Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה בטוח שהמסך הקודם לא עבד!!!בכלל אפילו לא פיקסל אחד? חבר יקר .נפלת חזק..

יש מצב שהיא סתם נוכלת שרצה לעשות קופה עלייך .

המצב שאני חושש שיקרה זה שאתה תעשה את ההרכבה מחדש ואז היא תאשים אותך שאתה אשם שהמחשב שלה ככה הולפני זה הוא היה תקין .

היה לי מקרה דומה לפני 5שנים .

מכרתי מחשב נייד ביד 2 בא אלי ילד בן 15 רצה את המחשב הביא את אבא שלו ראו התרשמו .

עשינו זיכרון דברים .

נמכר . אחרי שעה בדיוק .

הבחור מתקשר אלי.תקשיב יוצא לי עשן מהמחשב . אמרתי לו נו מה אתה רוצה ממני ?

אז הוא התחיל לצעוק ובלאגן. שלח את המחשב לבדיקה :הילד הכניס מטען של מכשיר אחר .ושבר את הקונקטור שעל הלוח.

כמובן שלא החזרתי לו כסף או משהו אבל הוא ניסה להפחיד אותי והצליח לפעמים .

שהוא עו"ד והוא יוצא מכתב ושיש מצב של 14 יום מיום הרכישה ובלה בלה בלה .

בקיצור הרבה נוכלים להבא:

תדע מראש לא להתעסק.

המלצה שלי תחזיר לה את המסך הישן ושלח אותה הבייתה .

ותחתים אותה על טופס. שזה המסך הקודם. ועל פי החלטת בעלת במחשב ללא כל מניע כזה או אחר .

שהיה בהצלחה

פורסם

ברגע שהיא הסכימה להחזיר בחזרה את הכסף ולקבל בחזרה את המחשב אתה פטור והיא יכולה ללכת לעשות חמוצים. (לדעתי)

קו---------------------------------------

פורסם

הסיפור שלך לא ממש הגיוני.

מה שאתה אומר שהיא מכרה לך מחשב עם מסך תקול ולבסוף טענה שהמסך היה תקין?

אם כן מדוע היא מכרה לך אותו כתקול והסכימה לכל העסקה הזו? עצם כריתת הסכם כזה בע"פ מוכיח שהמסך לא היה תקין מהתחלה שהרי אם הוא היה תקין לא היה סידור כזה.

מה היא הולכת לטעון? שהיא מכרה מחשב תקין ואח"כ החזירה לך את הכסף ולקחה אותו לא תקין כי מה? איימת עליה?

כדי להצליח בתביעה כזו היא צריכה להמציא סיפור שלם מחדש- שונה לגמרי. והרי המסך הישן ברשותך וידוע שהוא לא תקין (ואפשר גם לבדוק) אז מה היא תגיד שקיקלת אותו? אם זה אכן הסיפור (וזה נשמע מאד לא הגיוני) אין שום סיכוי בעולם שהיא תצליח בתביעה אזרחתי כזו. אין שום הוכחות מלבד הסיפור המגוכך שהיא אמורה להמציא והמעט שיש- נגדה.

פורסם

חבר'ה קודם כול אני רוצה להודות לכם על התגובות הרציניות בנושא!

שנית, כמו שנאמר ברגע שהיא קיבלה את המחשב חזרה והחזירה לי את כספי מבחינתי היא יכולה באמת ללכת לעשות חמוצים

אני לא מתרגש מהתביעה שאני גם לא מאמין שהיא תשיג פרטים שלי מבלי שאני יתן לה

אני מאמין שהיא בזמן שהיא אמרה לי בטלפון שהביאה לי מחשב עם מסך מצויין ותקין השיחה היתה מוקלטת, והיא כנראה ניסתה לדובב אותי

בכול אופן ראיתי הרבה סוגים של אנשים אבל דבר כזה עוד לא ראיתי . להגיד עליה כלבה זה בלשון המעטה.

אני פשוט לא עונה לה ונותן לה להתפוצץ, עם תיהיה התפתחות מענינת אני יקפיץ את הנושא :lol:

שוב תודה לכול המגיבים,

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

דווקא השגת הפרטים שלך זה הפרט הכי לא משמעותי בנושא. זה שאתה לא נותן לה אותם זה אוליי יעכב אותה קצת אך לא יעזור לך. בדיוק מהסיבה הזו תמיד כדאי לכתוב כמה מילים על דף נייר, גם אם אתה לא מבין גדול במשפטים. פשוט לכתוב בקצרה את מהות ההסכם ביניכם.

תראה להגיד אני אתבע אותך, ואני אשרוף אותך וחכה חכה וכל מיני כאלה זה הכי קל בעולם. בין זה לבין שמישהו עושה משהו ההבדל גדול. ביום שתקבל כתב תביעה תתחיל להתעסק בזה.

• תוכן חדש...