Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף פאסיפיק 2004 מנורה של ממיר קטליטי - בזמנכם הפנוי

sharonsn
שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הי

אנחנו עומדים לקנות רכב שכרגע דולקת לו מנורה זו- הממיר עצמו הוחלף לפני חודש בנוסף הוחלף בו חיישן לחץ אוויר וונטה, הבחור טוען שכל הסיפור זה מהכבלים של הפלג - ושהוא מסדר את זה.

זה מעלה אצלנו חשש שהרכב לא בסדר

הבנתי שהסיפור של חיישן לחץ אוויר זה סיפור ידוע של הגולף, השאלה אם להאמין שאין קשר בין החלפים שהחליף עד עכשיו הבחור לבין תקלה רצינית יותר שבעיקבותיה הוא מוכר

האם מישהו מזהה סממן של תקלה רצינית מהנ"ל?

אם זה עוזר אז בבדיקת רכב נרשם צריכת דלק גבוהה, HC + CO גבוה (אין לי מושג מה זה אומר), שאיבות שמן לחלל שריפה והזרקת דלק לקויה.

אנחנו לחוצים לתשובה דחוף כדי לדעת עם לקנות או לא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש גולף גנריישן שנת 2003 וגם לי המנורה דולקת. הייתי במוסך,הבחור אמר שהוא יכבה לי את הנורה ואם זה ידלק לבוא שוב...

לאחר כמה זמן באמת נדלקה שוב, חזרתי למוסף והוא אמר שאמת יש בעיה בממיר הקטליטי ושזה לא בעיה חמורה... (זה היה אתמול) ממש לאחר מביקורי במוסך הלכתי לעשות טסט לאוטו...ושם להפתעתי לא אמרו כלום אם בכלל הבחינו בבעיה(מה שגרם לי לחשוב אם בכלל יש צורך להחליף את הממיר) ... בימים הקרובים אני יחזור למוסך כניראה כדי להחליף את הממיר.

אגב כדי לסדר את הבעיה אם אינני טועה..צריך להליף חיישנים במחשב הרכב שזה עניין של כמה אלפים...

לא רוצה להגיד סתם אבל זה מה שאני חושב שהוא אמר.

לגבי הרכב איזה מנוע?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש גולף גנריישן שנת 2003 וגם לי המנורה דולקת. הייתי במוסך,הבחור אמר שהוא יכבה לי את הנורה ואם זה ידלק לבוא שוב...

נראה לי שזה גם מה שאמרו לבחור שמוכר לנו - אבל מנסיון מר עם פולו 2001 שהיתה לי קודם - אם נדלקת מנורה אסור סתם לכבות - בדרך כלל זה יעלה ביוקר לתקן אחר כך, ככה שדי לא נשמע לי טוב העניין של לכבות מנורה עי איפוס מחשב

על איזה חיישנים מדובר - ידוע לך? ממש אבל ממש לא מתאים לי הוצאה כזו עכשיו

ומה שיותר מוזר זה שהבחור שמוכר קנה את הרכב לפני חודש וכבר הוא מוכר .

הוא טוען שזה בגלל שהוא זקוק למזומנים לרכישת בית אבל זה נראה מוזר

הרכב עם מנוע 2000 ו115 כ"ס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקוד תקלה לא ידוע לי

החשבונות שהוא הראה זה עבור טיפול לרכב (הוחלפו כל המסננים + שמן + פלגים),

עבור החלפת חיישן לחץ אוויר,

וכמו שאמרתי עבור החלפת ממיר קטליטי עבור החלפה של כבל בין הכוייל לפלג (עכשיו הוא היה במוסך טוען ששיחקו עם המגעים והנורה נעלמה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נורת ניהול המנוע נדלקת כאשר יחידת הבקרה של המנוע מזהה תקלה כלשהי באחד הרכיבים המחוברים אליה, כל עוד גורם התקלה לא תוקן הנורה תמשיך לדלוק.

לדעתי אין לכם מספיק נתונים וידע כדי להבין מה היתה הבעיה של הרכב והאם בכלל תוקנה.

במקרה כזה - יש ספק אין ספק!

אם אתם לא בטוחים ולא מבינים תמשיכו הלאה, לא חסרים רכבים אחרים בשוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה קארדרייבר

קודם כל המנורה כרגע אינה דולקת וראיתי זאת בעצמי, אבל זה די מלחיץ אותי לדעת שהמנורה הספציפית הזו נדלקה ושהסיבה לטענת המוסך של המוכר היא מגע לא טוב

יכול להיות שזו הסיבה, אבל הפחד שלי שאם לא ובוצעו כל התיקונים שציינתי למעלה ברכב, אזי המנורה מצביעה על תקלה כלשיא אחרת שפשוט לא הופיע בחליבת מחשב רכב - כי שם לא מופיע כלום.

שנית, האמת שאין כ"כ הרבה רכבים בחוץ שעונים על הדרישות שלי

ואנחנו די לחוצים על רכב כי זה הרכב היחיד שלנו.

ממה שאתה אומר לא שווה להסתכן אבל ממה שענו לי לי בקישור הבא נשמע שזו תקלה לא כזו חמורהhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2340122#post2340122

מה דעתך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

אני ממליץ לך להיכנס למוסך שמומחה לרכבים האלו ולקבל חוות דעת לגבי מצבו

שכן הבדיקה שביצעת במכון נתנה לך כרגיל תאור מאד מופשט של התקלות

שאוליי קיימים ברכב וכעת אתה לא יודע מה לעשות עם זה ,כאשר אתה תגיע גם

למוסך המכונאי גם יוכל לשאול שאלות עיניניות לעיניין הנורה שדלקה ולעזור

לך להבין עם מדובר בדיברי אמת או שלא .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב רציתי לגיד תודה לכל מי שעזר, בסופו של דבר השגתי מהמוכר בדרך לא דרך את שם המוסך בו עשה טיפולים לאחרונה (שלא הופיעו במחשב של המוסך המרכזי) ולאחר לחץ פיזי מתון (לא באמת) המוסכניק הסכים להודות שאין לו מושג מה הבעיה ברכב(למרות שאכן הוחלפו בו כל החלקים הטריוואליים שעליהם מצביעה הנורה), כי הבחור לא באמת רצה לטפל אלה רק לכבות את הנורה, ושהוא שקרן אם טען שניסה לטפל בבעיה.

כמובן שהשיחה הבאה היתה למוכר והודענו לו שאנחנו לא מעוניינים ברכב.

אז תודה על העזרה.

עכשיו רק נשאר לי לנסות למצוא רכב אחר שראוי לקניה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...