Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בקניית CANON 400D eos

erga25
שימו לב! השרשור הזה בן 5241 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום רב אני מעוניין לקנות את המצלמה הנ"ל .

אני מתלבט אם לקנות בארץ עם אחריות של היבואן הרשמי או לקנות בארה"ב דרך EBAY , מה כדאי ? .

שאלתי השנייה היא האם יש למישהו נסיון עם החנות של MDK בת"א , לפי מה שאני הבנתי הם מייבאים בעצמם את המצלמות , אני חושש שאם אקנה בארץ מצלמה חדשה יתכן וינסו לתת לי "מחודשת" .

איך להימנע מכך ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאז שפתחו את היבוא לארץ של מצלמות השוק פרוץ לגמרי.

אתה לא יכול לדעת מה מוכרים לך.

אפילו יבואנים רשמיים מוכרים מחודשים בשביל לעמוד במחירים של המתחרים.

MDK מייבאים מארה"ב מוצרים כבר כמה שנים טובות.

הם מוציאים מהקופסה כל דבר שמתחבר לחשמל בגלל מה שבקופסה הוא 110V

אם היו בעיות עם MDK הם לא היו מחזיקים מעמד כלכך הרבה זמן.

אני קניתי את ה D1000 ב EBAY בהרבה פחות מהמחיר בארץ.

אבל אין אחריות

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

400 ? חדשה ?

זו מצלמה ענתיקה, אם אתה מתעקש עליה חפש משומשת, השוק מוצף גם בכאלה ששמורות יפה מאוד.

סוג של התעלקות על הנושא.

ראיתי בכמה הודעות שכותבים את מספר הצילומים (קליקים) שהמצלמה עברה. עד איזה כמות זה נחשב למצלמה שמורה/לא טחונה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי יש לי את המצלמה CANON 400D , על איזה מקשים צריך ללחוץ כדי לדעת את מספר הצילומים שהמצלמה עברה ? .

מה נחשב סביר ? .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקנון רק מעבדה יכולה לקרוא את הערך האמיתי של המונה

בניקון יותר קל

אם המשתמש לא איפס את המונה אפשר לדעת כמה על פי שם הקובץ של התמונה אבל זה מבוסס על אמון במפרסם והוא צריך לזכור כה פעמים הוא עבר את ה 10000 (מספר התמונה הוא בן 4 ספרות)

למצלמה כזו מתחת ל 25000 זה נחשב אחלה (אם כי לא מבטיח כלום, היא למשל יכולה להיות במדבר, ליפול על אבן 3 פעמים ולאכול סיפת חול ותוך 1000 קליקים להיות מושבתת...)

מעל 50K למצלמת כניסה זה ככה ככה אם כי התריס יכול גם לעשות בקלות 75-100K קליקים, שוב קנון לא מבטיחה כלום בנושא.

במצלמות הביניים (נגיד 5D) מדובר על 100K-150K קליקים ובדגל 250K קליקים אאל"ט

(ולא תמיד קל למצוא את המספר שקנון מצהירים כי זה יותר הצהרת כוונות מאשר התחייבות)

כל המספרים מתייחסים לMTBF של התריס שזה למעשה מה שהולך.

ה 5 שלי בת 3 ועשתה פחות מ 25K קליקים.

ה 10D, ה DSLR הראשונה שלי עשתה בשנה וחצי 60K קליקים (כן כן, התלהבות של מתחילים שסוף סוף לא מוגבלים ל 36 תמונות של סרט נתון שדחוף להם בתוך המאמיה שלהם)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניתן לבדוק ללא מעבדה מצב "קליקים" שעשתה המצלמה .

ניתן לבדוק רק למצלמות עם מעבד DIGIC 3 ומעלה .

מכאן ניתן להוריד את התוכנה :

http://astrojargon.net/eosinfo.aspx

Untitled.jpg

:shock2::snipersmi
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 10 חודשים מאוחר יותר...

מתעלק על הנושא ומקפיץ מן העבר.

נפלה לידיים שלי 400D שצילמה כמה מאות אם לא עשרות תמונות בודדות בחייה ואני שוקל לרכוש אותה כיד 2,

חסר לי מאוד היעדר פונקציית LIVE VIEW כלומר תצוגה חיה על הצג שנותנת לי אופציה לצלם בלי להסתכל בעינית.

האם יש איזו גרסת FIRMWARE או PATCH שמאפשר להציג זאת במצלמה זו ? זה גורם מכריע בהחלטה שלי לגבי רכישה.

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...