנה רכב כזה כדי להעמיד אותו על הכביש וכדי שיחטוף שריטות מצרי עין - אני עוד עלול להישאר ער כל הלילה ולהסתכל על הרכב מהחלון :?. הפאביה מסתפקת בחניה פרטית (לא מקורה) עם כיסוי חיצוני.

פורסם

מצטער, זה התבקש, הרמת לי להנחתה.

אם הייתי רוצה לפרסם איזה רכב יש לי, ממזמן הייתי כותב.

RS, לפני האיביזה התניידתי באונו 1.1 ליטר עם 65 כוח סוס פוני עם מזגן של אלכס אורגינל, אז?

מאז עברו הרבה ליטרים של בנזין במנוע.

תבינו אנשים, תתייחסו לרכב שלכם כמו שהוא אמור להיות ותהנו ממנו.

זה בערך כמו לרצות לומר שטויטה סופרה עדיפה בשטח על סוזוקי סמוראי.

פורסם

ראשית,

אוראל (RS), ציינתי מראש שאני לא מזכיר את השם שלך או של גיא במטרה לפגוע או להתנגח אישית,ציינתי אתכם רק מתוך עניין של לתת דוגמא,אם נפגעת אני מתנצל,ממש לא היתה כוונה.

בעלי הפאביות מבינים היטב את הנקודה שהעלתי אבל מסיטים את זה כל פעם מחדש לעניין של "להכנס לכיס,כל אחד מקבל את ההחלטות שלו וכו' וכו'" בלי שום טעם.

הנקודה היחידה שהועלתה היא שתפסיקו כבר לעשות מהפאביה מה שהיא ממש לא.

היא לא מתנהגת,היא לא נוחה,היא לא ספורטיבית בשום דרך כלשהי,והיא לא מכונית שמיועדת לחובב נהיגה (גם אם אתם מצליחים איכשהו להנות ממנה,שזה אחלה).

היא מיודעת לאנשים שחיפשו פולו זולה\יאריס אירופאית.

על אותו משקל אפשר לומר שיש גם בעלי סוויפט חדשות שמעלים חיוך תו"כ נהיגה ברכבם,זה לא עושה את הרכב שלהם מהנה במיוחד (למרות שבניגוד לפאביה,הסוויפט דווקא זכתה במבחני נהיגה לפידבקים חיוביים על ההתנהגות).

סה"כ רכב יעיל שכחבילה הוא לא רע בכלל.

אין בו שום דבר מיוחד,אין בו שום דבר מרגש,רכב "אנמי".

הנה,מצאתי את ההגדרה הכי טובה, זה רכב אנמי.

אחלה סופ"ש לכולם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קצת מצחיק לקרוא לה מכוערת, בהתחשב בדימיון בינה ובין מה שבחרת לרכוש... :lol:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...