Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית גיר בפורד פיאסטה דינמיק שנת 97, 8 צילינדרים

Krishi
שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום, אני שואל בשביל חבר. אז כמו שרשום למעלה יש לו בעיית גיר. הגיר הוא כמובן ידני.

הבעיה היא כזאת: כל פעם שהוא רוצה להעביר הילוך ולא משנה מאיזה ולאן, ברגע שהוא לוחץ על הקלאץ' הטורים עולים למעלה וממשיכים להיות למעלה גם אחרי שהוא מעביר את ההילוך ורק אחרי זה יורדים.

אז דבר ראשון מישהו יודע מה זה ואיך אפשר לתקן את זה ואיפה? ואם מישהו יודע גם מחיר אז מצויין. בינתיים הוא עבר כמה מוסכים שלא ידעו לתת לו תשובה.

הוא גר בפ"ת אז אני מניח שכל מוסך באזור המרכז יתקבל בשמחה.

בתודה מראש :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקלה זו מוכרת בוודאות לרוב המוסכים המורשים ויש לה פתרון.

לא חושב שמוסכי מדרכה למניהם או חשמלאים יעלו על הבעיה.

התקלה לא קבועה נכון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היא כבר קבועה זאת אומרת שהוא גרר אותה המון זמן.

אהה ויותר חשוב הכותרת שלך מטעה הבעיה לא קשורה לגיר כלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן זה טעות קטנה שלי פשוט חבר שלי אמר לי בהתחלה "צילינדרים" כשזה אמור להיות 8 שסתומים (אני האחרון שידע מה ההבדל בין צילינדרים לשסתומים).

אז הכוונה היא ל-8 שסתומים (עד שקלטתי את הטעות כבר לא יכולתי לערוך את הכותרת).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה בטוח שמדובר בפיאסטה עם 8 צילינדרים?

למה להיות קטנוני? כל מי שיש לו טיפל'ה של מושג ברכב הנ"ל הבין את הטעות :wink:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...