Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא סוחב בעיקר עם מזגן, ולא מזמן אתגלה לי שאחרי משחק עם החוטים שמתחברים לחיישן אוויר שעומד קצת אחרי המצערת

הרכב נוסע הרבה יותר חלק עם מזגן וסוחב הרבה יותר טוב,

אני אתן קצת הסבר לבעיה, ברגע שאני מפעיל את המדחס הטורים עומדים יציב אבל אחרי לחיצה על הגז הטורים נופלים מאוד מהר למטה ולפעמיים מתחת ל900 סל"ד ולפעמיים אפילו מתכבה.

עשיתי ניקוי לחיישן וניקוי למגעים שלו, המצב לא השתפר ואפילו נתן לי הרגשה שהרכב אתחיל לסחוב פחות עם מזגן,

עשו לי בדיקת סורק במוסך המורשה אין תקלות רק עשו כיוון מצערת בקטנה וזהו, אבל סמתי לב במהלך הבדיקה שהטמפרטורה שהמחשב מראה לא ממש תקינה 110 מעלות, אלי אחד העובדים במוסך כבר אמר לי כמה פעמיים שזאת טמפרטורה תקינה.

עשיתי בדיקה לפלגים הצבע שלהם תקין לגמרה זאת אומרת שהפעילות שלהם תקינה.

עשיתי גם בדיקה לחוטי הצתה בעזרת רב מודד, למרות שהוא לא מדויק בכלל וארה לי תוצאות שנאות בין 5.50 KOHM לבין 3.50 KOHMכמה שהחוט יותר ארוך ההתנגדות שלו יותר גדולה.

בכל אופן נראה לי שלא בהם הבעייה.

יש איזה בעייה קטנה הרדיאטור כבר ישן ואצלאות שלו אכולות קצת מבחוץ.

המצערת נקייה כמו חדשה, פילטר אוויר חדש, שמן מנוע אוחלף לא מזמן רק,

יש אבל לציין שהבעייה נובעת רק אחרי נסיעה ארוכה, או בכביש עם פקקים, המד על הלוח שעונים מראה על טמפרטורה תקינה, וזהו בעיקר. אני יעלה עוד כמה שעות תמונות עם הפלגים, ותמונה של החיישן והמצערת. יש למישהו עוד ראיונות? ממה הבעייה הזאת נובעת?

מאוד מאוד מצתהר על השגיות שלי :oops:

ותודה מראש למאמץ לאבין מה שאני כתבתי ועל כל עזרה שהיא :-D

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

שלום

לא יודע למה נדמה לי שנתת את התשובה

אתה אומר שכשנוגעים בחוטים של מד כמות אויר הסחיבה משתפרת

בדוק אפשרות להשיג מד כמות אויר לצורך בדיקה

או להדק בזהירות את הפינים בתקע

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

זה בדיוק מה שאני רוצה לעשות היום, השאלה עם מד של 216 גם בסדר?

וזה התמונות שהבטחתי, חיישן לחץ אוויר, מצערת, פילטר, פלאג, ובכללי תא מנוע

IMG_3802.jpg

IMG_3804.jpg

IMG_3810.jpg

IMG_3811.jpg

IMG_3813.jpg

פורסם

יש סיכוי סביר שהבעיה היא במנוע הצעדים .

לאלי יש המון נסיון עם רוברים ובמיוחד ב200, אם הוא אומר שזו הטמפ' התקינה אז אתה יכול להיות רגוע.

Peugeot 208GTI

פורסם

לקחתי מחבר את הסטפר מוטור(מנוע צעדים) התקנתי ונחשו מה? הכל הסתדר, נסעתי ישר למוסך לצתייד באחד משומש(400 שקל)

אתחלתי לדבר עם אלי(עובד במוסך) והוא אמר שאין מצב שבעיית הסחיבה נובעת מהסטפר מוטור, כי הוא מתבטל ברגע שהמצערת נפתחת.

אז עשיתי חשיבה עם עצמי ואבנתי שהבעייה אצלי זה לא "סחיבה" אלה באחלפת הילוכים יש תמיד מכה כי הטורים צונחים יותר מידי מהר כי אני אוזב את הגז והמצערת ניסגרת והמנוע צעדים ניכנס לפעולה ולא מתפקד כמו שצריך.

אז הסברתי לו מה שאני חושב והוא אמר שזה באמת יכול להיות בגלל זה.

עוד איזה שעה אני אלך לאתקין אותו(המנוע חם)

דרך אגב איך נראה הפלאג? תקין?

פורסם

מה שאמרת בהתחלה שהבעיה בנסיעה עם מזגן שמכבידה על הרכב,וזה לא היה נשמע כמו מנוע צעדים ,בנוסף אם הבעיה באה והולכת יכול שזה הסתדר ללא קשר למנוע צעדים וזה סתם מטעה אותך .

פורסם

אנטון ניראה לי שטיפול כזה יעזור לך.

בכל מקרה אני מקווה בשבילך שזאת הייתה הבעיה והכול יסתדר.

לידע כללי אתה אמרת שהבעיה לא רק בסרק אלא גם בנסיעה ולפי מה שאני יודע, המנוע צעדים עובד רק בסרק.

תגיד יש מצב שאני רואה מים ירוקים במיכל עיבוי שלך?

דרך אגב רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך שהייתה בצפון, בכל מקרה זה הטלפון שלי - 054-2416364.

כך דוגמא איך התא מנוע שלי ניראה.

09092009.jpg

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

צודק מאור אתה רואה מים ירוקים =) זה קרא אחרי שהתפוצץ לי צינור ותיקנתי ולא היה באפשרותי לקנות מים אדומים אז קניתי של פרסטון, אבל באזדמנות ראשונה אני מחליף לאדום.

ובקשר לסטפ מוטור אתה צודק הוא עובד רק בסרק, או ברגע שהמצערת סגורה, ומתי לפי דעתך אני מחליף הילוך?.

נכון ברגע שהמצערת סגורה, הבעיה הייתה שהטורים היו נופלים יותר מידי מהר ברגע שהייתי אוזב את הגז,

וזה היה הקושי באחלפת ההילוך, הייתה כל הזמן מכה לא נעימה באחלפה אבל עכשיו הנסיעה יותר נעימה :lol:

ובקשר לטיפול? בכיףףףף אבל אין בידי את כל הכסף הזה

ביזבזתי כבר החודש 400 רמקולים 400 סטפ מוטור ו200 בדיקת סורק

שלא נדבר על הדלק היקר בארצנו :?

• תוכן חדש...