Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לאחרונה שידרגתי מנוקיה 1208 לסוני אריקסון C510. :oops:

היות והמחשיר דור 3.5 חוייבתי להתחבר גם לאינטרנט, 20 שקל בחודש עד 100 מגה.

עכשיו מידי פעם אני שם לב בפאלפון שהכמות שנשלחה והתקבלה גודלת מידי פעם, מבלי שאכנס לאינטרנט.

ובפינה העליונה השמאלית מופיע סמלון של 3G.

ממה יכולה לנבוע העלייה בכמות הורדת המידע?

איך אני יכול להגביל את המחשיר שלא יכנס לאנטרנט ביכלל אלא אם כן אני נכנס. על כל דבר קטן הוא ניכנס לרשת.

זה פשוט מטריף אותי שמבלי ביכלל להכנס לאינטרנט ולהנות מפייסבוק או קארספורום אני כבר יגיע ל100 מגה.

יום טוב.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

כעיקרון כול התחברות לאינטרנט להורדת נתונים המכשיר שואל אם אתה מסכים,בדוק בהגדרות החיבור במכשיר.

היכן קיבלתה 100 מגה ב-25 שקל?איזה ספק?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לידיעתך הודעות MMS זה גם אינטרנט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

דני, הספק הוא אורנג'.

איך אני בודק את הגדרות החיבור הללו? חרשתי את המחשיר ולא מצאתי משהו בסגנון שמגביל אותו ככה.

סנדק הכבישים, shellcase, איך אני מכבה את ההגדרות הנ"ל, כדי שלא יתחבר לי לאינטרנט?

תודה ולילה טוב.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

הודעת MMS היא הודעת תמונה, אם אתה רואה שזו הודעה פרסומית מאורנג' - פשוט אל תפתח אותה ואז המכשיר לא יוריד את התמונה מהאינטרנט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה בטוח שיש לך 100 מגה? החבילה הבסיסית היא 30 מגה (בעבר היתה 100 מגה עד שה%^#$% הורידו את הנפח וכמובן העלו את המחיר).

פורסם

הרבה או מעט זה תלוי בשימוש, לקריאת טקסטים זה הרבה,לסרטונים ביוטיוב זה בין 5-10 סרטונים.

זה 100 מגה חיצוני ו3גיגה פנימי.

בסוני אריקסון אם אני זוכר נכון אפשר להגדיר תוכנות שיוכלו להתחבר בלי אישור.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם אתה לא רוצה לקבל חשבון טלפון של 4 אלף שקל (כמו שקרה לי) תבדוק האם הגלישה היא 100 מגה בפורטל של אורנג' או כולל גם אתרים חיצוניים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כן,שרכשתי את הפלאפון באורנג' הביאו לי חוזה באורך הגלות,מן הסתם שלא תקרא את כולו,ומן הסתם שלא יטרחו להגיד לך שיש לך הגבלה של 150 מגה בפורטל אורנג' בלבד ולא כולל אתרים חצוניים.

אבל אל תטעה,לא שילמתי שקל לנוכלים האלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

פורטל 3ג' לא חסום לאתרים חיצוניים , זה שגלשתה באינטרנט 3ג' זה מבחירה :)

עריק אין יותר הבדל בין נקודות גישה , 100 מגה זה גלישה מחוץ לאתר אורנג' לא משנה דרך איזה נקודת גישה.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...