Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

הרכב רנו סניק 2004 צורה חדשה

נפח 2000 דגם פריוליג'

איני מצליח להפעיל את המגבים האוטומטים.

פעלתי לפי הרשוםבספר הרכב וכאשר אני מכוון את הניגוב בצורה זו

המגבים פועלים רק פעם אחת ומפסיקים.

האם יש איזשהוא ניתוק ?

ד"א המצב של ניגוב לסירוגין גם כן עובד רק פעם אחת ומפסיק.

שאר המצבים עובדים כרגיל.

תודה יוסי

פורסם

ממה שאני מכיר - הניגוב הראשון הוא סוג של "אישור" שהמגבים עכשיו על המצב האוטומאטי. אח"כ תחכה, עד שהשמשה או יותר נכון החיישן יתמלאו במספיק טיפות על מנת שהחיישן יחליט שצריך לנגב. לפעמים החיישן מאפשר למספר טיפות להצטבר לפני הניגוב הראשוני.

מניסיוני (בפז'ו שלי) החיישן עובד ומגיב מעולה - נכון ועל פי הצורך בכ 90% מהמקרים. אני מאמין שאלו מערכות דומות. אחת התוספות שכל חורף אני מבסוט מחדש שיש לי.

מה זה ה"ניגוב לסירוגין" שאתה מתכוון אליו? אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון, אבל אם גם הוא לא מתפקד אז אולי יש איזו בעיה התיזמון.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

לאחר הניגוב הראשון גם כאשר יורד גשם מבול

שום דבר לא קורה.

המצב של הניגוב לסירוגין הוא המצב של ניגוב עם השהייה

והוא פועל אותו דבר ניגוב אחד ואח"כ כלום.

הייתכן שיש בעיה?

או דרך להפעיל את המערכת כמו את האורות האוטומטיים?

תודה יוסי

• תוכן חדש...