Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגלאי בגירסא האחרונה עם יורו מוד, המוכר (מחו"ל) מתחייב על אחריות לחמש שנים הכוללת שדרוגי חומרה במידה ויהיו.

נקנה לפני חודש, היה בשימוש סה"כ 5 פעמים.

בחבילה:

גלאי ולנטיין 1

מטען לחיבור מצית

כבל לחיבור למתח רכב

תפס לסך שמש * 2

תפס לשמשה קדמית * 2

מחיר: 2400 ש"ח.

שזה 1200 ש"ח יותר זול ממה שמוכרים בארץ ובדיוק כמה שזה עולה באינטרנט.

נא לפנות בהודעה פרטית.

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמה דברים כי מתקשרים אליי עם הרבה שיחות מוזרות לאחרונה:

1. המחיר שלי לא מונפץ, זה המחיר באינטרנט ובאיביי, מישהו התקשר ואמר שהוא ראה באיביי ב1700. אין מצב כזה! אם אתם מוצאים ב1700 פשוט תקנו אין לכם מה לבזבז את הזמן כאן בפורום כי אין הצעות כאלה...

2. הרכישה בארץ ב1200 שקל יותר היא מיותרת!!! הם לא נותנים לכם שום דבר שלא תקבלו כשאתם קונים מחו"ל או לצורך העניין ממני שזה כמו מחו"ל. "שדרוגי החומרה" המדוברים גם ככה מתבצעים בארה"ב וגם הגלאי שלי יכול להשלח לארה"ב דרך המוכר האירופאי שנותן חמש שנים אחריות שזה בכלל יותר אחריות ממה שמקבלים בארץ!

ואגב, אין סיכוי שיהיה בכלל שדרוג בשנים הקרובות, כי צריך שדרוג רק כשיש אמצעי חדש. מישהו פה רואה אמצעי חדש נכנס בחמש שנים הקרובות??

ואגב, את כל העניין הזה לא רק אני אומר בתור בעל אינטרס למכור. אם תחפשו קצת בפורום רוב מביני העניין נגד רכישה בארץ.

יאללה, שמישהו כבר יקח את זה ממני בשני שליש מחיר....

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...