Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט אביזה 1.6 2009 DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מעוניין לקנות סיאט אביזה 2009 1.6 גיר DSG

השמח לשמוע רשמים על הרכב הנ"ל

כרגיל:

אמינות

בטיחות

עלות טיפולים

דלק כבר ידוע

הנאה מנהיגה

איבזור(אני יודע שייש מגנזיום,בקרת שיוט ועוד)

כל דבר יבוא בברכה

אם כדאי לו משהו אחר באותו סגמנט אז השמח לקבל המלצות

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

האיביזה היא נכון להיום אחת הבחירות הכי טובות בקטגוריה.

לפי הרשימה שלך:

אמינות - מוקדם לדעת, אבל מנוע ה-1.6 16V של קונצרן פולקסווגן הוא סוס עבודה אמין מאוד. בתחום הזה לא יהיו לך בעיות.

בטיחות - טובה מאוד. 4 כריות אוויר, בקרת יציבות, 5 כוכבים ב-EuroNCAP.

עלות טיפולים - לא פיאט, אבל גם לא מרצדס - לא זול ולא יקר. תלוי בהגדרה שלך.

הנאה מנהיגה - ברמה גבוהה מאוד מפרסומים של מבחנים במגזינים הישראלים.

אבזור - בתלות ברמת הגימור. ברמה הבכירה יש גג שמש, למשל, ומערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה.

באותו סגמנט, בחירות מעניינות יכולות להיות סקודה פאביה, מאזדה 2, סוזוקי סוויפט.

לפרטים נוספים, מפנה אותך לעמוד הדגם של המכונית באתר iCar.

http://www.icar.co.il/Model/339/%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98_%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94

פורסם

4 כריות אוויר לא יכול להוות מפרט של רכב שמגדיר את עצמו בטיחותי בשנת 2009, מצטער.

נכון שיש חיישני לחץ אוויר וכל השטויות מסביב, אבל 4 כריות אוויר? אפילו בדגם הכי מאובזר.

אגב בשום מגזין רכב לא דובר על הנאה מהנהיגה באיביזה. שיפור גדול - כן, הנאה לא.

חוץ מזה זכור לי תלונות על גיר בלתי נסבל בעיר ונוחות בעייתית.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

תוספת של עוד שתי כריות אוויר עולה 2000 ש"ח אם אני לא טועה, ולא יצא לי לשמוע תלונות על הDSG של האיביזה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא מדוייק. בתוספת 2,000 שקלים אתה זוכה לצמד כריות האוויר המיוחלות. ולא כל דבר בחיים הוא כריות אוויר - לפעמים עדיף לוותר על זוג ולהרוויח בקרת יציבות. אבל זה נכון, המכונית קיבלה 5 כוכבים במבחן עם 6 כריות.

בקשר להנאה מנהיגה, חולק עליך.

לא בכדי ריכזנו את כל מגרעותיה של סיאט איביזה בפרק הנהיגה הדינאמית, כי רצינו להשאיר את הטוב לסוף. והטוב במקרה זה, הוא החבילה בכללותה. סיאט איביזה מציעה בסיס טוב שיודע לספק יכולות גבוהות בכבישים מפותלים, עם מידה לא מבוטלת של הנאה. היא יודעת להכנס היטב לפניות, עונה טוב להעברות משקל קדימה-אחורה באמצעות דוושת הגז, ואפילו הישבן מראה סימנים של רצון להשתתף בכל החגיגה, אלא שמערכת בקרת היציבות (שאינה מתנתקת במלואה – מר נב"ז), גודעת ניסיונות חיוביים אלו באיבם. יצאתי מהמבחן עם הרגשה חיובית כל כך ביחס לבסיס הטוב שאיביזה מציעה, שהתחלתי לחשוב מתי יגיעו הגרסאות החמות, ונראה לי לכולנו יש למה לצפות.

http://www.motocar.co.il/test/969.aspx

ובקשר לנוחות הנסיעה, והפעם ממקור אחר:

נוחות הנסיעה מפתיעה לטובה. הקשיחות שאיפיינה את הדורות הקודמים של סיאט איביזה פינתה את מקומה לשיכוך נעים ויעיל. גם התנהגות הכביש קפצה כיתה.

http://www.kvishim.co.il/Articles.asp?id=765

בקשר לגיר, אכן שמעתי תלונות כאלה. כנראה שמקור הבעיה בעובדה שמדובר בגיר שבעת ההילוכים החדש ולא בגיר שש ההילוכים הותיק יותר שהתנהג בתרבותיות בעיר ובפקקים. בהחלט לא תיבה מושלמת ואני גם לא מחסידיה - בסופו של יום ידני עדיף - אבל מחוץ להתנהגות קצת גסה בעיר היא מוציאה את המיטב מהמנוע הזה (נקודת התורפה המרכזית במכונית).

אני מאמין שכשתגיע יחידת ה-1.2TSI החדשה לאיביזה נקבל מכונית טובה בהרבה.

• תוכן חדש...