Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון , למרות שהקומפוננט שלי לא הכי הכי. נכון להיום אני מרוצה ממנו , אחד הדברים שמניעים אותי לכיוון הפרוססור הוא כיוונים יותר טובים ויכולת לשלוט על מרכוז הבמה ועל האופי שלה , השלב הבא יהיה להוסיף מונובלוק אבל לאט לאט .

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אומרים - כל הדרכים מובילות לרומא

תיקח את ה"פוינט אוף וויו" שלך ותחליט באיזו דרך אתה רוצה ללכת, הכל תקין הכל בסדר.

אין שום דבר רע בפרוססור טוב עם רמקולים פשוטים שיתן לך להוציא מהם את המקסימום - שעלול להפתיע (אתה לא תאמין איזו תוצאה אפשר להשיג עם פולס או דוטק של מוראל כשמכוונים אותם נכון, אה ניר?)

ואין שום דבר רע ברמקולים שנשמעים היטב מהרגע הראשון ללא שום כיוונים.

החלטה שלך מה בא קודם.

אני דווקא נוטה להסכים עם ניר במקרה הזה כי באמת לדעתי, הרמקולים שלך זקוקים לשדרוג.

אבל אני ממש לא נגד לקנות פרוססור קודם - זה הביס הכי גדול סביר להניח שאתה תכניס במערכת שלך, אם תבלע אותו ראשון, השאר כבר יהיה קל יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ב4000 ש"ח ניתן לקנות מגבר ורמקולים שיתנו תוצאה הרבה יותר טובה ממש שיש לו כרגע, גם אם יותקן במערכת שלו הפרוססור הכי טוב בעולם.

ולכן, מלבד הרעיון הנחמד של כיוונים יש גם עניין של תיעול התקציב עבור שיפור המערכת.

פרוססור על המערכת הנוכחית שקול להתקנת מחשב מירוצים על דייהו רייסר.:roll:

under construction..

פורסם

עכשיו אני מבין למה סדנת קארמן פשטה רגל :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם מערכת בינונית שמכוונת טווווב (נתקע לי הוו:wink:), תשמע הרבה יותר טוב

ממערכות טובות עם כיוונים, איך נקרא לזה, לא הכי מוצלחים בעולם.

הביט 1, או כל פרוססור אחר לצורך הענין, יתן לך כלים הרבה יותר טובים לכיוון טוב של המערכת

ולשיפור איכות הצליל וכמובן הבמה.

אם אתה אוהב כרגע את גוון הצליל שלהם, אתה יכול להתחיל משדרוג זה ולראות לאן זה יוביל אותך,

אותי זה מוביל לריבים יום יומיים עם האישה:lol:

אלי

פורסם

המטרה היא לשדרג בשלבים וגם המגבר והרמקולים יגיע זמנם ,

הבעיה שמפריע לי במערכת נכון להיום הכי הרבה היא חוסר היכולת לכוון את הזמנים בין המרכיבים , דבר שיתאפשר באופן עקרוני ע"י שדרוג ה HU לכזה שיש לו TIME CORECTION.

על מנת לשדרג לכזה בעל איכות סואנד גבוהה ויכולת כיוון מהסוג הנדרש יצריך להפרד מסכום אומנם יותר נמוך מפרוססור אבל אני מאמין שפרוססור ישרת אותי לאורך זמן רב יותר ויתן אפשרויות רבות יותר לשדרוגים.

פורסם

אלי,

הטריק הוא להביא לאשה את הסעיף לפני שאתה מתחיל אם כל הנושא של המערכת ואז היא רק רוצה להפטר ממך ולא משנה איך.

היא תשמח אם אתה פתאום תפתח לך איזה תחביב :-P

גיל - עצות לנשוי המתחיל - תרשום תרשום :-)

Pioneer TS-X150

פורסם

מלון מליון כוכבים - מה רע?

אלא אם כן אתה רואה אותם מסתובבים מסביב לראש ולא בשמיים :-D

שלי עירקית מיצרית...

וכן - אני פולני

Pioneer TS-X150

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה קודם לשדרג את הרמקולים .

הרבה פעמים בעקבות מעבר לסט טוב יותר התלות בפרוססור והצורך בכיוונים יקטן .

אצלי לדוגמא כרגע אני כמעט ולא משתמש ביכולות של ה H701 שמותקן אצלי כי הסט פשוט עושה עבודה טובה ונשמע טוב.

כמובן שגם פרוססור הביט אחד הוא קניה מומלצת , אך אני לא הייתי שם אותו בראש סדר העדיפויות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני רק יכול לאמר שכשעשיתי את ההתקנה ברכב ליסינג - בהתחלה הפעלתי את הפרוססור על FLAT למעט העובדה שהוא שימש כקרוס אובר לכל רמקול.

היות וכל הרמקולים שלי מותקנים בקיק פאנל - מראש היתה תוצאה מאוד מאוד טובה וזה היה הכל הודות לרמקולים טובים מאוד ומגברים טובים שנתנו תמורה טובה מאוד לעלות שלהם.

ואז היו שני שיפורים אדירים -

הראשון היה כוון המערכת בעזרת הביט 1

השני היה החלפת ההגברה לסאב למונובלוק (והתקנת הסאב בתיבה פורטד)

הפלא הוא שלכל אחד משני השיפורים יש משקל כמעט זהה לעומת ההבדל בתוצאה של המערכת.

אפשר להמשיך עם זה עד אין סוף - קיבלת את הרשמים שלנו - ההחלטה בסוף היא שלך.

מה שלא יהיה - אני בטוח שאתה תהנה מכל שדרוג.

Pioneer TS-X150

פורסם

תשמע איש "פיונט אוף וויו" אני אישית לא מאמין לכל הפרוססורייאדה הזאת..

מערכת טובה מתחילה: מקומפננט הכי אהוב אלייך (מבחינת גוון צליל) שאתה יכול להרשות לעצמך + מגבר 2 ערוצים הכי טוב שאתה יכול להרשות לעצמך + ראש - HU בעל צליל "נקי" בתקציב שתוכל להרשות להעצמך + התקנה הכי טובה שאתה יכול להרשות לעצמך (איטום בדלתות + טבעות MDF עם זוויות + התקנת הטוויטרים בזווית הכי טובה שנבחנה 50 פעם בערך) + חיווט אמין ולא בהכרח יקר וזהו.

מכאן והלאה כל השאר ממתקים חלקם גם מיותרים (תלות תקציב): פרוססורים יכולים להרוס את הגוון ה"אמיתי" שיש לסאונד, סאב לא איכותי עם מגבר לא מתאים גם יכול להרוס את כל החוויה, הפרדה להגברה אקטיבית מלאה תאכל לך דיי הרבה תקציב ותדרוש יותר זרם חשמלי מהרכב ולא הכרח תשפר את הסאונד אלא אף יכולה לייצר "סלט" וכאן אולי תצתרך פרוססור בשביל להעשות סדר בבלאגן שיצרת בעצמך [=

זאת +- התפיסה שלי מאיפה צריכה להתחיל מערכת כאשר מעוניינים לשמוע איכותי ו"טבעי" בלי שיפורי סאונד.

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

זה בסדר מנואל, אנחנו אוהבים אותך:wink:

גם אני לפני זמן רב חשבתי כמוך ושפכתי ים כסף בשביל לנסות להשיג את זה. לא נורא יעבור.

כשבאמת תעבור לאקטיבי ותדע לעבוד טוב עם פרוססור, תחשוב לעצמך איך לא עשיתי את זה קודם.

נכון, ניתן כמעט לא לגעת בהגדרות של הפרוססור אך מי שיודע מה הוא רוצה ואיך להשיג את זה, פרוססור יכול לחולל

נפלאות. זה לוקח זמן רב והרבה הרבה שעות ברכב אך התמורה בסופו של דבר היא אדירה.

ובאמת, להרוס את הגוון "האמיתי" הדיגיטאלי של הסאונד שיוצא מהHU שלך? נשמע מצחיק לא? אני לא מאמין שאתה מנגן עם פטיפון ברכב.

הייתי גם אני רוצה לשמוע 001001110101 טבעיים. בעיבוד אתה לא משפר את הסאונד, יותר מאזן אותו. על תשכח הרכב הוא סביבה עויינת לסאונד, תמיד ישנם תדרים חוזרים, עומדים, גורמים לרזוננס, פיקים למיניהם וכד.

בפאסיבי לא תוכל, כמעט תמיד, לפתור את הבעיות האלו ותשמע ממש לא הכי טוב בעולם אך היי פאסיבי זה הכי הכי. גם גיר רגיל, גם הגה לא מוגבר, גם צווין גאז (למי שזוכר מה זה) בקיצור הבנתם את הרעיון.

אלי

• תוכן חדש...