Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל איך אני משתמש במיקרופון ובטיים אליגמנט וכל השטויות האלה?

דבר שני מה זה Slope? (אם זה קשור אני לא עובד עם הגברה אקטיבית, עובד עם קרוסים פאסיבים)

יש הרבה הגדרות במכשיר הזה צריך לשבת עליו וללמוד, אז אם יש מישהו שמכיר אני אשמח אם תשתפו אותי

תודה :)

פורסם

הכוון האוטומטי שלו בעזרת המיקרופון הוא תלוש מהמציאות ואם אתה עובד פאסיבית גם בקרוס אתה לא תשתמש

יותר מדי - נשאלת השאלה למה אתה צריך אותו ? :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

תשובתך היא בגוף השאלה-"כל השטויות האלה".

במיקרופון אתה תשתמש אוליי פעמיים.פעם אחת בשבילך ופעם שניה לחבר'ה.:-D

המכשיר בעזרת המיקרופון דוגם את הרמקולים שלך וכך המכשיר מכוון לך את הסאונד "הטוב ביותר" כפי שקלט.

הבדיקה אורכת כ10-15 דקות והיא נחמדה בסך הכל אבל לא נותנת את התוצאה הרצויה.לפחות לא לי.

לגבי שאר המושגים,בצע חיפוש או חפש בדביק שם יש מענה לכל ומעבר למה ששאלת.

בהצלחה

פורסם

ה 880 הוא מכשיר מאוד פשוט להפעלה ברגע שמתרגלים אליו. כמעט כל הפונקציות נשלטות ע"י כפתור בודד.

לפני שאתה מתחיל להתעסק איתו, בדוק לאיזה מצב הוא מכוון, STD או NW. אם אתה עובד פאסיבית אתה צריך להעביר את המתג שנמצא על גוף המכשיר (מאחורי מסגרת הברזל) ל STD וללחוץ על לחצן ה RESET שעל פאנל המכשיר בעת השימוש הראשון.

די מסובך להסביר לך איך להשתמש בו, בטח על גבי האינטרנט. באחד המפגשים אני בטוח שתמצא מישהו שיעזור לך בשמחה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר...

קודם כל תודה רבה על העזרה

אבל אין לך מה לדאוג, יש לי עבר עם מכשירים ואני די מבין בדברים האלה

אני ידע להשתמש במכשיר

השאלה שלי הייתה מה זה Slope? מה זה בדיוק עושה?

ועכשיו חידשת לי עם הכפתור מאחורי המכשיר, מה בדיוק עושים 2 המצבים?

תודה רבה

פורסם

slope הוא כמה תהיה חדה העקומה של חיתוך התדרים

הכפתור בצד נועד להעביר את התפריט של המכשיר משימוש פאסיבי לאקטיבי

למשל הTA משתנה פר אלמנט והקרוס גם משתנה לפי hi mid lo ולא לפי

front rear וכו

לעוד עזרה עם הפיוניר

מוזמן לפנות בפרטי או להיפגש עימי בשמחה

אם אתה מהצפון כמובן

Hu - 880 prs

Tw - alesis point 7, 4 inch - amp xetec vector

Mids - morel pulse 6 mid bass - amp xetec xircuit