Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהכותרת אומרת, הרכב הנ"ל חונה ברחוב עם מצוקת חנייה קשה, וכבר חנה פה בעבר לחודשיים רצופים (אז הטסט עוד היה בתוקף). למי אני אמור לפנות?

מדובר בעיר חיפה.

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חשבת אולי שבנאדם טס לחו"ל ?

אולי הוא שייך למישהו שמאושפז בבית חולים?

אף אחד לא יגרור רכב שחונה בסה"כ שבוע ברחוב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ברגע שרכב חונה באותה חניה לפי דעתי חודשיים או שלוש אני לא זוכר איזה מהאפשרויות נכונה אתה יכול להתלונן עליו באגף הפיקוח של אותה עירייה והם כבר ידאגו לגרור משם את הרכב.

פורסם

מה מפריע לך שהרכב עומד ללא טסט? אולי הבעלים מתכוון להחזיר את הרכב לכביש או לשפץ אותו?

באמת שאני לא מבין מה קורה לאנשים בזמן האחרון, מה כואב לכם לראות רכבים ללא טסט וכו'?

:evil:

JEP.

פורסם

עוד פעם מתחילים כאן להתערב לאנשים אחרים בחיים.

רכב ללא טסט חונה שם, כי בעל הרכב רוצה שיחנה שם. אני מניח, שמדובר בחניה חוקית, לא על אדום לבן, לא חניה פרטית, ויש לו את הזכות להחנות שם כמה שהוא רוצה. בדיוק כמו לכל אחד אחר.

עיריה יכולה להתערב, רק אחרי שהרכב חונה שם חודשיים ללא תזוזה.

• תוכן חדש...