Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נימי מגיע, מביא בשר.

(אי אפשר מפגש בהקשר של מכוניות בלי בשר --> CAR זה "בשר" במקלדת)

הרגת אותי.

אחד הטובים.

+1 :)

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה לא משנה אם יהיה גשם או לא.

יש מקום מתחת לגשר ששם אפשר לעשות על האש בכיף.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם

מישהו מגיע/רוצה מב"ש? אם כן שידבר איתי כי אני קצת לא פנוי ב 12 אבל אני אנסה להגיע בסיבות הצהריים..

אם מב"ש אין איך להגיע שידבר איתי.. או להפך אם למישהו יש איך להגיע שידבר איתי:lol:..

ובקרה שאני לא אגיע אני מקווה לכל מי שמגיע שיהנה ותיראו מערכות יפות וטובות מתמיד.. וגם אם לא תחגגו לפחות..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

השאלה אם נצטרך להצטופף כמו הומלסים או שזה סבבה?

ואיך נשמע את המערכות?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לא נצטופף,יש שם הרבה מקום.

אין בעיה לשמוע מערכות.

אם למישהו מפריעים הבאסים הוא יכול להתניע את הרכב לנסוע 30 מטר ואז להשמיע לבנאדם.

פורסם

אתם יכולים להיות רגועים, שבת יהיה חם מהרגיל:-D

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אז נסדר קירור עם צידניות קרח :lol::lol::lol:

1.RX7

2.נאור-מגיע ומביא בשר.וגם נרגילה

3.Ctzvi-מביא חומוס (2-3 קילו) ופיתות מאבו-גוש

4.idandavid- חומוס ופיתות

5.Ofer Dotan- יביא בירות.

6.מאור דוידי BORA

7. Maximus777 -שתייה

8.שומאכר - בשר

9. מיקי - צידנית עם קרח כנראה

Transporter .10- מגיע. להביא ארגז קולה? או שיש משהו שיותר צריך?

11.IceCold- מגיע+4, יביא מה שחסר.

12.dantes12-מגיע+2 נביא קצת סלטים ופיתות

13.nimikipod-בשר

14. mindbomb- בירות קרות+חוסרים

15. BIOS- מגיע עם בשר

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לצערי אני בסוף לא יכול להגיע למפגש בשבת.מצטער חברה

hu:pioneer 7800mp:comp front-infiniti refrance comp rear:sound strem rubicon. amp1:hifonics bxi6408 amp mono:hifonics 2008d class

sub:FI BTL 15

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...