Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת מטעם סוכנות רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום ראיתי סניק 2.0 משנת 2004, אשר נמצאת בסוכנות רכב ביפו.

הרכב נרכש ע"י הסוכנות במסגרת טרייד-אין, ובסוכנות הראו לי טופס בדיקה ע"י קומפיוטסט הרצליה הנושא תאריך של לפני שבועיים.

תוצאות הבדיקה היו על עמוד בודד, והרג'קטים שהופיעו בבדיקה היו לגבי רצועת טיימינג (בסוכנות טענו כי זוהי הערה קבועה המופיעה בבדיקות, מה גם שבאוטו הוחלפה רצועת טיימינג לפני כחודשיים), פגיעות קלות בפח (שאכן ניתן להבחין בהן) והערות כלליות לגבי ברקסים (ללא פירוט תקלה ספציפית, ושוב, לטענת אנשי הסוכנות אזהרות אלה הן מטעמי כסת"ח של מכון הבדיקה).

האוטו עם קילומטרז' נמוך יחסית (77K), ובעל עבר מתועד של טיפולים במוסך מורשה. הייתי שמח לקבל תשובות לשאלות הבאות:

א. האם טענות סוכנות הרכב בנוגע לרג'קטים בבדיקה אכן נכונות?

ב. האם בד"כ תוצאות בדיקה הן כליות, ומסתכמות בעמוד בודד?

ג. האם ניתן להסתפק בתוצאות הבדיקה, או שמוטב לי לבצע בדיקה נוספת מטעמי?

ד. אם כן, היכן מומלץ (כקונה) לבצע בדיקה, באיזור יפו? - הייתי מעדיף מקום שייתן הערכה כנה של מהות הבעיות, ולא ינסה לצבוע הכל בשחור מטעמי כסת"ח וכו'.

תודה, וסליחה על הפירוט הארוך

פורסם

דעתי היא, כי אסור בשופ פנים ואופן לסמוך על בדיקה שמוכר רכב מציג לך, גם אם זו סוכנות רכב. ואם הסוכנות ביפו - למה לך ללכת למכון בדיקה דווקא שם ? אני ממליץ לך על מ.מ.מ. ליד קניון איילון ברמת - גן. לשאלתך - בד"כ תוצאות הבדיקה הן בעמוד אחד + דף של תוצאות בדיקת הקומפרסיה.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

בהמשך לתגובת קודמי - אם תיקח את הרכב לבדיקה מטעמך - אתה (ברוב המכריע של המקרים) תמצא "פערים" בין תוצאות

הבדיקה (הרכב שייבדק מטעמך ייצא במצב יותר "רע" מאשר זה שנבדק מטעם הסוכנות - אבל עדיף ככה ע"מ לדעת את מצבו ביתר דיוק).

alfa 156 2.5.

פורסם

לא לסמוך על הבדיקה שלהם, יש לעשות בדיקה במקום שאתה בוחר.

אל תבחר מקום שהוא יגיד לך.

אם הסוכנות ביפו למה לנסוע עד להרצליה לבדוק את הרכב? אין מספיק מכונים ביפו והסביבה? לדעתי הוא מכיר שמה אנשים שמקמבנים אותו.

קובי

פורסם

לפני כמה חודשים בדקתי סניק 2 במיבדק. זה מכון אמין וטוב, זכה להמלצות בפורום.

הטופס שלהם מרוכז בדף אחד, ויש עוד דף אחד או שניים של גרפים ומספרים טכניים כאלו ואחרים.

בכל מקרה סמוך רק על בדיקה שאתה עושה במכון שבחרת!

אני מקווה שאתה מדבר על סניק 2 ולא 1 שהוחלפה באותה שנה. (גם ה-1 מצויינת והיתה לי כמה שנים, אבל בשנת החלפה כדאי הדגם החדש).

טיימינג מחליפים בסניק כל 5 שנים או 90000 ק"מ. תוודא בחשבונית הטיפול או טלפונית במוסך שטיפל באוטו (מקווה שיגידו לך)

את הפגיעות ראית ואם הן מהותיות - בקש הערכת תיקון כדי לדעת מה הסיפור.

הבלמים בסניק אינם בעייתיים או צריכים טיפול חריג. עובדים מצויין ותגובה טיפה חזקה, אבל זה טוב.

אם צריך חריטה או החלפה - זה כרוך בבדיקה לאחר פירוק הגלגל ואף מכון לא עושה בדיקה כזו. אם הטיפולים נעשו כנדרש - היה אחרון ב-60K, בדוק בחשבונית ועם המוסך מה רשמו לגביהם. (טיפול "קטן" כל 30K ומקיף כל 60).

נסה לבקש לשוחח עם בעלי הרכב (או לראות את שמם ברשיון הרכב שאני מקווה שבדקת אותו!) .

בהצלחה!

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...