Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אני מקווה שאתה יודע שטרנספורטר זו מלכודת מוות.

ursPyNfmfA8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

[i[/quote

לפחות כל הסחורה מאחורה בסדר גמור!:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נוהג בסיטרואן C1, האוטו מרגיש כאילו הוא צעצוע.

הרבה אנשים אומרים לי אחרי חודשיים שהוא ברשותי, שעדיין יש לו ריח של פלסטיק חדש,

זה פשוט בגלל שהוא עשוי ברובו מפלסטיק :)

האוטו פשוט בימבה, הדלתות מרגישות כאילו אם תפתח אותן חזק יותר אתה תוציא אותן מהמקום.

אבל למה אפשר לצפות במחיר כזה? העיקר שישמור עלינו במקרים שחס וחלילה לא נדע.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לפותח הדיון, סתם שתדע מבדיקה שלי על פג'ו למיניהן, בנסיון לחיצה על הפח שלהן הוא הרבה יותר קשיח מהרבה מכוניות אחרות ונפוצות יותר אז תרגיע לגבי הצרפתיות כן? ;)

כמו כן הדלתות כבדות הרבה יותר ומרגישות עמידות הרבה יותר..

(למשל סיריון אני לא חושב בכלל על להשען על האוטו שמה אני אשאיר שקע נחמד. ולא אני לא שמן..)

אשכרה עברת רכב רכב ולחצת על הפח של כולם? אחי תקנה אייפון או משהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לפאסאט פח עבה במיוחד (וזה חלק מהאיכויות של הדגם הזה).

תמיד שאני סוגר את דלת תא המטען ברכב יפני נדמה לי שהוא עשוי מקרטון....

סתם לצורך הקוריוז, מעשה שהיה.

לפני כשלוש שנים עמדתי ברמזור עם הפאסאט לאחר התחלפות האור לאדום.

בעודי מביט במראה אני רואה פזו 206 שואט קדימה ולבסוף פוגע בי מאחור במהירות של 40 קמ"ש להערכתי. (נהגת שחלמה בהקיץ ולא שמה לב שהרמזור אדום...).

תוצאות ההתנגשות: כל מכסה המנוע של הפזו התקפל, הפגוש הקידמי נתלש ונפל וכן נפלה אחת מהכנפיים הקדמיות.

מנגד, לפאסאט נגרם נזק קל ביותר לפגוש האחורי (שאף לא זז ממקומו) וחייב צביעה בלבד.

פורסם

זה עכשיו לא קשור.

תהיה בטוח שאם היית נכנס עם הפסאט שלך באחורה של 206, ה206 הייתה נשארת שלמה, והחלק הקדמי של הפסאט היה מתקמט כאילו עשוי קרטון.

החלק הקדמי של הרכב הוא איזור קריסה, שמטרתו לספוג את המכה, כדי שתא הנוסעים יישאר שלם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במגאן החדשות הכנפיים מאחורה הם מפיברגלאס, ובקשר לתגובות על הדפנדרים של הצבא פעם נטרקה עלי דלת כשהיתי עם רגל בחוץ הרופא שישב איתי נתן לי שתי גימלים במקום.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
במגאן החדשות הכנפיים מאחורה הם מפיברגלאס, ובקשר לתגובות על הדפנדרים של הצבא פעם נטרקה עלי דלת כשהיתי עם רגל בחוץ הרופא שישב איתי נתן לי שתי גימלים במקום.

אפרופו הדיפנדרים הצבאיים, אז הנה וידאו שמרכז רק כמה מהיכולות של הרכב המדהים הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=VwfQ41SCooo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ראיתי אותו ומיד התגעגעתי ליחידה :D

כמעט כל התצורות שבהן הרכב הזה קיים היו ביחידה שלי (פתוח עם קורת התהפכות, אזרחי, ממוגן ירי, עם שלל אמל"ח ממותקן עליו)

וכמובן הדבר הכי מגניב ברכב הזה וזה שהוא מוסק =] נכנס בול בתוך יסעור.

ואפילו התקנו לו "מכווצי קפיצים" ככה שבגובה עם האנטנות הוא יכנס בול ולא נצטרך להרוס אותם.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם
אפרופו הדיפנדרים הצבאיים, אז הנה וידאו שמרכז רק כמה מהיכולות של הרכב המדהים הזה:

VwfQ41SCooo דרך יוטיוב

ראיתי אותו ומיד התגעגעתי ליחידה :D

כמעט כל התצורות שבהן הרכב הזה קיים היו ביחידה שלי (פתוח עם קורת התהפכות, אזרחי, ממוגן ירי, עם שלל אמל"ח ממותקן עליו)

וכמובן הדבר הכי מגניב ברכב הזה וזה שהוא מוסק =] נכנס בול בתוך יסעור.

ואפילו התקנו לו "מכווצי קפיצים" ככה שבגובה עם האנטנות הוא יכנס בול ולא נצטרך להרוס אותם.

למען האמת גם ביחידה שלי היו כל הצורות (מי יודע אולי שרתנו באותו מקום) ודפנדר מאוזרח עם מספר צהוב ויריית בד בצבע ירוק לא גורמות לו להיראות הכי אזרחי שיש..

דרך אגב מישהו נסע פעם בדפנדרים הישנים הממוגנים בנסיעה של יותר משעה? הגיר פשוט מתחמם ושורף את הרגליים :\

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
למען האמת גם ביחידה שלי היו כל הצורות (מי יודע אולי שרתנו באותו מקום) ודפנדר מאוזרח עם מספר צהוב ויריית בד בצבע ירוק לא גורמות לו להיראות הכי אזרחי שיש..

דרך אגב מישהו נסע פעם בדפנדרים הישנים הממוגנים בנסיעה של יותר משעה? הגיר פשוט מתחמם ושורף את הרגליים :\

היו לנו גם דיפנדרים אזרחיים לגמרי, בלי שום יריות בד, אלא עם מסגרת פח מלאה, ומספר אזרחי, וחלקם אף בבעלות של חלק מקציני ונגדי היחידה ששימשו בין היתר את היחידה, בעיקר בהעברת ציוד ממקום למקום וגם סתם כרכבי מחלקה. (כי היה להם השתתפות בדלק מצה"ל)

ולא רק דיפנדרים אזרחיים היו, היו גם סופות עם מספרים אזרחיים בשלל צבעי הקשת (כחול, לבן, אדום, צהוב וכו'...)

בכל מקרה, לא יצא לי לנהוג בדיפנדרים לצערי (כי זה תקן מיוחד) אבל נסעתי עליהם כנוסע הרבה מאוד פעמים וזה רכב שפשוט יודע להסתדר עם כל מכשול בכביש ובעפר, לאט לאט אבל בטוח. והיה לו כושר העמסה מטורף שלעיתים אף הגיע ל 7 טון של משקל כולל!

וכל נהג שנסע על דיפנדר יודע להגיד שזה רכב מדהים!

פורסם

אני זוכר שלפני כ-10 שנים, עת הייתי צעיר והרפתקן טיילתי במקומות שהשתיקה יפה להם.

משום מקום הגיחו 2 דיפנדרים צבאים, מנוע V8 בנזין (אז לא היו יותר מדי כאלה בארץ) עם כמה חבר'ה שהסבירו לי בנחישות וברגישות שכדאי שאני אבעט את עצמי משם לפני שמישהו אחר יעשה את זה :)

אני מקווה שאתה יודע שהמבחן ריסוק הנ"ל נעשה עם משקל עודף בתא המטען.

רק 4 הודעות למטה :)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

לדעתי זה נטו ניסיון של יצרן לחסוך בעלויות ייצור. אם לא החוק שמחייב יצרנים לשים פח בעובי לפחות 0.5 מ"מ, היו מייצרים מכוניות עם בודי מניילון ושלדת פלסטיק, והיו מספרים לך שזה טוב.

להבנתי, כך בונים מכוניות F1 מודרניות. דווקא חומרים מרוכבים ופולימריים סינטיים הם בהחלט העתיד, כי לא רק שניתן לקבל אותם בתכונות המטאלורגיות המבוקשות, אפשר גם שהן יהיו בכיוון מסויים. כלומר, משטח שהוא קשיח בכיוון הפיתול (כך שיכול לעמוד בעומסים הנגרמים בנסיעה) וגמיש בכיוונים אחרים (כדי לא לשבור את עצמות הנוסעים מהטלטולים).

פורסם

פלסטיקים יש ויש.

אני מתכוון לפלסטיק מהסוג שממנו עשויים צעצועים סיניים סוג ז', ודשבורדים של יונדאי (ואני לא מתכוון ליונדאי מהדגמים שמסיעים מנכ"לים ושרים בדרום קוריאה).

ככה יהיו לכם שלדות שנשברות לא רק במקרה של תאונה, אלא גם במקרה שבעל הרכב החליט להסיע ארבעה נוסעים ומטען במשקל חמישים קילו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני זוכר שלפני כ-10 שנים, עת הייתי צעיר והרפתקן טיילתי במקומות שהשתיקה יפה להם.

משום מקום הגיחו 2 דיפנדרים צבאים, מנוע V8 בנזין (אז לא היו יותר מדי כאלה בארץ) עם כמה חבר'ה שהסבירו לי בנחישות וברגישות שכדאי שאני אבעט את עצמי משם לפני שמישהו אחר יעשה את זה :)

יכול להיות שביקרת אי שם בין חוף פלמחים לתחנת הכוח באשדוד? =]

פורסם

יכול להיות שביקרת אי שם בין חוף פלמחים לתחנת הכוח באשדוד? =]

ביקרתי שם כמה פעמים בחיפושים אחרי חלקת דייג שטרם הגיעו לשם רשתות לא חוקיות, אבל לא במקרה הזה מדובר.

ואני מדבר על מקום שאם יש רכב שיכול להגיע לשם זה רק דיפנדר!

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...