Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי העלמות ארוכה.!!! אולי ארוכה מעוד.

אני מגיע.

מביא קצת בשר. ו6 בקבוקי שתיה.

וכמובן ציוד למכירה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אבל הם רוצים לבטל על האש :(

לא הם. אני הבעתי את דעתי.

אני לא רואה טעם להכריח לעשות מפגש על האש, בטח כשיש הענות קטנה יחסית ואף אחד עדיין לא לקח על עצמו אחריות להביא מנגל... :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אם בסופו של דבר יוחלט על על האש אני אביא מנגל ופחמים במקום הצידנית עם הקרח.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

מגיע גם מביא קולות פיצוחים ונרגילה ..

כל פעם יש ת'בעיה הזו עם המנגל צריך לחשוב על פתרון יצירתי

צריך לבנות שם מנגל בילדאין גדול קבוע כמו בפארקים למינהם , מי מתנדב לשכנע את הערייה לבנות לנו מנגל קבוע ?

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

בטח שיהיה על האש, יש בשר להביא :-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

חשבתם פעם אולי להעביר את המפגש לאזור שיש בו סטקייה? ומגרש חניה נוח?

כמו למשל המקום של יגאל בצומת ירקונים? או פנדק אסא בצומת בית דגן?

יכול להיות רעיון נחמד...

לא צריך לארגן מנגל, לא צריך להתקע עם איזה אחד שלא מגיע ותוקע טריז בכל התהליך, ארוחה עסקית שלום גמרנו...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דווקא יש הענות יפה, הרבה מצטרפים, הרבה אומרים שיביאו בשר (וגם בירות, כולל אותי) - ויש מתנדב למנגל+פחמים..

אז למה לא על האש?

אגב - מישהו מביא כלים חד פעמיים לעניין?

פורסם
מה זה אם בסוף יוחלט ?

המפגש הוא לא של המנהלים הוא של הפורום.

הפורום זה לא המנהלים זה המשתמשים !.

אם אחוז גדול מהמשתמשים יחליט על האש, או לחילופין מספיק אנשים וותיקים יחליטו, לדעתי צריך להיות על האש, כי אותם וויתיקים הם העמוד האיתן של הפורום, הם אלו שזורעים את הידע, הם אלו שמחיים את המקום, והם אלו שמקדמים את התחביב.

גורל, אני לא אמרתי שאם המנהלים יחליטו, אלא אמרתי אם בסוף יוחלט(אמרתי מי יחליט?) התכוונתי לחברי הפורום.

אז מה יש לנו בשביל על האש?

מנגל+פחמים - יש

חומוס + פיתות - יש

שתייה - יש

סלטים - יש

בשר - יש

בירות - יש

עוגה - יש

מצב רוח - יש

קרח - אין

חד"פ - אין

החסרתי משהו?

יאללה חבר'ה, מי שלא כתב מה הוא מביא שיביא או חד"פ או צידנית קרח או בשר.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

2 שקיות קרח אני אארגן ( מקווה שלא ימס יותר מדי עד שאני אגיע )

צידנית קיימת?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הצידנית של YAKOV S תיהיה אצלי באוטו, אין לו מקום בבגז' P:

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
אדי, מה הכיף בזה ?

:)

שהמפגש נמצא במקום מסודר מבחינת אוכל ולא צריך לעמוד ולהכין כל הזמן ולקוות שכל מי שמגיע עם ציוד קריטי - יגיע.

ברור שזה גם כיף למנגל אבל יש עוד דברים כיפיים שאפשר להלביש על מפגש כמו למשל - מפגש חוף, מפגש יער באזור מרכז (רמז - יער ראש העין), מפגש סטקייה

החורשה בנתניה אפרופו היא מיקום נהדר מבחינתי לתקופת הקיץ אבל יש גם מיקומים כאלה עם סטקיות וזה כבר ליגה אחת למעלה.

חוץ מזה הבשר במקומות כמו אסא הוא ליגה מקורנפת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...