Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בעיה שכל החלונות ברכב לא יורדים בכלל, לא ידעתי בדיוק איזה פיוז שייך אז בדקתי אחד - אחד וכולם בסדר גמור, כאשר לוחץ על הכפתור לא שומע שום קליק - ממש כלום, בעבר היה משהו דומה קרה איזה 3 פעמים, אבל יום למחרת הכל חזר לעבוד, אבל עכשיו כבר שבוע אני מחכה שזה יעבוד וזה לא.

כמו שאמרתי בדקתי פיוזים גם בתא נוסעים - מצד שמואל של ההגה, וגם מתחת למכסה מנוע.

מדובר ביונדאי אקסנט שנת 2000

אשמח להמלצות

פורסם

ממסר ("ריליי") תקול או מרים שמשות של האזעקה (אם יש) מקצר. (או נתק בצמת החיבור שלו, שנגרם עקב חיבור לקוי על ידי המתקין שלו והחמיר עם הזמן)

אם אתה מתקשה, גש לחשמלאי. בשני המקרים שהזכרתי זו לא תקלה יקרה לתיקון.

כל זה נכון בתנאי שהחלונות לא עובדים מאף לחצן כולל אלו שבדלתות הנוסעים.

:idea: בדקת שאין לך לחצן "משבית חלונות" לחוץ?

בהונדה שלי יש כזה. יעיל כדי למנוע מהילדים לשחק בחלונות למעלה-למטה כל הדרך לחמותי בנהריה. הוא משבית את כל החלונות חוץ מחלון הנהג.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...