Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי, חשבתי שהבעיה רק אצלי, אבל מסתבר שזה כך אצל כל מי שמחזיק סאב במיצובישי סופר לנסר.

יש רעידות עצמות מהבגז', בעוצמה כזאת שמי שבחוץ חושב שחטפתי מישהו והוא מנסה לצאת. זה ממש ממש מוגזם, כל מי ששמע אמר שזו בעיה רצינית, עכשיו אני פונה אליכם: מה אני יכול לעשות?

זה מגיע למצב שכשאר אני שומע מוסיקה אלקטרונית, כאשר הסאב עובד ושאר הרמקולים מוציאים צלילים חלשים או לא מוציאים בכלל, והסאב הוא היחידי שמוציא סאונד, אני בתוך האוטו שומע "בום" ו"בחתדתדתרטרחח" (רעש של בגז' רועד).

פתרונות?

פורסם

סביבת הרכב אינה אידיאלית לסאונד,הפח אינו מבודד,מזמזם,מקרקש,שילוב של חומרים שמהם בנוי הרכב,כמו משטחי חלונות גדולים,מנגנוני חלונות,בליל של פח מתכת פלסטיק ועוד. ברכבים יקרים ואיכותיים יותר כמו הגרמניות לדוגמא,יש בידוד מקורי האמור לבודד ולהשתיק רעשים כגון אלה המפריעים לא רק לסאונד,אלא לשקט הכללי אשר ניתן להגיע אליו בתוך התא נוסעים.לעצם שאלתך קיימים אצלנו מוצרי בידוד של חברות כמו סטינגר,לליטינג אודיו,רוקפורד-פוסגייט ועוד האמורות לפתור בעיות אקוסטיות בהם נתקלת. ההרכבה פשוטה יחסית,התוצאות המתקבלות ישביעו רצונך

Quality, thats what it alll about !

פורסם

אני מציע בנוסף לברר אצל בעלי חנויות המחזיקות ציוד זה,ולהם בטח נסיון רב בתחום

Quality, thats what it alll about !

פורסם

מוזר יש לכמה חברים שלי סופר לאנסר ולאף אחד מהם הבאגז' מקרקש כמו שאמרת

כמה דברים שעשיתי להם

1. הלוחית רישוי האחורית, להניח ספוגים מאוחרה

2. לאחד מהם שמתי גם ספוג מתחת לדשבור האחורי כי מישהו תלש אותו והוא לא יושב טוב

תנסה לראות מאיפה מגיעים הרעשים תגיד לנו, וכמו ש SoundQ אמר דיינמייט וכ'ו יעזרו ...

יובל

פורסם

יכול להיות שהאוטו שלך עבר תאונה מאחורה וכול אותו אחרי תאונה מאבד את האטימות שלו

ועם זה לא זה אז הפתרון הוא להשתמש בחומרי איטום דיינמייט לדוגמא

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

מצטרף לשאלה גם לי בסופר לנסר זה עשה רעש שמתי פס גומי עווה במספר עכשיו לא עושה לי רעש עכשיו יש לי משהו אחד מעצבן איפה שהדוד של האגזוז משהו זז שם ושומעים את זה ממרחקים זה משהו מתחת לאוטו והוא לא עבר תאונה מה זה יכול להיות?

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

יכול להיות שהאגזוז שלך יצא מהגומייה שתופסת אותו תתכופף מתחת לאוטו ותראה עם האגזוז יושב טוב :o

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
אוקי, חשבתי שהבעיה רק אצלי, אבל מסתבר שזה כך אצל כל מי שמחזיק סאב במיצובישי סופר לנסר.

יש רעידות עצמות מהבגז', בעוצמה כזאת שמי שבחוץ חושב שחטפתי מישהו והוא מנסה לצאת. זה ממש ממש מוגזם, כל מי ששמע אמר שזו בעיה רצינית, עכשיו אני פונה אליכם: מה אני יכול לעשות?

זה מגיע למצב שכשאר אני שומע מוסיקה אלקטרונית, כאשר הסאב עובד ושאר הרמקולים מוציאים צלילים חלשים או לא מוציאים בכלל, והסאב הוא היחידי שמוציא סאונד, אני בתוך האוטו שומע "בום" ו"בחתדתדתרטרחח" (רעש של בגז' רועד).

פתרונות?

חחחחחחחחחחחח

אחי

גם לי יש סופר לנסר..

ואמרתי לחבר שלי את אותו הדבר!!?.כאילו חטפתי משהו והוא מנסה לצאת..!!..חחח

אם חמשהו יש פתרון אני מספק...

ו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...