Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח על מהירות

gmb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתפסתי אתמול על מהירות בכביש עירוני (אני צריך לבדוק אם באמת מופיע איזהשהו תמרור שמורה על כך)

הממל"ז הראה 79, השוטר הוריד 5 קמ"ש וכתב בדו"ח 74.

האם בגלל שהכביש ישר רק 150 מטר לפני מיקום השוטר יכול לעזור לי במשהו?

האם בגלל שיטת העצירה (קפץ לי לתוך הכביש ממש לפני הרכב) יכולה לעזור לי במשהו?

לא לבש כובע (משנה משהו? פעם זה שינה נראה לי...)

האם בגלל תאורה לא ממש טובה אפשר לשנות משהו?

יש משהו אחר שאפשר לעשות (לא לציין: "לשלם את הדו"ח... על זה כבר חשבתי...)

אין אפשרות לעורך דין (מצב כלכלי קשה :))

יש פיתרון כלשהו? משהו לשים לב אליו?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

היי רמי,

מצטער לאכזב אותך, אבל, בזמנו (סוף 2002), תפסו אותי בתוך באר שבע (כביש עירוני) על 79 (ואז לא היה את החוק החדש..) לא נראה לי שיש לך הרבה מה לעשות. אצלי זה היה 29 מעל המותר.....

מה שכן, תבדוק האם היה לשוטר חצובה או משהו שמחזיק את הממל"ז... כי נראה לי שיש חובה כזאת (אולי בכביש בין עירוני) ואם השוטר "קפץ" לך לכביש אז אולי ניתן להגיד שהמדידה לא מדוייקת.

במחשבה נוספת, אולי עדיף שתחכה לכל המבינים בתחום....

:roll:

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

GMB יקר, צר לי לאכזב אותך, אבל נראה לי שתצטרך לשלם את הדו"ח.

לגבי הנושא של הכובע-נגיד ולא היה לא...

תלך לקצין התנועה בעיר, תגיש תלונה... השוטר יקבל נזיפה בעל-פה ("נו נו נו" קטן) ואת הקנס תשלם בכל זאת כי אין סעיף בחוק המפיל קנס כי השוטר לא לבש כובע.

מה שכן...

תקח את הכנס ללישכת התנועה, תברר אם הוא של מתנדב או שוטר,

אם הקנס הוא של שוטר-תבקש לראות שהוא עבר קורס והסמכה על ממל"ז מהסוג שרשום אצלך בדו"ח.

אם הקנס הוא של מתנדב-אז משהו מאוד מוזר כאן, כי בחיים שלי לא ראיתי מתנדב המפעיל ממל"ז, ככה שתוכל לדפוק מישהו בגדול.

נ.ב- שמעתי על מיקרים שבהם שוטר מפעיל ממל"ז ומתנדב מבצע את הרישום של הקנס בפועל-אני אישית לא יודע האם הדבר חוקי או לא.

אז עצתי היא-תגיע ללשכת התנועה, תדבר עם אחד הקצינים שם ותברר מהו תפקידו ודרגתו של נותן הכנס, ותפעל בהתאם.

אם אתה צריך עוד עזרה, צור קשר בפרטי.

Honda Civic 5D, 2009, Black

VW Bora TDI, 2002, White- נגנבה...

פורסם

לפני 9 ימים נתפסתי נוסע 121 בכביש של 90 (דרומית לראש פינה).

השוטר הוריד לי 5 קמ"ש ובכך חסך לי 500 שקל נוספים ו8 נקודות.

אני ידעתי שאני נוסע במהירות מעל המותר ואני בטוח שגם אתה.

אז קח אחריות ושלם את הדו"ח. הדו"ח הזה לא ימנע ממני נסיעה במהירות מעל המותר בחוק (ואני נמנע מלהשתמש ממופרזת - כי מופרזת היא לא הייתה) ואם אני אקבל עוד אחד אז אין מה לעשות. עליכם ללכת ע"פ החוק. לא טוב לכם? תפעלו לשנות אותו.

תשלם את הקנס, בדיוק כפי שאני מתכוון לעשות ואל תחפש חורים בחוק בשביל לפתור אותך מעונש שמגיע לך.

Peugeot 206 XT 1.4 5-Speed

שונא את צרפת אבל אוהב את הצרפתיות...

פורסם
נתפסתי אתמול על מהירות בכביש עירוני (אני צריך לבדוק אם באמת מופיע איזהשהו תמרור שמורה על כך)

אין לך הרבה מה לעשות, חוץ מלומר תודה על זה שלא קנית קליאו ספורט בסוף :wink:

Finger's gonna kill me.

פורסם
לפני 9 ימים נתפסתי נוסע 121 בכביש של 90 (דרומית לראש פינה).

השוטר הוריד לי 5 קמ"ש ובכך חסך לי 500 שקל נוספים ו8 נקודות.

אני ידעתי שאני נוסע במהירות מעל המותר ואני בטוח שגם אתה.

אז קח אחריות ושלם את הדו"ח. הדו"ח הזה לא ימנע ממני נסיעה במהירות מעל המותר בחוק (ואני נמנע מלהשתמש ממופרזת - כי מופרזת היא לא הייתה) ואם אני אקבל עוד אחד אז אין מה לעשות. עליכם ללכת ע"פ החוק. לא טוב לכם? תפעלו לשנות אותו.

תשלם את הקנס, בדיוק כפי שאני מתכוון לעשות ואל תחפש חורים בחוק בשביל לפתור אותך מעונש שמגיע לך.

כל עוד זה נוגע לכסף ושהכסף הזה יצא מכיסי אני אנסה למנוע זאת... לא כך יעשה כל אחד? יש לי בעיה קטנה... בעיית המהירות... למרות שאני נוקט תמיד בזמן נסיעה על בטיחות (מקום ראשון אצלי, ולא משנה מה...) שלי ושל הסביבה שלי.

פורסם

אין לך הרבה מה לעשות, חוץ מלומר תודה על זה שלא קנית קליאו ספורט בסוף :wink:

באמת מזל..

תודה לך Aדי :)

פעם הבאה, אם אני שוב פעם ארצה לקנות, תגיד לי לא... מוסכם? :roll:

להלן תיאור המקרה שקרה אתמול, המבינים אולי יוכלו לעזור לי כאן...

23:30 כניסה לרכב... לקחתי סרט, לקחתי פאלם, יוצא לכיוון החברה ל"בלות" עוד ערב נעים בחברתה (בסוף רק קיבלתי צעקות על הנסיעה שלי.. לא היה שווה ללכת :()

23:33, לאחר חימום מנוע של שתי דקות ובדיקת הרכב (המון בוץ, צריך לשטות הייתה המסקנה (טיול אח"צ לפלמחים לבדיקת הג'יפון הזה)

23:34 נסיעה איטית מאוד, יוצא מהשכונה, שם שיר בדיסק...

23:35 מגיע לכיכר ממש מחוץ לשכונה, פונה ימינה, פיאט אונו לבנה מלאה בילדים צעירים (בטח רק הוציאו רישיון) יוצאת לעקיפה מהנתיב השמאלי (אני בנתיב הימיני)

מגיעים לעיקול ימינה קטן לאחר כ-50 מטרים

הפיאט עדיין באמצע עקיפה, מאיטה פתאום... אני רואה מכונית לבנה מקדימה חונה חצי על הכביש חצי על המדרכה (שוב פעם הערסים המעצבנים האלה!! אוף!) הפיאט חצי רכב ממני מאחור, אך יש איזור חפיפה בינינו, לוחץ על הגז (אך, שמח ששמתי את הפילטר אויר הזה, רעש נחמד!) עוקף קלות את הפיאט (תוך כדי רעש עצום (ככה זה תמיד??) בגלל הפילטר) מאחורי המכונית הלבנה שעמדה חציה על המדרכה אדם שמנמנן עם פנס מאותת לי לעצור... כבר מאוחר מדי, אני כבר ממש לידו, (מבין שזה משטרה) אין טעם לעצור, שם לב שגם לא ראו את הלוחית שלי, ממשיך בנסיעה רגועה... ממשיך עוד איזה 100 מטר, פונה ימינה לכיוון הבית של החברה (המרחק מהבית שלה לשלי הוא משהו כמו 1000 מטר... :)) מקדימה, אחרי משאית שחונה ממש 2 מטר מהצומת פורצים לי לכביש שני כחולים שמן ורזה (מבוגר וצעיר) עומדים מולי ומנופפים בידיים (בטח שלא לשלום). עוצר בצד. שניהם מבוהלים פחד מגיעים אלי ומבקשים רישיון נהיגה. נותן להם ושואל לשלומם (בדיוק קפצו לי לכביש, מטומטמים, אם לא הייתי שם לב אליהם (אזור לא כל כך מואר) הייתי דורס אותם בטעות!) בקשר שומע אותם אומרים שתפסו את הרכב (אותי כנראה) ושואלים להוראות. הכחול (הקודם) אומר להם להכנס איתי לרכב ולחזור אליו. נכנס אלי הרזה, צעיר מצחיק בלי שום ניסיון, אני מפרסס ונוסע חזרה לכחול הקודם (נסיעה איטית בלי גז, שלא ישימו לב לפילטר, אין לי כוח עכשיו להורדה). הצעיר כולו רועד (בטח מתרגש) שואל למה לא עצרתי כשהקודמים סימנו לי, אמרתי לו שלא ראיתי אף אחד מסמן לי שום דבר... מפרססים שוב ומגיעים לכחולים...

הכחול המרכזי מזדהה כאיזה פקח או רב-פקח (או שאולי פקד... בטח הדרגה שלו) שואל למה לא עצרתי, אני אומר שלא שמתי לב אליו, הוא מוסתר מאחורי המכונית הלבנה (עם הניידת, אין חצובה אם זה משנה משהו) בלי אורות, בלי כובע... הוא זורק מילה שאומר שחבל שלא ברחתי.. מראה לי את הממל"ז שמראה 79 ומתחיל לרשום דו"ח (הוא עצבני תחת!) אני אומר לו, אין מצב שנסעתי 79 (למרות שמיהרתי קצת, אבל זה לא היה 79 בטוח!!!), מה גם שנסענו אני והפיאט כמעט במקביל... עד לעקיפה שהייתה ממש קרוב אליו (פחות מ-50 מטר)

הוא ממשיך בבילבולי ביצים וכולי וכולי... כמה אסור לי לנסוע מהר וכולי... אני אומר שגם הוא שחונה חצי על המדרכה חצי על הכביש היא בניגוד לחוק! לא כן? הוא טוען שמותר לו בגלל שהוא אמר ככה ("אני קובע מה לעשות עם הניידת ואיפה לעמוד!") אני אומר לו שהבחורים בהמשך התאבדו עלי וכמעט דרסתי אותם הוא אומר: "אני אמרתי להם לעשות את זה, זה בסדר!"). אני מקבל את הדו"ח מתווכח איתו על כל מיני דברים שלא היו בסדר (אין צ'קלקה... אין כובעים וכולי... העצירה שלהם על המדרכה לא תקינה, גם הבחורים השניים ככה, מסתתרים מאחורי משאית וקופצים לכביש לעצור אנשים. באותו הזמן התבאסתי תחת שלא לקחתי את המצלמה הדיגיטלית שלי להנציח הכל!!!) לוקח את הדו"ח וממשיך הלאה...

יוצר ליד הניידת בהמשך, לוקח מהם פרטים שלהם (הם ממשיכים לשאול למה, ומבוהלים, שואלים אם אני עורך דין, אני עצבני ומסביר להם על הטעויות שלהם... ולמה קפצו לי לכביש! שניהם קפצו דרך אגב...) זה שמזדהה בתור ראש החוליה הקטנה הזאת (השמן המבוגר) ממשיך לטעון שהוא זה שקפץ לכביש (היחידי לטענתו!) והשני רק איבטח אותו מהמדרכה... (לא נכון, שניהם היו על הכביש מולי, ואם אני לא טועה, הצעיר הרזה הוא זה שהוביל, בטח היה מהיר יותר מהשמן המבוגר). השמן המבוגר חוזר על טענותיו כמה פעמים (בטח רוצה להשפיע עלי ועל הזיכרון שלי של העובדות, ואני דובק בגרסתי! הוא מתווכח איתי, ואני מסיים את הדיון...) לוקח פרטים, לפני שאני עוזב, גם הוא רוצה את הפרטים שלי, נתתי לו... שיהנה...

עוזב את המקום תוך גדי שאני רואה שהם בודקים לאנשים רישיונות כשגם הם עומדים ממש על הנתיב השמאלי (בצד הימיני שלו...) ובודקים רישיונות למישהו כשהוא ממש לידם... הייתי אדיב וביקשתי מהם שיעלו על המדרכה ושלא יעשו זאת על הכביש כדי שאף אחד לא יפגע... הוא אמר: "לקחתי זאת לתשומת ליבי, תודה ולהתראות". נשארתי לראות מה הוא עושה, והוא אמר לי לעזוב מיד. לא רצתי לריב ולהתווכח שוב, עזבתי והלכתי לחברה... לא היה שם כיף יותר...

זה הסיפור

יש משהו שאני יכול לעשות?

פורסם

יש לציין שלפני המשטרה יש קטע ישר של כ-150 מטר לערך (לפניו יש עקומה ימינה) כך שלא יכלו לראות אותי עד לאחר העקומה...

מכיוון שהשוטר היה מאחורי המכונית הלבנה (חבל שלא שמתי לב מהי המכונית הזאת) יש סיכוי סביר שהוא בכלל לא יכל לראות אותי (הייתי רוב הנסיעה על הנתיב הימיני)

לאחר השוטר, יש שוב פעם עיקול, והפעם שמאלה. ואז שפניה ימינה בה רציתי לפנות..

דרך אגב. כאשר עצרו אותי הניידת השניה, הייתי שוב פעם על הנתיב הימיני, הם עצרו אותי ממש באמצע הנתיב, באמצע הפניה ימינה ואז הייתי שם כ-45 שניות בה ביקשו ממני את הרישיון וחיכו להמשך הוראות מהכחול הראשון... בפרק הזמן הזה ניסיתי לשכנע אותם שאעצור בצד ולא אשאר באמצע הנתיב, אך הם אסרו עלי, ואמרו (השמן המבוגר:) "כאן זה מצוין". עניתי, "אבל אני באמצע הנתיב, תן לי להחנות בצד, מה הבעיה?". והוא ענה: "תשאר כאן!". נשארתי, ואז פנינו חזרה...

זהו, זה כל הפרטים... אם אזכר בעוד ארשום כאן...

דרך אגב, אלה שדיברו איתי, הרב-פקד WHATEVER היה שוטר וכמו כן גם השמן המבוגר... הרזה הצעיר שנסע איתי ברכב אני לא בטוח לגביו, כיוון כשביקשתי לפרטים, השוטר השמן המובגר דיבר במקומו ואסר עליו לדבר, קיבלתי רק את השם המלא שלו (אני מקווה שזה באמת זה...)

זהו עכשיו באמת כל הסיפור :)

פורסם

התנהגות נכונה הייתה אולי מוציאה אותך מהדו"ח. :?

דבר ראשון ,עניין הכובע. חברים - תשכחו מזה אחת ולתמיד. אתם מקסימום יכולים לזכות את השוטר גלוי הראש בנזיפה מצחיקה , לא מעבר לזה , ובטח לא לבטל דו"ח. אין קשר בין העבירה שכביכול ביצעתם לבין בעיות המשמעת של השוטר.

לגבי הדו"ח עצמו -לפי תיאורך , נסעת מהמקום בו עמד השוטר ואיבדת איתו קשר עין. נכון ?

מכיוון שאין שום הוכחה מצולמת ובחושך אין הרבה סיכויים שהוא קלט את מס. הרישוי, הרי שמבחינתך אסור היה לך להודות בכלל שעברת שם ! לא לגמרי הבנתי אם הניידת השנייה הייתה מיד לאחר אותו קטע , בלי פניות נוספות , או שהם הגיעו אליך אחרי שסטית מהדרך.

אם קשה למישהו מכם עם הקטע של , נניח , לא להודות על האמת , אז העצה הכי טובה שיש , לגבי כל ד"וח - היא פשוטה מאוד : לסתום את הפה חברים . את מה שיש לכם להגיד תגידו אחרי שתקבלו ייעוץ כלשהו . עו"ד , מישהו שמבין , WHATEVER.

כל דבר שתגידו בפני השוטר עשוי לשמש כנגדכם.

הפעילו את YOU HAVE THE RIGHT TO REMAIN SILENCE.

אני לא מכיר כמעט שוטר שיוותר לכם בגלל תחנונים , ורוב הסיכויים הם שתפלילו את עצמכם.

עכשיו , אחרי שכבר הודית בפניהם שנסעת לידם , בוא נראה מה עוד נשאר לך.

הטווח תקין - 150 מ' לדבריך. האם השוטר הראה לך מאיזה מרחק הוא מדד אותך ? אם המרחק גדול מזה (לטענתו) , ניתן אולי להפיל אותו. לא ע"י ביטול אלא בבית משפט. אתה חייב לברר את זה לפני המשפט , ואם כן , להציג בפי בית המשפט תמונות שיוכיחו כי אין ראות מעל 150 מ' ולבקש לפסול את התביעה.

עוד דבר - כתבת שאין תאורה . האם השטח בו נתפסת לטענת המשטרה מואר כהלכה או לא ? שטח לא מואר עשוי לפסול את התביעה.

זהו בערך ,האמת , 24 מעל זה 250 ש"ח , ללא נקודות , ככה שזה לא ביג דיל...

פורסם
התנהגות נכונה הייתה אולי מוציאה אותך מהדו"ח. :?

דבר ראשון ,עניין הכובע. חברים - תשכחו מזה אחת ולתמיד. אתם מקסימום יכולים לזכות את השוטר גלוי הראש בנזיפה מצחיקה , לא מעבר לזה , ובטח לא לבטל דו"ח. אין קשר בין העבירה שכביכול ביצעתם לבין בעיות המשמעת של השוטר.

לגבי הדו"ח עצמו -לפי תיאורך , נסעת מהמקום בו עמד השוטר ואיבדת איתו קשר עין. נכון ?

מכיוון שאין שום הוכחה מצולמת ובחושך אין הרבה סיכויים שהוא קלט את מס. הרישוי, הרי שמבחינתך אסור היה לך להודות בכלל שעברת שם ! לא לגמרי הבנתי אם הניידת השנייה הייתה מיד לאחר אותו קטע , בלי פניות נוספות , או שהם הגיעו אליך אחרי שסטית מהדרך.

אם קשה למישהו מכם עם הקטע של , נניח , לא להודות על האמת , אז העצה הכי טובה שיש , לגבי כל ד"וח - היא פשוטה מאוד : לסתום את הפה חברים . את מה שיש לכם להגיד תגידו אחרי שתקבלו ייעוץ כלשהו . עו"ד , מישהו שמבין , WHATEVER.

כל דבר שתגידו בפני השוטר עשוי לשמש כנגדכם.

הפעילו את YOU HAVE THE RIGHT TO REMAIN SILENCE.

אני לא מכיר כמעט שוטר שיוותר לכם בגלל תחנונים , ורוב הסיכויים הם שתפלילו את עצמכם.

עכשיו , אחרי שכבר הודית בפניהם שנסעת לידם , בוא נראה מה עוד נשאר לך.

הטווח תקין - 150 מ' לדבריך. האם השוטר הראה לך מאיזה מרחק הוא מדד אותך ? אם המרחק גדול מזה (לטענתו) , ניתן אולי להפיל אותו. לא ע"י ביטול אלא בבית משפט. אתה חייב לברר את זה לפני המשפט , ואם כן , להציג בפי בית המשפט תמונות שיוכיחו כי אין ראות מעל 150 מ' ולבקש לפסול את התביעה.

עוד דבר - כתבת שאין תאורה . האם השטח בו נתפסת לטענת המשטרה מואר כהלכה או לא ? שטח לא מואר עשוי לפסול את התביעה.

זהו בערך ,האמת , 24 מעל זה 250 ש"ח , ללא נקודות , ככה שזה לא ביג דיל...

הקנס הוא על 750 ש"ח (וגם 8 נקודות אם אני לא טועה, תקנו אותי)

השוטר לא איבד עימי קשר עין (עד לפירסוס והחזרה אליהם) כיוון שהניידת השניה הייתה ממוקמת כ-100-150 מטר אחרי. עם עקומה שמאלה, אבל יש ראות ביניהם

הראות שם לא משהו (יש תאורה כיוון שזה כביש ראשי בעיר) אבל לא מצויינת... הם לא ראו את המספר שלי...

השוטר לא הראה לי מאיזה מרחק הוא "בדק" אותי. אבל הוא אמר לי בע"פ שזה היה בערך ממרחק של 109 מטר... (אני לא מבין כלום בבמל"זים האלה, ולכן גם לא ביקשתי לראות... טעות שלי)

אני אעבור שם היום ואראה מהי הראות ואם אפשר לזהות משהו מ-100 מטר לערך...

אני גם בדקתי באתר של SPEEDTRAP... כתוב שם שאם אין תמרור שמורה על 50, אז מותר בכביש כזה 60, גם אם אני מודע שזה כביש עירוני לחלוטין, האם זה נכון? אני אצטרך לבדוק האם על הכביש הנ"ל (ממש לאחר הכיכר) מופיע תמרור זה או לא...

עוד משהו חבר'ה?

פורסם

טוב , העצה של להישאר עם פה נעול לא הייתה אליך באופ אישי , אלא לכולם. זה בהנחה שאתם נותנים לאיש מקצוע (=עו"ד) לטפל אח"כ.

לגביך - צר לי , אבל לפי תיאורך אתה אוכל אותה כאן (צודק , 24 זה 750 ש"ח + נק' , טעות שלי). מרחק מדידה של 109 מ' , כביש מואר (אלא אם תוכל להוכיח אחרת , מה שקשה לי להניח). זו עבודה לעו"ד.

עכשיו הכדור אצלך - לשלם או לקחת עו"ד ? אין בטחון שהוא יביא לך זיכוי , אבל יש סיכוי.

אם אתה חוסך את הכסף , ואין לך בעיית שלילה / לא אכפת לך להסתכן (סיכון מינימלי, אגב) - נסה ללכת למשפט לבד. אני לא ממליץ.

המהירות המותרת , מרגע שנכנסת לשטח בנוי (התמרור עם הבית) ועד יציאתך ממנו , ואם לא צויין אחרת - היא 50 קמ"ש.

פורסם
טוב , העצה של להישאר עם פה נעול לא הייתה אליך באופ אישי , אלא לכולם. זה בהנחה שאתם נותנים לאיש מקצוע (=עו"ד) לטפל אח"כ.

לגביך - צר לי , אבל לפי תיאורך אתה אוכל אותה כאן (צודק , 24 זה 750 ש"ח + נק' , טעות שלי). מרחק מדידה של 109 מ' , כביש מואר (אלא אם תוכל להוכיח אחרת , מה שקשה לי להניח). זו עבודה לעו"ד.

עכשיו הכדור אצלך - לשלם או לקחת עו"ד ? אין בטחון שהוא יביא לך זיכוי , אבל יש סיכוי.

אם אתה חוסך את הכסף , ואין לך בעיית שלילה / לא אכפת לך להסתכן (סיכון מינימלי, אגב) - נסה ללכת למשפט לבד. אני לא ממליץ.

המהירות המותרת , מרגע שנכנסת לשטח בנוי (התמרור עם הבית) ועד יציאתך ממנו , ואם לא צויין אחרת - היא 50 קמ"ש.

לפי החוק החדש...

מהו מספר הנקודות לפני שמקבלים זימון לנהיגה מונעת?

מתי מתבטלים נקודות קודמים?

איזה עוד פרטים יש לדעת בהקשר לנקודות האלה?

בתודה שוב פעם

רמי

פורסם

לפני כמה ימים קיבלתי 2 דוחות מהירות (מצלמה אלקטרונית). באחד מהם (של 250 ש"ח צולם ב-7.03) פיספסתי מועד הגשת בקשה להישפט ואין לי מה לעשות איתו חוץ מלשלם.

השני עדיין טרי (וגם יותר יקר) ואני רוצה להתייעץ..מה ואיך אפשר לנסות כדי לבטל את הדוח, איפה אני יכול לראות את הצילום?(למיטב ידיעתי המצלמה היא לא מצלמה קבוע)..מה כדי לבדוק בצילום?

• תוכן חדש...