Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת תרמוסטט - הכיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא במקרר, מקפיא ליתר דיוק.

יש הצטברות אדירה של קרח על גוף הקירור, מערכת ההפשרה האוטומטית לא עובדת והחשוד העיקרי הוא התרמוסטט שהחזיר נשמתו לאלוהי הסיליקון. (לא, לא אלוהי הסיליקון האלה)

השאלה שלי היא איך אם בכלל אפשר לבדוק תקינותו של אותו תרמוסטט? (יש רב מודד אם זה יעזור וידע בסיס בחשמל/אלקטרוניקה)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

שלום

למיטב ידיעתי בדרך כלל במקררים גוף החימום במקפיא שנועד להפשיר קרח שהצטבר מופעל ע"י טיימר שמפעיל את גוף החימום כל 6 שעות (אם אני לא טועה..) למשך כחצי שעה. יכול להיות שהוא תקול- תבדוק את זה.

הטיימר נמצא בדרך כלל בחלק התחתון מתחת לדלת של המקפיא ומכוסה במדבקה (יש לפרק כמה פלסטיקים לפני שמגיעים אליו)

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

אכן כך.

יש טיימר שמפשיר את הקרח ובחלק מהמקררים (או לפחות במקרר של אמקור שאני התעסקתי איתו) יש אפשרות לכוון אותו.

פרק את תחתית המקפיא ובדוק אם גוף החימום נכנס לפעולה ומפשיר את הקרח שמצטבר. אם לא, אז או שהטיימר דפוק או שגוף החימום הלך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...