Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף CC או ג'טה חדשה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בקרוב, בתערוכת פרקנפורט VW תציג ככל הנראה את הג'טה החדשה או גולף בצורת CC ( קופה )

תמונות :

golf_cc_3_4_av_image_photo_leader.jpg

profil_golf_cc_image_photo_leader.jpg

לפי מה שקראתי והבנתי, ככל הנראה זאת תהיה הג'טה החדשה.

פורסם
נראית טוב מאוד, אגב CC זה קופה-קבריולט, לא נראה לי שהרכב הזה קבריולט.

ראה דוגמא : פאסאט CC - לקחו את זה למקום אחר. פירשו את המונח בצורה אחרת - קופה משהו..

פורסם

גם כשיש רק שניים המקום לראש מעט גבולי מאחור...

בכל אופן אין הרבה מכוניות שתכניס לתוכן 3 והן יהיו נוחות לכולם.

פורסם

רק אני חושב שזה פוטושופ!? אגב יש תמונות ריגול של הג'טה החדשה והיא ממש לא נראית ככה כנסו ל WORLDCARFANS ותראו.. היא לוקחת את הקו של הפולו מהצד, בטח יהיה לה קדימה כמו של הגולף אבל קצת יותר יוקרתי אגב היא די מזכירה אאודי? לדעתי לא צריך לנסות את הטרנד של הקופה 4 דלתות אצל משפחתיות אלא רק במכוניות שהאורך שלהן מאפשר קו גג נמוך וישיבה נוחה.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם
אבל ברגע שרוצים להכניס אדם שלישי, זה ממש לא "Comfort"

אין כזה דבר להכניס אדם שלישי למושב האחורי בפאסאט CC.

לא שזה לא נוח, זה פשוט לא אופציה. יש ל-CC שני מושבים בלבד מאחור, שתי חגורות בטיחות, שתי משענות. בכל זאת קופה.

פורסם
רק אני חושב שזה פוטושופ!? אגב יש תמונות ריגול של הג'טה החדשה והיא ממש לא נראית ככה כנסו ל WORLDCARFANS ותראו.. היא לוקחת את הקו של הפולו מהצד, בטח יהיה לה קדימה כמו של הגולף אבל קצת יותר יוקרתי אגב היא די מזכירה אאודי? לדעתי לא צריך לנסות את הטרנד של הקופה 4 דלתות אצל משפחתיות אלא רק במכוניות שהאורך שלהן מאפשר קו גג נמוך וישיבה נוחה.

התמונות האלה הן בהחלט פוטושופ, חבל שפותח השרשור לא ציין זאת.

emotion of motion

• תוכן חדש...