Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתקנתי את המשחק,שמתי את הקראק אני לוחץ על האייקון של המשחק הוא חושב לשניה ופשוט לא נכנס!

הייתה לי את אותה הבעיה עם SAN ANDREAS שפשוט הייתי לחוץ על האייקון שלו הוא היה חושב לי טיפה וזהו=\.

אני כבר לא יודע מה לעשות התקנתי את המשחק על כוננים שונים כמה וכמה פעמים והבעיה כבר חוזרת על עצמה ואני כבר מתייאש! אני מת לשחק במשחק והכול היה בסדר אבל זה פשוט לא נותן לי! מה עלי לעשות?

האם יש דרך לפתור את זה?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

תנסה את הקראק הזה:

http://66.186.33.202/downloads/download.cgi?ZmlsZT1wY2dhbWVmaXhlcy9HUkFORC5USEVGVC5BVVRPLlZJQ0UuQ0lUWS5WMS4wLkVORy5HSU1QU1JVUy5OT0NELlpJUCZ0aWNrZXQ9YVhBOU56Y3VNVEkzTGpJME1pNHlOU1owYVcxbFBURXlOVFV6TkRVeE5qUT0K

אם זה לא עובד אז משהו לא בסדר במשחק.. תנסה למצוא את הגרסת ISO שלו..

Stay Dirty

פורסם

תודה לך על הלינק אך הוא פשוט מסרב להוריד לי אותו ואומר שהוא מכוון לIP אחר.

פורסם

תודה לך על הלינק אך הוא עדיין עושה את אותה הבעיה=\.

אני כבר מיואש לחלוטין ממנו אתה חושב שזה פאק אצלי במחשב או במשחק?

גם הורדתי את VICE CITY DELUXE וזה עדיין עשה לי את אותו הדבר.

בחיי נראה לי אני אבזבז 150 שקל ואקנה את הגרסה המקורית אבל נראה לי גם היא לא תעלה בקצב הזה=\

פורסם

אל תישבר! בחיים אל תקנה מקורי! אני יעזור לך להפעיל את המשחק גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאני יעשה..

רק בבקשה אל תוציא כסף על משהו שהוא לא חומרה..

אני מוסיף אותך למסנגר ואני ישלח לך שם כבר את הקראק

Stay Dirty

פורסם
אל תישבר! בחיים אל תקנה מקורי!

לא צריך להגזים.

את GTAIV קניתי מקורי.

התאכזבתי, האמת... לא משהו.

easyrider0, ממה שאתה מתאר יש לך בעייה בהארדיסק או בווינדוס, אם זה חוזר על עצמו עם משחקים אחרים.

נסה לנקות את הרג'יסטרי ואת הכוננים ואז שוב לשחק, אני מניח שכמו רובנו, אתה לא מתחזק את המחשב (אך מקווה שאני טועה). 2 תוכנות מומלצות הן REGISTRY MECHANICו-CCLEANER.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז ראשית כול תודה לך על ההתייחסות,שנית כאשר אתה אומר "לנקות את כוננים" למה אתה מתכוון? לDEFRAGMENT?

ואני אכן מתחזק את המחשב(עד כמה שאני יכול) באמצעות תוכנת TUNE UP UTILITIES,האם זה טוב? או שלמטרות אלה עדיף להשתמש בתוכנות שפירטת?

האם יש סיכוי שאחרי שאני אעשה זאת המשחקים יעבדו לי?

במידה ולא מה לעשות? להתקין את הוינדוס מחדש?

• תוכן חדש...