Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם

לצערנו לא יכולנו להצטרף אתמול בשעות הבוקר לאימון הראלי של IRDA ולכן החלטנו לערוך אימון משלנו בשעות אחר הצהריים.

בית הספר לנהיגה מתקדמת "טופ-דרייב" שמפעיל מסלול עפר באזור קיבוץ יקום נאות להרשות לנו להתאמן במסלול המצויין שלהם ואנחנו ניצלנו את ההזדמנות להסיר חלודה וכמובן גם להנות.

ראשון התיישב ליד ההגה ניר שהעיר את הסובארו והיא החלה לחייך ולגרגר בהנאה . לאחר מספר הקפות שאותן ניצלנו גם בכדי לתת לספונסר שלנו - ארנון - מ"דלק" MOBIL-1 את ההרגשה איך זה לשבת במכונית ראלי , התחלנו מעט להגביר קצב.

בסט השני רשמנו NOTES קצר ואני התיישבתי ליד ניר, רק בכדי שגם החלק הזה יתורגל מעט. בחלק העיקרי של האימון תפסו בתורם אייל ולירון את ההגה וצברו קילומטרז' וניסיון גם הם, לקראת המרוצים הקרובים.

ובשורה האחרונה אני רוצה להגיד תודה בשם כל הצוות ליואב, יניב ומוקי שהרשו לנו להשתמש במסלול הנהדר שלהם.

דובי מילר

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

סחתיין על האימון חבר'ה...

ועל הכשרת צוות מורחב שישטוף את המסלולים בהקדם אני מקווה.

הייתם חסרים אתמול, לפחות בצבע של המצלמות, אין עוד רכב מעוצב כשלכם.

מאמין ונראה שמאד נהנתם, איך אפשר שלא.

מזל טוב על החזרת הרכב לשרות פעיל...

שבת שלום

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

לכל המתחרים מגרופ N: דיר בלאק, תזהרו. אחרי שראינו את לירון נוהגת ... יש לכם בעיה.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

שלום רב לכולם

ברמוץ הקרוב אני הולך בכבוד רב חשוב לציין

לנווט את לירון

ישבתי לידה באימון

איך שיצאנו לסיבוב הראשון התחלנו לנסוע עברנו את הפניה הראשונה ואז הזמן קפא

הרגשתי את עצמי יושב וחושב בראש מה יהיה עכשיו לפני הישורת הארוכה ואז ללא שום התראה לירון פתחה מצערת וטסנו קדימה ומשם והלאה לאורך כל האימון דבר ראשון נהנתי מאוד

דבר שני אני יכול להעיד שבתוך הרכב האוירה הייתה טוב מאוד

לפי מה שהבנתי זה נראה טוב גם בחוץ

לאחר כמה סיבובים החלטנו שאני ירד וליד לירון התיישב ניר

מיותר לציין שההבדל ניכר בצורה דרמטית מהקפה להקפה נראה שהנהיגה נהפכת למושלמת יותר ויותר

חשוב לציין

לפני לירון עלה לרכב איל "היורש" שהציג יכולות נהיגה פנומנלית נהיגה מדיוקת מהירה החלקות נקיות למרות שהסגנון נהיגה של איל שונה מאוד משל ניר

הוא מצטיין בו ואני אישית מאוד נהנתי למרות שההקפה חזרה על עצמה פעם אחר פעם נשארתי מרותק

מסקנה!

שבט בן-ארי חי ובועט השושלת ארוכה ומתחרבת מיום ליום

וזה עוד לפני שאני הבאתי בנסיעת בכורה (מקווה לשנה הקרובה)

בכל אופן אני לא יכול לחכות למרוץ הבא לתת בראש לכולם עם לירון

חן בן-ארי

פורסם

אני שמח לראות בתמונות וגם לשמוע סיפורים על כך שמאוד נהניתם... חבל שלא יכלתי להגיע בגלל הצבא אבל אחרי הצבא ננסה גם להכנס למירוצים...

DHS Racing Team

• תוכן חדש...