Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום.

לפני יומיים ביצעתי טיפול טיימינג ברנו סניק שנת 2001 דגם 1600 ידני.

כשהעובד שביצע את הטיפול סיים את ההרכבה, המנוע קירטע בצורה לא תקינה. לשם המחשה, הקירטוע הזכיר לי מנוע שמופעל כאשר אחד (או יותר) מהמצתים מנותק.

בעל המוסך בחן את המנוע וקבע שהעובד פיספס את הטיימינג בחצי שן. הוא פירק את הרצועה, וביצע מחדש את הטיפול בעצמו.

מאז הטיפול אני מרגיש רעידות קלות של האוטו כשהמנוע פועל והגיר בניוטרל. בנוסף נדמה לי שהמנוע מרעיש מהרגיל.

האם יש כזה דבר, לפספס את הטיימינג בחצי שן?

האם יכול להיות שנוצר נזק למנוע בזמן שהוא הופעל כאשר הטיימינג לא מכוון? (לטענת בעל המוסך, פיספוס של שן אחת לא עושה נזק) אם כן, איך ניתן לתקן את הבעיה?

תודה מראש,

עמית

פורסם

קיים דבר כזה לפספס את ההרכבה בשן אבל אי אפשר לפספס בחצי שן.

בנוסף, בהחלט יכול להגרם נזק למנוע במידה ומרכיבים לא נכון ומניעים! במידה ואכן נגרם נזק, מדובר בד"כ בזנק לשסתומים במתעקמים כתוצאה ממפגש עם הבוכנה ואז יש צורך לפרק ראש מנוע ולהחליף את השסתומים העקומים.

פורסם

ברנו סניק 2001 על מנת לעשות טיימינג חייב המכונאי נעילות טיימינג בלי זה הוא לא יצליח לכוון טיימינג.

לפי הסיפור שלך למכונאי לא היה נעילות אלו ונראה שפיספס כמה שיניים(לפחות שן אחת). ואכן ברנו סניק 2001 ניתן לפספס בחצי שן, לגלגל שיניים תחתון אין קייל.

גרור את הרכב למוסך אל תמשיך לנסוע כך אם המוסך שלך אינו יכול לפתור בעיה זו גש למוסך שמנוסה ברכבים אלו.

יכול להיות שבניסיון טיימינג הראשון נפגעו שסתומים.

פורסם

תודה על התגובות.

האם הכוונה בנעילות טיימינג, למסגרת מתכתית עם בליטות שמחברים בצד השני של המנוע? בפעם השניה, בעל המוסך השתמש במכשיר כזה. בפעם הראשונה, העובד הסתפק בלסמן בטיפקס את מיקום גלגלי השיניים העליונים לפני הפירוק.

בעל המוסך אמר לי לסוע כמה ימים לראות האם התופעות חולפות. האם המצב חמור עד כדי גרירה למוסך?

פורסם

אין דבר כזה רעש וזיוף "שעובר", "מתרגל", "מסתגל" - גש למוסך ודרוש פתרון מיידי. יתכן שרק יהיה צורך לשם את הרצועה במקום ויתכן שנפגעו שסתומים.

פורסם
תודה על התגובות.

האם הכוונה בנעילות טיימינג, למסגרת מתכתית עם בליטות שמחברים בצד השני של המנוע? בפעם השניה, בעל המוסך השתמש במכשיר כזה. בפעם הראשונה, העובד הסתפק בלסמן בטיפקס את מיקום גלגלי השיניים העליונים לפני הפירוק.

בעל המוסך אמר לי לסוע כמה ימים לראות האם התופעות חולפות. האם המצב חמור עד כדי גרירה למוסך?

שלום.

כדאי לבצע החלפת טימינג נכונה ברנו לא מספיק הסרגל לגל הזיזים [הברזל שהרכיב אחרי הראש]

צריף גם פין מיוחד שנועל את גל הארכובה.

אם לא ביצעו נכון את ההרכבה סביר להניח שנגרם נזק לשסטומים וצריך לפרק ראש,

אגב זה קורה להרבה מכונאים שלא מכרים את הרכב הזה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...