Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט יכול להיות.

בקש ספר טיפולים על מנת לוודא את הק"מ.

דרך אגב ק"מ נמוך לא תמיד מרמז על רכב שמור ואו רכב שלא יעשה בעיות בעתיד.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

יש דרך לברר אם העובדה הזו טובה או רעה לרכב בלי ללכת לקחת אותו לבדיקה? פשוט הוא גר מאוד מאוד רחוק ממני, ואם זו כן "מציאה" אני אלך רק בשביל זה...

יש משהו ספציפי שאפשר לשאול כדי לקבל אינדיקציה?

פורסם

ספר טיפולים במוסך המרכזי חתום ע"י החברה, או הסטורית טיפולים במוסך מורשה שם מפורט המרחק שגמע הרכב בתוספת העבודות שבוצעו.

פורסם

אישית לא הייתי מתקרב לרכב כזה..

נגיד והנתונים אכן אמיתיים.. יש לקחת בחשבון כי הרכב עמד הרבה זמן ועם הזמן הבלאי נהיה יותר גרוע.

פורסם

זה הגיוני מאוד, אני מכיר כמה כאלה מהבית והמשפחה המורחבת :lol:. וזה כדאי מאוד, אוטו עם 60 אלף קילומטר זה לאו דווקא אומר אוטו שלא נסע משנת 1997 אלה אומר אוטו שנסע כמה אלפים בודדים כל שנה ולא חרשו עליו כמו על כל אוטו ממוצע בארץ. המכוניות שאני מכיר עם קילומטרז' נמוך שכזה היו/הם מאוד אמינות (מוסכים כמעט לא התעסקו אז אין הרבה נזק) ונראות כמו חדשות.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

Guest ספורטמוטורי
פורסם

הגיוני,דודה שלי יש לה טיוטה ראב 4 2001,עם 40000 ק"מ+- ואמיתיים,היא נכה ובקושי נוסעת עם הרכב.

פורסם

לך לראות ואם האוטו טוב - תהנה!(אז מה אם רחוק? תסע! אין כמעט רכבים כאלו) אם יש לבעלים קבלות מטיפול או אם הוא ירשה לך לראות תיעוד במוסך שרושם קילומטרז' - תוכל לאמת את הנקודה. יש גם דברים שרואים בעין בלתי.

היה פה פעם סוויפט בן 10 עם כ-35,000 קמ ומבעלים שמוכרים לי היטב. אז כמה צינורות גומי סדוקים הוחלפו, הצמיגים המקוריים (וואלה!) עפו לפח, וטיפול סביר וזול מיצב את האוטו לשימוש יומיומי.

תראה סיפור על גולף ישם עם 15,000 ק"מ.

למכירה-לקרוא לפני צפיה.jpg

למכירה-לצפות אחרי קריאה .jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...