Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, שבוע הבא אני טס לבולגריה לבורגס.:-)

אני מעוניין לקנות לעצמי מצלמה דיגיטלית טובה ואיכותית.(לא מחפש משהו מקצועי)

תמליצו לי על מצלמות טובות בכדי שאני אשתף אתכם אחרי זה בתמונות איכותיות ומעניינות. 8)

אני מחפש מצלמה עד 500 ש"ח.

תודה.

פורסם

מוכרים עכשיו במכרזים מצלמה CANON מחודשת a590 במחיר של 500 ש"ח ואחריות 4 שנים זה המצלמה הכי טובה שתקבל עבור 500 ש"ח ,8MP ,זום 4, מייצב אופטי ,מעבד DIGIC3 , עינית אופטית (שאין לה תחליף בימי שמש חזקה ורק לקנון יש את זה) עובד על 2 סוללות אצבע פשוטות, אפשרויות שליטה ידנית בהרבה פונקציות צילום .החסרון היחיד שלה שהיא קצת יותר גדולה ממצלמת כיס פשוטה (אבל הרבה יותר איכותית), וצילום הווידאו שלה בינוני בגלל הגבלת ה FPS ל20 ברזולוציה של 640*480

אני גם הזמנתי כזאת ומחכה שתגיעה בימים הקרובים.

אני לא יודע עם יספיקו לשלוח לך את זה אבל אולי באיסוף עצמי תספיק.

פורסם

אל תיגע במחודשות - לא סתם הם זולות

ואחריות 4שנים - סביר להניח שזה בא מ 4H - עוד סיבה לברוח

נסה להשיג עוד מעט שקלים וקנה מקאראט היבואן של קנון,ותרוויח שקט נפשי ל3שנים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לגבי מחודש אני לא מסכים תכלס זה מוצר שתוקן במפעל מקורי עבר את כל בדיקות האיכות וזה מאוד נפוץ בחו"ל , בארץ הסטיגמה שקניתה מחודש מונעת מהרבה לקוחות לקנות את המוצר מבחינה פסיכולוגית , כי אחרת יסתכלו אליך במבטים מוזרים.

יותר מזה אם תקנה חדש חדש, ואז אחרי חודש חודשיים זה יתקלקל ויתקנו לך את זה בפועל תקבל מוצר מחודש רק ששילמתה יותר.

לגבי האחריות אולי תסביר לי מה לא טוב ב 4H ? הם יבואנים הרבה יותר גדולים מקרט בתחום הצילום , שלא לדבר שכשה מגיעה זמן האחריות גם קרט יכולים לעשות את המוות.

מה שכן ניתן ב 700 ש"ח לקנות כזה חדש עם אחריות 3 שנים קרט מחנות ועדיין המצלמה תהיה שווה כל שקל .

כי היא עדיין מוצלחת יותר מהדגם החדש שהחליף אותה.

פורסם

תודה על ההמלצות נראה כבר מחר מה אני אקנה.

sronis

תנחומיי בקשר לבורגס. ראיתי על זה כתבה בחדשות - נראה מגעיל למדי.

כל אחד והטעם שלו.

יש לי חברים שחזרו משם דווקא סיפרו דברים טובים שהם מאוד נהנו.

פורסם

עידכון:קניתי לבסוף מצלמה של FUJIFILM A100 עם 10 מגה פיקסל + כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה + מטען סוללת ו4 סוללות נטעות של GP + נרתיק למצלמה

כל זה המוכרת מכרה לי ב 800 ש"ח.

משתלם?

פורסם

קפצת הרבה מעל תקציב 500 שקל.

בוא נראה, המצלמה עולה 477 שקל בזאפ, כרטיס זיכרון 4 ג'יגה עולה 47 שקל ב-KSP, מטען ורבעיית סוללות עולה כ-120 ש"ח.

נגיד נגיד שגם הנרתיק שקנית הוא של Lowepro והוא איכותי מאוד, עוד 100 שקל. הכול ביחד 744 שקל.

בהנחה שהנרתיק הוא באמת של Lowepro, עסקה סבירה. אם לא, באסה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

באינטרנט היתה משלם כ 100 ש"ח פחות אבל בחנות קיבלתה את זה ישירות ויש לאן לפנות אז גם זה טוב.

אני גם בסוף קניתי את ה A590 של קנון מחנות חדשה עם אחריות מקורית ב 630 ש"ח, קניתי גם מגן מסך שזה פלסטיק חיצוני שאמור להגן מסריטות ומכות קלות.

בכל צקרה תתחדש.

• תוכן חדש...