Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נהול מנוע פזו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ונעים להכיר

ברשותי פזו 306, 1400, ידני שנת 2001

הרכב נתקע עם נורת מנוע כתומה דולקת גררתי אותו למוסך ואחרי ושם נאמר לי שמשאבת הדלק התקלקלה המזרקים סתומים לאחר מכן הוחלף לי ריליי הזרקה כשהמוסכניק בא להניע התברר שהמחשב נשרף בנוסף טען שמיישר הטורים מקצר

המחשב בוא מסוג SL 96 SAGEM השגתי כזה מפירוק ואז אמרו לי שצריך לקודד אותו כדי להתאים אותו לסוויץ ןלאמבולייזר

פניתי לכמה בעלי מקצוע וכל אחד נתן תשובה אחרת. חלק אמרו שכנראה שגם המחשב החדש לא יעובד וכו'

שאלתי היא מה עושים? והאם מה שתאר המוסכניק זו השתלשלות הגיונית? מה עליי לעשות כדי לפתור את הבעיה סופית ובכמה שפחות נזק לכיס

תוד ה ולילה טוה

אמיר

• ספונסר פורום
פורסם

לא בטוח שהמוסך פישל,בזמנו התקלה הנ"ל הייתה ידועה ונפוצה,כאשר סליל ההצתה היה פורץ,דורבן המתח הגבוה היה גורם נזק למשב ההזרקה,לחלק מהמרססים,ולמנוע הצעדים.

ואז היה צורך להחליף את כולם ולהוסיף קבל לסליל ההצתה.

אורן

פורסם

לצערי נראה לי ש- BOAZ182 צודק..מהחפירות שלי במשך יומיים בנושא ומהתגובות של החשמלאי נראה שהוא לא סובל מעודף ידע בנושא והוא הולך על עיוור ומחליף כל מה שנראה לו בשיטת הסלמי. הוא טוען שהמחשב נשרף כתוצאה חדירת מים למרות שזה מחשב עם יציקת סיליקון על הרכיבים. הוא גם טען שמייצב הטורים מקצר ובבדיקה שערכתי אצל בעל מקצוע הנל טוען שהמייצב תקין לחלוטין.

המחשב נמסר היום לתיקון לאיש מקצוע למרות שהחשמלאי במוסך טען שאי אפשר לתקן אותו

בקיצור אני מת לגמור עם הברדק הזה ושוקל אם להעביר לגרור את הרכב לבעל מקצע אמיתי למרות כל העלוית

מבטיח לעדכן בפורום על התפתחויות על מנת לסייע בעתיד לכל מי שיתקל בבעיה כזו

לילה טוב

פורסם

לאבא שלי גם היתה בעיה פעם עם מחשב SL96 ב 306 1.4 מודל 99. המחשב הזה הותקן רק בחלק מדגמי ה 1400 (ועד עכשיו חשבתי רק במודל 99), והוא שימש בדר"כ במנועי 1800.

הוא היה בכמה מוסכים, ביניהם גם איל נוימן שהומלץ למעלה, שהוא אכן מקצוען ברמה גבוהה, אבל מסתבר שהוא שונא להתעסק עם מחשבים של פיג'ו :|

ככל שזכור לי, אבא שלי קיבל את הפתרון לבסוף במוסך י.ש. מוסכי הגליל במפרץ חיפה.

ייתכן שהלינק שבועז נתן היה אמור לקשר לשרשור על העניין ההוא, אבל הלינק הולך לדף הראשי של הפורום.

נסה את הקישורים האלה:

http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=29229&highlight=sagem

http://www.psi.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=30944&highlight=sagem

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
לצערי נראה לי ש- BOAZ182 צודק..מהחפירות שלי במשך יומיים בנושא ומהתגובות של החשמלאי נראה שהוא לא סובל מעודף ידע בנושא והוא הולך על עיוור ומחליף כל מה שנראה לו בשיטת הסלמי. הוא טוען שהמחשב נשרף כתוצאה חדירת מים למרות שזה מחשב עם יציקת סיליקון על הרכיבים. הוא גם טען שמייצב הטורים מקצר ובבדיקה שערכתי אצל בעל מקצוע הנל טוען שהמייצב תקין לחלוטין.

המחשב נמסר היום לתיקון לאיש מקצוע למרות שהחשמלאי במוסך טען שאי אפשר לתקן אותו

בקיצור אני מת לגמור עם הברדק הזה ושוקל אם להעביר לגרור את הרכב לבעל מקצע אמיתי למרות כל העלוית

מבטיח לעדכן בפורום על התפתחויות על מנת לסייע בעתיד לכל מי שיתקל בבעיה כזו

לילה טוב

גררתי את הרכב למוסך אחר במצב דומם לגמרי, ותוך שעה האוטו נסע כמו גדול מבלי להחליף שום חלק..אפרסם

את פרטי המקרה בהמשך..

פורסם

המשך...לסאגה

שעתיים אחרי שהפג'ו הוכנסה למוסך של "תמיר כדורי" בפתח תקווה, קיבלתי ממנו טלפון לבוא לקחת את הרכב

מסתבר שהבעיה היתה במשאבת דלק ה"חדשה" כביכול. לא מנוע צעדים, לא ריליי הזרקה, לא מחשב ולא בטיח.

שיפוץ קטן וההופ האוטו עובד פיקס.

הקיצר הושחלתי... למי שמעוניין לדעת ממי ומאיפה שיפנה אליי בפרטי.כשיסתיים הבירור באיגוד המוסכים אעדכן בכללי,

אם הנהלת הפורום תתיר זאת כמובן.

לילה טוב

• תוכן חדש...