Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב מדובר בסיפור מתמשך ובקצרה: לפני 3 חודשים החלפתי מדחס ומעבה (על הדרך: וואקום + מילוי גז, ניקוי מע' מזגן, הו"ה שסתום התפשטות, מייבש מזגן, שסתום בלוק)

כמה ימים אחרי שהרכב יצא מהטיפול הרגשתי קור עז מאזור המאפרה, גיליתי שללא שום קשר ללחצן ה AC המדחס עובד, על מנת לשמור על היחידה הפעלתי את המפוח קבוע על 2 כדי להוציא את הקור מהיחידה.

חזרתי למוסך, אחרי בדיקה שערכה כשעה החשמלאי הכריז: צריך להחליף ממסר (רילאי) מאוררים.

פה חשדתי! (ואני לא חשדניסט) החלטתי לוותר על ההצעה המפתה לקנות מהם ממסר ב-900 ש"ח וניסיתי לארגן ממסר מפירוקיה ... אמנם הדבר לקח 3 חודשים אבל היום סוף סוף הרכבתי ממסר חדש.

בקיצור זה לא הממסר!, חזרתי זועף למוסך הצפון (הרי הוא זה שרשם לי בטופס רשמי "יש להחליף ממסר מאוררים")

ומנהל מחלקת החשמל שם התנער מכל הסיפור, הזמין אותי מחר בשמונה להשאיר את הרכב כדי שהוא יבדוק מה הבעיה. :x

בקיצור, אשמח לשמוע מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה שהמדחס עובד כל הזמן (בלי קשר לאם ה AC לחוץ או לא)

והאם אני יכול לדרוש מהמוסך פיצוי על כל הבלאגן (להזכירכם שילמתי כ-300 שקל על הממסר ועוד 100 שקל עבודת הרכבה אצל חשמלאי).

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

נעניין נראה לי די פשוט: החלפת מדחס ומעבה ולאחר החלפתם, המדחס עובד עכל הזמן.

משמע: הם חיברו משהו לא נכון או שהחלק שהם הרכיבו תקול!

• ספונסר פורום
פורסם

נתקלתי בעבר בתקלה דומה שנפתרה עיי החלפת יחידת השליטה

שזהו גם כפתור ה AC עצמו .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
והאם אני יכול לדרוש מהמוסך פיצוי על כל הבלאגן

לא נראה לי שאתה יכול להאשים את המוסך בזה שהלכת לפירוקיה ובעצתו של אחד המכונאים הלכת וקנית ריליי.

מה שכן אם היית קונה את הריליי דרכם ב900 שקל ואז היה מתברר שזאת לא הבעיה כמובן שהיתה עילה לדרוש חזרה את כל הכסף.

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

לא, לא חבל כי ניתקתי את המדחס.

רון תודה על הכיוון, כמה אמורה לעלות יחידה כזו

-איוניק 5 עלית

פורסם

פרט להתקנת הממסר החדש הכל קרה במוסך המורשה.

היום כשהשארתי את הרכב לבדיקת החשמלאי (שוב במורשה) עברתי אצל יועץ השירות כדי לשמוע ככה על הדרך את המחיר של

יחידת השליטה (כמו שרון חושד), המחיר: 1150 ש"ח לא כולל מע"מ ועבודה.

פה חשדתי! :), אחרי שאני אשמע שבאמת היחידה אשמה אתחיל לחפש בפירוקיות.

-איוניק 5 עלית

פורסם

הצעה ידידותית

לטפל אך ורק במוסך מורשה בכל התקלות שהיו במכוניות והיו כאלו האבחנה היתה נכונה והבעיה טופלה באופן מקצועי ומשביע רצון

לא מומלץ לגשת למוסך שחושב שהוא מכיר סיאטים מבלי לפגוע בפרנסתו של איש בפרט שהוא אינו מצוייד בכלים לצורך איבחון תקלה,במיוחד ברכבים המודרנים יותר שמצויידים במחשב.

ולא לקנות חלקים מפרוקיות

ברשותי 2 סיאטים איביזה 96 ו2001

2 המכוניות מטופלות אך ורק במוסך מורשה ואך ורק חלקים מקוריים

נכון זה מעט יותר יקר אבל נותן שקט נפשי לאורך זמן

הלואי ותמצא חלק כזה תקין ועובד תבורך אם כן

אבל לפעמים שווה לשלם מעט יותר על חלק חדש

עופר בן צבי

פורסם

בינתיים אני מטפל במורשה ואני לא יכול להגיד לך שאני מבסוט, היו כמה הכרזות לא מקצועיות כמו למשל שכל הבעיה היא ברילאי מאוררים שאחרי שקניתי אחד הסתבר שהיה תקין.

חלק כזה אכן צריך לעלות כ-300 ש"ח בפירוקיה ואני לא מתכוון לשלם 1500 ש"ח במורשה. אולי רון יאיר את עיני למשהו אחר :)

-איוניק 5 עלית

פורסם

כן הנורה נדלקת, עכשיו ביקרתי במוסך האוטו בפוזת טיפול (על הליפט מחובר למכונה שבודקת משהו שקשור למזגן)

אני מגדיר את זה בפוזת טיפול כי המכונה סיימה מזמן (האוטו נכנס לטיפול בתשע) ועוד לא עשו איתו שום דבר אחר (זה מכונה שמחברת 2 פלאגים לאזור המדחס ובודקת בין היתר לחצים וכו')

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...