Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הוא הרכב בעל הפח הכי איכותי?

הצרפתיות בכלל עשויות מעיתון צבוע, והיוקרתיות לא מה שהיו, חלקי המרכב מאוד דקים.

פח איכותי - שאינו מחליד ?

ישנם רכבים מפח אלומניום. לזה כוונתך ?

בדקת ממה עשויות כנפים קדמיות ברוב המכוניות ? ידעת שמפלסטיק ?

אם אתה מחפש בטיחות, צא מהקבעון שלך וקרא את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=283825&highlight=%D7%94%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%AA

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רז, נדמה לי שכולם מסכימים שבין פח עבה לבין בטיחות - אין שום קשר.

רוב הגולשים יקבלו שבעיות חלודה במכוניות מודרניות זה דבר שכבר נעלם מהעולם, אלא כמובן אם הצבע נפגע והחלודה צצה מתוך הזנחה.

הנקודה היא שלעיתים פח המעטפת של רכב כל כך דק שלחיצה לא חזקה משאירה עליו שקע. להערכתי פותח השרשור כיוון לאפשרות הזו.

פורסם
רוב הרכבים המסחריים הם מפח עבה ואיכותי, אני חושב שזה בגלל שאין לרכב "אף" שיכול לספוג את המכה במידה וחס וחלילה ישנה תאונה.(או שפשוט VW משקיעים)

לי יש טרנספורטר והפח שלה זה כמו אבן, כנ"ל לגבי טרנזיט שבדקתי.

חבל שלא הבנת מהשרשור הזה שפח עבה לא יגן עליך טוב יותר בזמן תאונה, אלא תכנון נכון של אזורי קריסה (אפשר גם ברכב מסחרי בלי "אף"). פח עבה לא יכול לבוא במקום אזורי קריסה חכמים, אלא רק יעביר יותר אנרגיה אל תא הנוסעים והיושבים בו במקום לספוג אותו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
פח איכותי - שאינו מחליד ?

ישנם רכבים מפח אלומניום. לזה כוונתך ?

בדקת ממה עשויות כנפים קדמיות ברוב המכוניות ? ידעת שמפלסטיק ?

אם אתה מחפש בטיחות, צא מהקבעון שלך וקרא את זה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=283825&highlight=%D7%94%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%AA

הכוונה שלי אינה קשורה בכלל לבטיחות. אין שום הקשר.

השאלה שלי היא יותר באיכות הרכב ועמידתו לדפקות\שריטות\מכות וכו'..

פורסם

אין יותר כאלה רכבים, ולא נראה לי שיהיו, מכיוון שלא הרכב צריך להיות עמיד לדפיקות\שריטות\מכות , בני-אדם צריכים להיות יותר זהירים כלפי רכושם ורכוש של אחרים.

באירופה לדוגמה לרוב רכבים אפילו בני יותר מ10 שנים ,עדיין עם צבע מקורי וללא שריטות , בלי קשר לעובי הפח.

בארץ רכב בן 10 בדרך כלל עבר לפחות צביע אחת באיזה חלק וכולו דפיקות קטנות, מכיוון שלרוב לאנשים בארץ פשוט לא אכפת.

נ.ב. למי שיגיד שבאירופה יש יותר מקום, אני מסתובב המון באירופה. לרוב בתוך ערים יש המון חניות ורחובות שצפופים בהרבה מבארץ ועדיין רוב הרכבים ללא דפיקות.

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

ולוו ולדעתי גם סאאב, ראיתי 9-5 לפני מספר שנים ב-UMI ראשל"צ, והמשקל של הדלת באמת משדר פח עבה ואיכותי.

גם באופל של אבא שלי (ווקטרה 2003), יש פח לא רע בכלל.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
אין יותר כאלה רכבים, ולא נראה לי שיהיו, מכיוון שלא הרכב צריך להיות עמיד לדפיקות\שריטות\מכות , בני-אדם צריכים להיות יותר זהירים כלפי רכושם ורכוש של אחרים.

באירופה לדוגמה לרוב רכבים אפילו בני יותר מ10 שנים ,עדיין עם צבע מקורי וללא שריטות , בלי קשר לעובי הפח.

בארץ רכב בן 10 בדרך כלל עבר לפחות צביע אחת באיזה חלק וכולו דפיקות קטנות, מכיוון שלרוב לאנשים בארץ פשוט לא אכפת.

נ.ב. למי שיגיד שבאירופה יש יותר מקום, אני מסתובב המון באירופה. לרוב בתוך ערים יש המון חניות ורחובות שצפופים בהרבה מבארץ ועדיין רוב הרכבים ללא דפיקות.

מה שאתה אומר זה ברור.

בעבר היו המון מכוניות, סדרה 3\5\7 של בימר [E3X], דגמי הוולוו, סאאב, אמריקאיות, בקיצור היה מבחר לא קטן ומאוד איכותי.

אבל כיום בעיה למצוא ממה שאני מבין, ולא כל כך משנה כמה כסף תשקיע.

להבדיל מאירופה, אתה חי במדינת ישראל, מדינה שאדם תמים כמוך יכנס לסופר עם המשפחה, ושיצא יגלה כמה שריטות למזכרת ממכונית, ועוד כבונוס מ'ס ילדים חותמים לך על הרכב עם מפתח.

וכנגד זה אין מה לעשות, ככה זה בארץ, חלק מהאנשים מכוערים ומגעילים.

פורסם

ממש נכון...

במיוחד בפאריז, ששם הנהגים חונים בניוטרל ובלי הנדברקס, כדי שמי שנכנס או יוצא מהחניה יוכל לדחוף אותם (עם הרכב שלו) ללא הפרעה...

כמעט כל המכוניות שם עם מעיכות באיזור מיכסה המנוע.

רק מה, הדחיפה נעשת באצילות, עם נימוס אירופי מעודן, להבדיל כמובן מהחיה הארץ - ישראלית המצויה.

פורסם
הכוונה שלי אינה קשורה בכלל לבטיחות. אין שום הקשר.

השאלה שלי היא יותר באיכות הרכב ועמידתו לדפקות\שריטות\מכות וכו'..

כמו שאמרתי לך, פלסטיק. פעם החנתי את המגאן ליד שער חשמלי ופתחו אותו על האוטו שלי (שדה התעופה של הטיסנים בראשון). כשסגרו אותו חזרה הפלסטיק של הכנפיים חזר למקומו ואין אפילו שריטה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
ממש נכון...

במיוחד בפאריז, ששם הנהגים חונים בניוטרל ובלי הנדברקס, כדי שמי שנכנס או יוצא מהחניה יוכל לדחוף אותם (עם הרכב שלו) ללא הפרעה...

כמעט כל המכוניות שם עם מעיכות באיזור מיכסה המנוע.

רק מה, הדחיפה נעשת באצילות, עם נימוס אירופי מעודן, להבדיל כמובן מהחיה הארץ - ישראלית המצויה.

טוב נו, חוץ מצרפת ואיטליה בחלקן.:?

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
פח איכותי זה וולוו.

סטיגמה ששייכת לעבר הרחוק.

כשמיתכוונים במונח "עשוייה מפח עבה" לרוב מיתכוונים לוולבו 144\240, שלא היתה אלא הונאה עיצובית מושלמת.

המכונית עוצבה כקופסא עם צלעות עבות, והדלתות עוצבו במבנה נפחי, מה שיצר קו מותניים מודגש.

מראה הטנק גרם להרגשה שהמכונית עשוייה מפח עבה במיוחד, מה שפשוט לא היה נכון.

הבטיחות הגבוהה של המכוניות הללו, לפחות לזמנן, נבעה מתיכנון מיתקדם של אזורי קריסה קדמיים ואחוריים ולא עקב הפח העבה.

מה שכן, איכותו של הפח היתה גבוהה, מאחר ווולבו השתמשו בפח מאיכות גבוהה מאד שמוגן כראוי בפני החלדה, מה שעזר למכוניות הללו לשרוד שנים ארוכות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
רוב הרכבים המסחריים הם מפח עבה ואיכותי, אני חושב שזה בגלל שאין לרכב "אף" שיכול לספוג את המכה במידה וחס וחלילה ישנה תאונה.(או שפשוט VW משקיעים)

לי יש טרנספורטר והפח שלה זה כמו אבן, כנ"ל לגבי טרנזיט שבדקתי.

אני מקווה שאתה יודע שטרנספורטר זו מלכודת מוות.

ursPyNfmfA8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פח איכותי זה וולוו.

פח איכותי זה "אלון"

pah2.jpg

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תוכן חדש...