Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז קודם כל אתחיל ואומר שאת הכלי קניתי מבנאדם שאני רואה יום יום... שילמתי לו אבל את העברת הבעלות אעשה רק שבוע הבא.

בכל אופן לגבי הרשיון -

יש חותמת שהרכב עבר טסט ב 30\09\2009 והרשיון בתוקף עד 05\11\2009 - האם זה אומר שהטסט תקף עד תאריך זה? (כך אמר בעל הכלי)

כמו כן תחת "תנאים והגבלות" רשום - הרכב מעוקל. ןתחת "הסכום לתשלום" רשום - 147 ש"ח. מה זה אומר?

כמו כן האם ברגע שאבצע העברת בעלות ינופק לי רישון חדש בו מופיע שמי?

עזרו לי להבין אין לי מושג בדברים האלה

פורסם

רכב מעוקל אומר שהרכב מעוקל ע"י צד ג' ולא תוכל לעשות עליו העברת בעלות כי הוא כבר לא של הבעלים הרשום, ועד שהוא לא יסדיר את תשלום החוב ויסירו את המגבלה לא יהיה ניתן לבצע העברת בעלות.

לאחר העברת בעלות אתה יכול לגשת למשרד הרישוי להוציא כפל רישיון על שמך או להמשיך עם הרישיון על שם הבעלים הקודם ועם הפתק של העברת הבעלות זה חוקי.

לפי המחיר של הרישוי הקטנוע הוא אספנות?

פורסם

קנית ביודעין רכב מעוקל?! :shock:

או שאתה תמים, או שאתה יודע בוודאות שהמוכר לא ידפוק אותך בשום פנים ואופן או שאתה נוקט בגישת ה"יהיה בסדר".

עצה שלי: אם עדיין הבעלות לא הועברה, מהר להשיב לעצמך את הכסף ששילמת ודחה את ביצוע העיסקה עד הסרת העיקול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ואם אתה רוצה לקבל תשובה לגבי תארכים של הטסט, תרשום אותם כמו שצריך.

התאריך בחותמת זה מועד ביצוע הטסט בפועל, והוא לא ממש מעניין אותך.

מה שמעניין אותך זה "בתוקף עד"

אם לא התחרבש לך התאריך, אז 5/11/2009 כבר היה, ופירוש הדבר, שקטנוע כרגע ללא טסט.

הסכום לתשלום - זו אגרת רישוי שנתית לאופנוע בנפח מעל 50 ועד 150 סמ"ק. את הסכום הזה משלמים כל שנה לפני טסט.

• תוכן חדש...