Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי סוף כל סוף את הפונטיאק גרנד פרי הראשונה שלי, שנת94 מנוע 3.1 280000ק"מ:lol:

אבל יש מספר דברים לתקן ולקנות ואני צריך יעוץ לגביהם:

1. ידית האיתות נתקעת שאני מאותת שמאלה (לא חוזרת למקומה לאחר הסיבוב ,ולפעמים לא מאותתת-רק אם בעדינות מורידים אותה למטה) כמה יעלה להחליף או לתקן?
  2. התריסים של המזגן במושב של הנוסע ליד הנהג חסרים(צריך להחליף את כל החלק)אם מישהו יודע איפה ניתן להשיג?
  3. הפלסטיק של כרית האויר על הצופר בהגה קרוע באמצע- מחפש להחליפו.
  4. המפתח נתקע לפעמים וצריך לשחק איתו ועם ההגה בכדי להוציאו .
  5. יש לפעמים מין רעידות בזמן לחיצה על הברקס(היתכן שזה האי בי אס? אני לא לוחץ עד הסוף)
  6. ומחפש לקנות רדיו דיסק.
  7. ולכמה מעלות אמורה להגיע טמפ' המים?

תודה מראש

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

1. בדרך כלל הקפיץ בפנים נשבר, צריך לפרק את ההגה ולראות, אם הוא שבור אז פשוט להחליפו (קפיץ עולה 10 ש"ח) אם הבעיה היא בידית אז בדרך כלל מחליפים את הידית הפנימית שהיא עגולה ונפרדת מידית האיתות (עולה בסביבות ה 300 ש"ח) .

2,3,4. תריסים ובכלל חלקי חילוף לרכב הזה אתה יכול להשיג בחיפה אצל מוסך אחים מזרחי 04-8515535 יש להם את כל החלקים וכשאני אומר הכל אני מתכוון חדשים ומשומשים, המחירים לא תמיד סבירים תלוי בגודל ההשקעה שלך.

5. לגבי הרעידות בדרך כלל זה מעיד על צלחות בלם גמורות או דרמים.

6. רדיו דיסק תחפש בזאפ יש שם המון סוגים והמון חנויות וגם אתה יכול לקבל את המוצר עד הבית תוך ימים ספורים.

7. טמפ' המים אמורה להגיע לסביבות ה 100 מעלות צלזיוס שזה אומר שהמחוג צריך לעמוד באמצע.

פורסם

ב"מוסך אחים מזרחי" בקש את משה שהוא המנהל הטכני של מחסן החלפים או ישירות לטל' שלו 057-7756903.

הם גם יכלולים לייבא חלקים חסרים לפי דרישה, למכוניות אמריקאיות.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...