Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפעם הבאה שתיהיה חכם מספיק בשביל:

א) לא לחגור.

ב) לנסוע עם אחת כזאת.

אכן לא יתנו את מלוא חומרת הדין.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני אומר לכם, גם לי מד המהירות קפץ פתאום. הייתי על 60 קמ"ש

ופתאום הוא זינק ל-160 קמ"ש.

בדקתי, ואני לא יודע מאיפה הגיעה הסיפרה 1 .

תאמין לי אדוני השופט..

(אני חושב שהוא לא היה מאמין לי)

מערכת משפט/משטרה בזיוניות !!!

פורסם

ואו. אין לי מילים...

הבלמים פעלו לפני התאונה, פעלו אחרי התאונה, אבל בדיוק בזמן התאונה לא היה בכיף שלהם לעבוד.

3 אנשים נהרגו.

הבלמים אשמים וירצו עונש של 10 שנים מאסר בפועל.

לנאשמת ועורך דינה - פרס נובל.

פורסם

ביזיון! פשוט מקומם! :x

מעניין איך היא שמה לב ש"התנועה בצומת זורמת". הרי במידה והצומת הייתה עמוסה, היא הייתה מושכת את בלם היד מוקדם יותר, לא? אבל בגלל ש"הבלמים לא עבדו" "והתנועה בצומת זרמה" היא הרשתה לעצמה להכנס לצומת ברמזור אדום.

וכמובן, בגלל שנשמעו חריקות בפניה ימינה ושמאלה, ברור שהעניין קשור מיד לתאונה שכן הבלמים לא תקינים.

מצטער, אני מעולם לא שמעתי על מערכת בלמים לא תקינה שגורמת לחריקות בזמן פניות ולא בזמן בלימה :?

פורסם

אכן, מנפלאות מערכת המשפט הישראלית.

אני חושב, בשיא הרצינות, שאם היו מכריעים את הדין באמצעות זריקת מטבע, היה ממוצע ההכרעות הנכונות משתפר.

דני

פורסם

בפעם הבאה שתיהרג על הכביש אף אחד לא יתן את הדין

???

ומה עם הפעם הראשונה שנהרגת? זה לא נחשב?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

נסעתי 100 בעיר ואז והתחלף הרמזור לחצתי על הבלמים אבל האוטו המשיך לנסוע עוד כמה מטרים

ממש מכונית דפוקה איך היא לא עוצרת על המקום?

זה מזכיר לי שנכנס בי מישהו והבאתי תמונות של הפגיעה אז העורכת דין אמרה "השופטת לא יכולה

לדעת אם זה צד ימין או צד שמאל של הרכב" כמו שנאמר - לא יודע מימינו ומשמאלו - אבל להיות

שופטת נתנו לה.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

האמת היא שהנהגת באמת לא אשמה. היא לא נכנסה בזדון לצומת, לא הצליחה לבלום ופשוט היה לה מזל רע...

המזל הרע נקרא בשפה מקצועית יכולת נהיגה ושליטה ברכב ירודה. יכולת כזאת שגרמה לה כנראה לפספס את דוושת הברקס וללחוץ על הגז, או על הקלאצ (אני בספק אם ברכב של נהגת שכזאת יש קלאצ) או סתם על שטח נקי בצד...

אני חושב שלא צריכים לתת לאשה הזאת קנס, גם לא מאסר. פשוט לשלול לה את הרישיון, לצמיתות. לא היא אשמה, אבל היא סכנה - וכמו שלא משאירים נשק טעון על הכביש, ככה ראוי גם שלא ישאירו את האשה שזאת - לסכן לנו את החיים...

פורסם

הפתעה זאת לא מילה, קראתי את כתב האישום ואת תיאור המקרה וחשבתי לתומי שיש כאן הרשעה בטוחה.

אך חברה שימו לב!

מייד פעם יש כאן בקשות להמלצות לעו"ד לענייני תעבורה, תרשמו לפניכם את שמו של העו"ד מ'.

תגידו מה שתגידו אך תראו איך מתיק שנראה כהפסד בטוח, יצא זיכוי.

פורסם

הזלזול של מערכת המשפט בחיי אדם מעוררת גועל נפש!

איך אפשר לזכות אישה שנכנסה באור אדום לצומת ופגעה באנשים?

גם אם הבלמים לא עבדו, אם שתקבל עונש על נסיעה ברכב לא תקין. אבל לזכות אותה? זאת פשוט בושה!

פורסם

אני לא רואה שמישהוא בכלל נהרג, כולה תאונה סתמית שבכלל לא הייתה צריכה להגיע לבית המשפט אבל הגיעה כי זומנה המשטרה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...