Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CHECK ENGINE בסובארו B4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוגתי שתחיה התקשרה אלי מהרצליה שאחרי שהיא מדליקה את האוטו לא נכבת לה "נורית צהובה של צינור כזה".

מכיוון שלא המלחתי להבין ממנה מה בדיוק כואב לאוטו ודובר בנורה צהובה, הרשתי לה לנסוע ככה הביתה.

בבית התברר ש"הצינור" היה ציור של מנוע. כמובן שמחר על הבוקר אני אסע למוסך להתחבר לסורק.

אבל אולי מישהוא מכיר או יש תופעה מוכרת.

מדובר ב B4 2005.

אני מוכרח לציין שזאת פעם שניה החודש שיש משהוא מוזר באוטו. לפני כן היו אלה מרימי שמשות שהסתדרו אחרי כיבוי והדלקה של מנוע.

פורסם

אני בגדול יודע שסיבות רבות ומגוונות ויש להתחבר לסורק.

חשבתי אולי יש איזה תופעה מוכרת וידועה.

אני אעדכן מה היה.

פורסם

הסורק הצביע על איבוד קשר בין גיר למנוע. יש לציין שאוטו נוסע חלק.

אבל לפני שנכנסתי לסרטים החברה עשו חושבים והחליטו להחליף מצבר שלא הוחלף מעולם.

נראה לי הגיוני. השאלה האם 1100 ש"ח על מצבר 60 אמפר/שעה של שנאפ הוא מחיר הגיוני.

בכל מקרה. למדתי על בשרי שעדיף לשלם עוד קצת ולעשות דברים במורשה.

זה יוצא יותר זול לאורך הזמן.

פורסם

עם המחיר ששילמת כנראה באמת עדיף במוסך מורשה :-) (למי שיש כסף)

המצברים של שנאפ בנויים בטכנולוגיה של לפני 40 שנה ושום דבר לא השתנה אצלם. במחיר של 800 שקלים יכולת לרכוש מצבר של בוש או ווארטא ללא טיפול.

איזה כייף לי :)

פורסם

אני יודע שבחוץ הייתי משיג יותר זול. יש לי קשרים בווארטא וזה מה שהייתי שם עד עכשיו.

אבל מצד שני כל פעם שהלכתי בחוץ שילמתי ביוקר.

פעם אחרונה נכנסתי למכון טסטים ליד העבודה להחליף נורה H7 בפנס ראשי.

אחמד החשמלאי, שלא היה מרוכז במיוחד באותו רגע, שבר לי את האוזן שעליה יושב הקפיץ.

הוא כמובן הכחיש ואמר שככה זה היה.

עכשיו אני צריך להחליף פנס שעלותו כחדש כ2100 ש"ח.

לפני כן נכנסתי לחנות אביזרי רכב להחליף סוללה במפתח. כולו פאקן סוללה CR2032 ב10 ש"ח.

אחר כך האזעקה התחילה להשתגע והייתי צריך לבזבז חצי יום עבודה כדי לנסוע להרצליה ולשלם 80 ש"ח על החלפת שתי סוללות.

הסתבר שרק סוללות של פנסוניק בעלות אמפראז' מסוים עובדות בשלטים אלה.

לכן אני לא לוקח יותר צ'אנסים.

פורסם

בדוק אם אפשר למצוא פנס מפירוק לפני שאתה רץ לשפוך סכומי עתק על פנס ראשי. (או לחילופין האם ניתן להחליף חלק מהפנס)

בקשר למצבר : יקר מאוד ,אבל אם הבעיה תחזור - תוכל להפיל את זה על החברה כתקלה חוזרת .

פורסם
לפני כן נכנסתי לחנות אביזרי רכב להחליף סוללה במפתח. כולו פאקן סוללה CR2032 ב10 ש"ח.

אחר כך האזעקה התחילה להשתגע והייתי צריך לבזבז חצי יום עבודה כדי לנסוע להרצליה ולשלם 80 ש"ח על החלפת שתי סוללות.

הסתבר שרק סוללות של פנסוניק בעלות אמפראז' מסוים עובדות בשלטים אלה.

לכן אני לא לוקח יותר צ'אנסים.

נשמע מוזר הסיפור של הסוללות מכיוון שסוללות מסוג CR2032 הם תיקניות ובעלות קיבולת של 240 מיליאמפר שעה וכול סוללה של הייצרנים הבאים היא בעלת אותם תכונות GP,ורטא,אנג'ייזר,טושיבה...

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...