Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמעתי ממקורות אנונימים שהייתה לך בעיה להחזיר את האופנוע להונדה.

אבל עדיין אתה כותב בעדינות שמדובר באופנוע בסדר. או שמא אתה ממש ממש מאופק.

או אולי אני לא מבין אותך ??

שווה או לא ?

אההה ולינק כמובן

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2880768,00.html

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

אני סיימתי את קריאת הכתבה בהרגשה שהאזרח כתשובה לשאלה "נו איך האופנוע" עונה "בסדר" (לקרוא במבטא של לובה)....

הבעיה שלי היא שזו תשובה מאוד פרווה. אם אין משהו רע להגיד עליו אז תגיד. אם אין משהו טוב אז תגיד. האזרח נתן לי הרגשה, עד עכשיו, שהוא לא מתחשבן כל כך עם היבואנים ואם האופנוע "רע" הוא יגיד זאת. והפעם הוא פשוט לא נותן את הפאנץ' ליין.

שאלתי היא ... בשורה התחתונה... איך האופנוע ? לקחת את ה- 90,000 שקלים שלי ולקנות או לחכות ל-SV ? או אולי לחפש איתם משהו אחר לגמרי ?

את נראית לי לחוצה קצת. אני גר קרוב רוצה לקפוץ לחרבן?

פורסם

דווקא לטעמי האזרח היה CRYSTAL CLEAR !

עיין בסיכום ( בענין V TWIN ) שלב התנהגות כביש טובה לתיור + טובה מאוד לפיתולים הוסף קמצוץ אמינות הונדאית טיפוסית + עידון של שנים ולפניך מסקנות ברורת למדי . רוצה לחכות ל SV חכה ותוכל להשוות . מרובעי הצילנדרין שונים לחלוטין באופיים ובאופן העברת הכוח לכביש .

מחיר תמיד בא מול מחיר חלופי ...ונופל להעדפות ציפיות ומטרות אישיות .

רק בשמחות ,

:mm_cool:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם
דווקא לטעמי האזרח היה CRYSTAL CLEAR !

עיין בסיכום ( בענין V TWIN ) שלב התנהגות כביש טובה לתיור + טובה מאוד לפיתולים הוסף קמצוץ אמינות הונדאית טיפוסית + עידון של שנים ולפניך מסקנות ברורת למדי . רוצה לחכות ל SV חכה ותוכל להשוות . מרובעי הצילנדרין שונים לחלוטין באופיים ובאופן העברת הכוח לכביש .

מחיר תמיד בא מול מחיר חלופי ...ונופל להעדפות ציפיות ומטרות אישיות .

רק בשמחות ,

:mm_cool:

"רק בשמחות"???

אני מבין שהחלטת שלא נפגש בשנים הבאות...

בצער רב וביגון קודר עכוז הרעם למכירה.

YZF1000R 1996 מושלם אף יותר מביום היוולדו.

לא ראה שטח!

פרטים בה"פ.

פורסם

אכן אזרח יקר שמתי לב שבמבחנים האחרונים אתה משתדל להיות אוביקטיבי ולתת לקורא את המידע הנדרש כדי שיחליט בעצמו אם מתאים לו או לא. ולכן דו"ח המבחן שיוצא לך הוא יותר מדי סטרילי ויבש, אנא אזרח מותר לך להכניס קצת יותר נימה אישית ותחושות שחווית בזמן הרכיבה על אופנוע המבחן ועוד כזה כמו הVTR 1000, הרי בכל זאת רכבת עליו כמה עשרות או מאות ק"מ.

פורסם
אכן אזרח יקר שמתי לב שבמבחנים האחרונים אתה משתדל להיות אוביקטיבי ולתת לקורא את המידע הנדרש כדי שיחליט בעצמו אם מתאים לו או לא. ולכן דו"ח המבחן שיוצא לך הוא יותר מדי סטרילי ויבש, אנא אזרח מותר לך להכניס קצת יותר נימה אישית ותחושות שחווית בזמן הרכיבה על אופנוע המבחן ועוד כזה כמו הVTR 1000, הרי בכל זאת רכבת עליו כמה עשרות או מאות ק"מ.

ואלה? הפתעת אותי...

אם היית באמת עוקב אחרי כתבי האזרח, היית מבין מהאימרות (הכל כך שקופות, אגב) שאין ספק שמדובר במחמאות אדירות לאופנוע שלא הושמעו על ידו לגבי אף אופנוע בעבר..

רוצה דוגמה? בבקשה:

"...אבל בכבישים מפותלים, עבורם מיועד ה-VTR, זורח לפתע כוכב של ממש. ההיגוי דורש מעט מאמץ אך הרבה החלטיות, ובתמורה מספק יציבות מופתית ושמירת קו מעולה. התחושה בידי הרוכב כמעט ומושלמת. המתלים משתפים פעולה, עם יכולת ספיגה טובה מבלי להפגין רכות מיותרת. לתחושה המצוינת תורמים אגב גם צמיגי דאנלופ D204, שתפקדו מצוין גם על אספלט בינוני..."

וגם:

"... מובטחת לכם רכישה מעולה. .."

ואפילו פרק הסיכום המתומצת של "בעד ונגד" מראה שהמינוסים הם שוליים בלבד:

"...בעד: מנוע, היגוי, מתלים, התנהגות כביש, נוחות

נגד: מדי דלק ומהירות, ידית משנק

.."

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

ואלה? הפתעת אותי...

אם היית באמת עוקב אחרי כתבי האזרח, היית מבין מהאימרות (הכל כך שקופות, אגב) שאין ספק שמדובר במחמאות אדירות לאופנוע שלא הושמעו על ידו לגבי אף אופנוע בעבר..

רוצה דוגמה? בבקשה:

"...אבל בכבישים מפותלים, עבורם מיועד ה-VTR, זורח לפתע כוכב של ממש. ההיגוי דורש מעט מאמץ אך הרבה החלטיות, ובתמורה מספק יציבות מופתית ושמירת קו מעולה. התחושה בידי הרוכב כמעט ומושלמת. המתלים משתפים פעולה, עם יכולת ספיגה טובה מבלי להפגין רכות מיותרת. לתחושה המצוינת תורמים אגב גם צמיגי דאנלופ D204, שתפקדו מצוין גם על אספלט בינוני..."

וגם:

.."

מחזק את תגובת מנהל הפורום הניכבד ( למרות שמסתדר יפה לבד ) .

בניגוד להתלהמות הכללית הפושה במחוזותינו בכל מה שמנוגע לכתיבה עיתונאית בכלל ורכב בפרט , כתיבתו של האזרח מאופינת ב 'אנדרסטייטמנט' מובנה .

לכן כשקוראים את כתבותיו - המעולות לדעתי , יש לבחון כל מילה במשמעותה המדויקת בחינת 'כל מילה בסלע' .

ע'ע MOTORCYCLIST הנוקט באותה גישה עיתונאית ותבין למה עיתון חוץ זה הוא היחיד הבא למחוזותי באופן קבוע ( ובראשו מיץ' בוהם הנפלא ).

בוקר , :morning:

Take a Walk on the Mild Side

פורסם

ואלה? הפתעת אותי...

רוצה דוגמה? בבקשה:

וגם:

.."

אתה יודע שאני תמיד מפרגן לכם (לכל צוות פג"ז) אבל אולי זו תחושה אישית שלי שהמבחן כתוב בצורה סטרילית מדי (ואולי בגלל מגבלת מילים ש-YNET מכתיבים). אם תחזור אחורה למבחנים שערכתם אפילו קח את המבחן על ה-VTX 1800 הנימה האישית שהכנסתם לכתבה היא זו שעושה את זה מהנה לקריאה.

מכיוון שהצבתם סטנדרט גבוה במבחנים הקודמים ניתן היה לצפות ליותר.

אני מודה, כחובב טווינים שגם ציפיתי לקצת יותר כי סך הכל אין הרבה אופנועים מסוג זה כאן.

פורסם

ואלה? הפתעת אותי...

רוצה דוגמה? בבקשה:

וגם:

.."

אתה יודע שאני תמיד מפרגן לכם (לכל צוות פג"ז) אבל אולי זו תחושה אישית שלי שהמבחן כתוב בצורה סטרילית מדי (ואולי בגלל מגבלת מילים ש-YNET מכתיבים). אם תחזור אחורה למבחנים שערכתם אפילו קח את המבחן על ה-VTX 1800 הנימה האישית שהכנסתם לכתבה היא זו שעושה את זה מהנה לקריאה.

מכיוון שהצבתם סטנדרט גבוה במבחנים הקודמים ניתן היה לצפות ליותר.

אני מודה, כחובב טווינים שגם ציפיתי לקצת יותר כי סך הכל אין הרבה אופנועים מסוג זה כאן.

אההה...אם כך ה"בעיה" שונה... 8) תבדיל בין הכתבות שעולות בפולגז ויהיו תמיד כתבות יותר "מגזיניות" וצבעוניות (וכאלו המיועדות לאופנוענים בנפשם) לעונמת הכתבות בוואי נט המיועדות לציבור הרחב ומוגבלות באורכן ובגישתם.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אני למשל כחובב נהיגה ספוטיבית בלי רישיון לאופנוע ששוקל יום אחד מעבר לדו"ג מאוד נהנתי לקרוא את המבחן של האזרח .ולמרות שבקושי יצא לי לקרוא בעבר כתבות שלו היה ברור ביותר שהוא התלהב מהאופנוע ואם אי פעם אני ישקול קניה של אופנוע בסגנון הנ"ל (כמובן שהדרך לשם עוד רחוקה) נראה לי שאני יבדוק את הVTR . מה שאני רוצה להגיד זה שאני אומנם לא הקורא הממוצע של וואי נט אבל אני יותר קרוב לזה ממכם האופנוענים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...