Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך החומר "סופר פולינום" אוטם יחסית לאיטום רגיל של רכב ?! נותן את אותה התוצאה ?

יש הבדלים משמעותיים בין סוגי האיטום ?

רק בסופר פולינום השתמשת ?

תודה מראש

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני לא יודע איך הוא לעומת חומרים כמו DYNMATE ו SECOND SKIN

כי מעולם לא היו שמעתי רכבים עם החומרים הללו הדופן החיצונית (הכי קרובה לפח מבחוץ) עם שכבה אחת

של סופר פולינום ועליה LA AQUATECH הדופן הפנימית (שקרובה אל הנהג) היא עם LA AQUATECH

התוצאה למשמע אוזניי טובה מסתבר שהוא מבודד רעשים מחוץ לאוטו גם .

אין הבדלים משמעותיים בין החומרים אחד כביכול הוא (sound barrier) מחסום קול

והשני אמור לבודד רעידות.

דלת אחת לאטום לקחת לי כ 4 וחצי שעות - התכנון לקח המון זמן לחתוך (עכשיו אני מבין גם על אטימה רגילה למה לוקחים המון כסף) זה המון המון עבודה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אמרת שנשארו לך שני מטר רבוע, ממליץ לך בחום לשמור אותם למקרה הצורך ולא לקבל "סיבוב ולבודד סתם חלקים ברכב(למקרה שזה עבר לך בראש), לפני חצי שנה הכבל של החלון בצד הנהג "הסתרבל" במנוע ונתקע לי החלון, הבעל מקצוע שהלכתי אליו חתך לי חצי מהאיטום כדי שהוא יוכל להוציא את המסילות של החלון והמנוע ולהעביר חוט חדש, ובסוף קניתי עוד קיט של רמקולים(הקטן) רק כדי לכסות מחדש את החתכים שהיו לי.

לא נעים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

אני עוד מתכנן לאטום את הבגאז' ככה שעוד חומר

יגיע אלי בכל מקרה וגם אני לא מוגבל בחומר רק צריך להזמין אותו

הזמן שזה מגיע מהודו לוקח שבועיים.

תודה על העצה.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

מה החומר שאמור לעזור לסאונד , האם זה הסופר פולינום או השני ?

את החומר השני אני לא מוצא באינטרנט ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

שניהם חוסמים סאונד

החומר השני נקרא פוליפוליאסטר כפול

"פוליפוליאסטר דחוס כפול מורכב משילוב של 2 שכבות פוליאוריתן מוקצף על בסיס פוליאסטר בעל תאים פתוחים המופרדים ע"י גומי עופרת."

• תוכן חדש...