Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

5 שנים אחרונות , בממוצע כ 40K בשנה עם אפס תקלות.

כל אחד יעשה את החשבון שלו לגבי מה כדאי לו באופן אישי ומה לא.

אצלנו בחברה יש גם עדר שלאקסנטים, מונדאו וגם אקןרד, לשמחתי האמינות של כולם טובה מאוד , ללא בעיות וללא תקיעות שמחיבות גרר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל אחד יכול לספר על הנסיון שלו או מה שראה/שמע סביבו.

לגבי הרכב המתואר בפתיחת השרשור - מחירו נמוך באופן מחשיד. סיבות יכולות להיות למכביר.

alfa 156 2.5.

פורסם

CX -מדובר ב5 שנים אבל לא עם אותו רכב . מדובר ברכבי ליסינג שאני מניח שמוחלפים כל 28 או 36 חודשים.

אם הרכב נמכר משמעותית פחות מהמחירון, יש לבדוק עבר תאונתי.

מדובר ברכב בטיחותי ומרווח (עם גיר מעצבן) ומוניטין אמינות שמתחלק בין אמינות מוחלטת חסרת פשרות אצל חברי הפורום לבין קטסטרופה אצל אנשים רגילים מן היישוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
...ומוניטין אמינות שמתחלק בין אמינות מוחלטת חסרת פשרות אצל חברי הפורום לבין קטסטרופה אצל אנשים רגילים מן היישוב.

לא בהכרח. הנה, במגאן שלי הלך לאחרונה מיסב בגלגל. אז עלה לי כ-220 ש"ח כולל עבודה. נו, אז מה? אז היא לא אמינה?

במהלך 6 שנים ו-120,000 ק"מ נכנסתי כמה פעמים למוסך, כמו עם כל רכב אחר, ולא יצאתי עם שום קטסטרופה עדיין. פעם מנוע שפריצרים, פעם תושבת מנוע, עדיף על להתענות בתוך לאנטיס (שאגב, הגיר בה מתפגר לרוב בסביבות ה-150,000 ק"מ, אבל תשאל את אותם "אנשים רגילים מן היישוב" והם יספרו לך כמה שהמכונית "לא רואה מוסך").

פורסם

אייל - אנשים מן היישוב אינם חברי פורום ? :wink:

דורן - לא ראיתי כ"כ הרבה תלונות על גירים של מאזדה מקולקלים, לעומת מגאנים/סיטרואנים, ממודלים מקבילים (שכפי שאני שם לב - נוטים להתקלקל יותר)

alfa 156 2.5.

פורסם

נכון, ה-AL4 הוא לא אמין. אני אוהב את אופן הפעולה שלו, אבל הוא לא אמין, גם אם אצלי עדיין אין בעיות. זה שיש לי מגאן לא אומר שאני אסנגר עליו, למרות שלפעמים הפורום כאן נראה כמו פורום אמהות המשוויצות בילדים המופרעים שלהן.

ועדיין, הגיר של הלאנטיס בעייתי לא פחות.

כל גיר אוטומטי הידוע לי מתפגר בשלב מסוים, זה לא בדיוק תקלה אלא יותר בלאי צפוי מראש. העניין הוא שיש גירים המחזיקים 250,000 ק"מ ויותר, בעוד שה-AL4 והגיר בלאנטיס מושך בממוצע כ-150,000 (כמובן שיש חריגות לכאן ולשם).

פורסם
אייל - אנשים מן היישוב אינם חברי פורום ? :wink:

דורן - לא ראיתי כ"כ הרבה תלונות על גירים של מאזדה מקולקלים, לעומת מגאנים/סיטרואנים, ממודלים מקבילים (שכפי שאני שם לב - נוטים להתקלקל יותר)

חולגי, אני חושב שתגובתו של אייל לגבי "האמינות המופתית" לעומת הקטסטרופה, היתה בציניות....

שום דבר לא נורא ברנו. נהפוך הוא. יש לה יתרונות לא מעטים. נוחה מאד, יפה (עניין של טעם), מרווחת.

ובכלל רכב מצויין - שאתה לוקח אותו מליסינג כמובן (כמו חלק מהמגיבים פה), ואז מעניין לך את ה... אם כל יום הולך מחשב או גיר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
CX -מדובר ב5 שנים אבל לא עם אותו רכב . מדובר ברכבי ליסינג שאני מניח שמוחלפים כל 28 או 36 חודשים.

הרכב מוחלף כל 36 חודש, ועובר כ 120K בממוצע אצלנו בחברה, מקביל ל 7-8 שנים לרכב מיד פרטית.

אותי מעניין מה שקורה אצלי, והפלא ופלא אין בעיות , דרך אגב גם בצרפתית השניה שלי בבית שאינה מליסינג, גם שם אין את הקטסטרופות שמשויכות ליצרן.

פורסם
חולגי, אני חושב שתגובתו של אייל לגבי "האמינות המופתית" לעומת הקטסטרופה, היתה בציניות....

שום דבר לא נורא ברנו. נהפוך הוא. יש לה יתרונות לא מעטים. נוחה מאד, יפה (עניין של טעם), מרווחת.

ובכלל רכב מצויין - שאתה לוקח אותו מליסינג כמובן (כמו חלק מהמגיבים פה), ואז מעניין לך את ה... אם כל יום הולך מחשב או גיר.

זה פיטפוטי הביצים שעליהם אח"כ מסתמכים יודעי דבר בבואם לתת חוות דעת על רכבים שמעולם לא היה להם.

אתה למיטב זיכרוני נוהג בקורולה ומסתכן ב 308, מאיין הידע המעמיק על מחשבים וגירים שהולכים כל יום ?

פורסם

כשמכרתי את המגאן (ב22 אלף ש"ח) לא היתה שום בעיה בגיר, לא דפיקות לא החלקות.

גם בעיות חשמל לא היו לי (אפילו פעם אחת לא נפלו חלונות, או מראות שהפסיקו לעבוד, או כל דבר אחר).

אבל מה הפלסטיקה לא באיכות הכי מדהימה (פעמיים נשארו לי הידיות דלתות הפנימיות ביד) וזהו.

במחיר של 10 אלף ש"ח משהו חשוד, מומלץ לבדוק טוב טוב.

פורסם
זה פיטפוטי הביצים שעליהם אח"כ מסתמכים יודעי דבר בבואם לתת חוות דעת על רכבים שמעולם לא היה להם.

אתה למיטב זיכרוני נוהג בקורולה ומסתכן ב 308, מאיין הידע המעמיק על מחשבים וגירים שהולכים כל יום ?

גם אני הייתי "מסתכן" ולוקח אולי מגאן אן C4 מליסינג אם היו מציעים לי. באופן פרטי - לא נוגע !

CX - אתה יכול להמשיך להיות ה"כוהן הגדול" של הצרפתיות, אין בזה שום פסול. אני מכבד את דבריך, וגם ציינתי שיש

אנשים שמרוצים מהרכבים הלו.

אך - אין זה עושה אותך למונופוליסט בנוגע לאמינות של הרכבים הללו, ובמיוחד של הגיר. היא בינונית ומטה, אם לא

נמוכה מזה, ואני מדבר מנסיון.

תחזיק את אחת המכוניות שלך 7-8 שנים, ואז נראה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני מדבר מנסיון אישי, אצלי אין בעיות וגם בצרפתית שיש לי בבית.

דרך אגב, בק"מ שאני עושה ברכב ב 3 שנים זה מקביל לפרטי שנוסע 7-8 שנים, אני חושב שפעם שניה עם המאגאן בק"מ מצטבר גבוהה נותן לי מושג לגבי אמינות הרכב.

• תוכן חדש...