Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. למישהו פה יש סיבה טובה לחוסר ההצלחה המשווע של הפיאסטה החדשה? בדיוק היום ראיתי אחת כזו למכירה ואז שמתי לב שזו בערך השנייה שאני רואה, והפיאסטה מיובאת כבר שנה לפחות. הסתכלתי פנימה, והיא נראית בסדר גמור. גם העיצוב חמוד מאוד (הרבה יותר טוב מהC3 או היאריס, לדעתי), והיא באה מבית טוב עם מוניטין טוב בארץ. אז למה הכישלון?

אני יודע שהיבואנים לא הביאו גירסת ליסינג זולה יותר ולכן יש קצת ממנה ברחובות, אבל מדוע גם ללקוחות פרטיים היא כמעט ולא נמכרת?

ב. יכול להיות שבאירופה רכבי היוקרה באים debadged? כל רכבי היוקרה הדיפלומטיים שאני רואה (7,5, S, S80) - לכולם לא רשום כלום מאחור, מלבד S80 אחת שראיתי עם הכיתוב "S80", אבל בלי התוספת של הדגם. האם זה עניין מקובל באירופה? זכור לי פעם שקראתי איפשהו שרק בישראל מוסיפים לדגמי BMW את הדגם הספציפי מאחורה, כדי שיהיה קל יותר לגלות למי "יש יותר גדול".

תודה מראש.

מנו

-שהיום אכל המבורגר ושתה קולה בפעם הראשונה מזה חודש וחצי-

פורסם

תשובות:

א. הפיאסטה החדשה לא מצליחה מכיוון שהיא יקרה מדי. שער היורו גבוה ולא מאפשר לה להתחרות בשוק. לא רק בזה של ציי הליסינג אלא גם בפרטי.

למיטב ידיעתי הייבוא שלה מופסק בעקבות זאת. מה שאומר שכמה עשרות הפיאסטות החדשות שנמכרו פה יהיו היחידות. (כלומר - שוק עתידי גרוע = טוב לקוני המשומשות)

ב. שוב, למיטב ידיעתי ניתן בחו"ל לבחור איך הרכב יגיע. גם בארץ. מצד שני - אני דווקא כן ראיתי המון S80 T6 וכולי עם כיתוב מאחור, וכן סדרה 7 ו-5 של ב.מ.וו (במרצדס פחות, משום מה).

רוני

-שהיום אכל ארוחת צהריים משפחתית בפעם הראשונה מזה חודש וחצי, ועדיין לא מבין את מי זה אמור לעניין- :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוני

-שהיום אכל ארוחת צהריים משפחתית בפעם הראשונה מזה חודש וחצי, ועדיין לא מבין את מי זה אמור לעניין- :wink:

היי אתה, פיסלברי-דואו-בוי, נסה לחיות חודש וחצי בלי סוכר, מלח או אלכוהול, ואז נראה אותך, טוב?

:wink:

ועל כל שאר התשובות: תודה. למרות שאני מחזיק בדעתי שכמעט כל הרכבים הדיפלומטיים שראיתי היו debadged.

--- הודעתך נערכה ---

פורסם
תשובות:

רוני

יועבר רוני לאוף טופיק לאלתר עקב חוסר עניין לציבור :shock:

:lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בנוגע לדיפלומטים אני לא יודע, לא ראיתי הרבה חדשים בזמן האחרון, למרות שכן ראיתי כמה סטיישנים מגניבים שמעולם לא נמכרו בארץ עם לוחית רישוי של דיפלומט. (ולהם דווקא היו סמלים)

וליאור - אתה אל תעיז לסיים את האוטו לפני שאתה מודיע, שמעת? :twisted:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
בנוגע לדיפלומטים אני לא יודע, לא ראיתי הרבה חדשים בזמן האחרון, למרות שכן ראיתי כמה סטיישנים מגניבים שמעולם לא נמכרו בארץ עם לוחית רישוי של דיפלומט. (ולהם דווקא היו סמלים)

וליאור - אתה אל תעיז לסיים את האוטו לפני שאתה מודיע, שמעת? :twisted:

רוני

רוני, תגיע ביום ראשון, יום גדול לאנושות, הכל כבר מורכב, השלדה מורכבת, מתלים, שיפורים וכו', ראשון שני שלבי הרכבה סופיים.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
קראתי גם על הגיר הלא יוצלח של הפיאסטה, ייתכן שגם הוא אחד מהגורמים לתופעה.

8)

גם לי זכור משהו בסגנון. מישהו רוצה להרחיב?

פורסם

זה לא שהוא לא יוצלח, להפך - הוא נחמד מאוד. הוא פשוט רובוטי ולא אוטומטי מלא וזה כנראה מפריע לאנשים.

נהגתי מעט על פיאסטה שהייתה לדיוויד במשך כמה זמן. נהנתי מאוד - הרכב מצוין!! אני בטוח שהוא יוכל להרחיב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

1.פיאסטה לא מצליחה בארץ בגלל הגיר.גיר אוטומטי מגיע לארץ בקרוב.

אבל גם בחו"ל הפיאסטה לא מצליחה,העיצוב משעמם מדי בשהשוואה לקליאו\206

2.אין הסבר למה שכתוב על הרכבים הדיפלומטים.

בארץ כתוב יותר על המכוניות מאחור אבל אין דבר כזה שלא כתוב כלום.

אייל

פורסם
תשובות:

ב. שוב, למיטב ידיעתי ניתן בחו"ל לבחור איך הרכב יגיע. גם בארץ. מצד שני - אני דווקא כן ראיתי המון S80 T6 וכולי עם כיתוב מאחור, וכן סדרה 7 ו-5 של ב.מ.וו (במרצדס פחות, משום מה).

במרצדס, הרכבים באים debadged כברירת מחדל. ניתן לציין בהזמנה שיוסיפו סמל.

אצל הבאוורים זה הפוך.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אבא שלי היה שגריר .. אז אני יכול להגיד לך בוודאות שאין איזשהו חוק בקשר לסמלים של המכונית אבל אתה צריך לזכור שדיפלומטים מאירופה לרוב נוסעים במכוניות מהארץ שלהם שיוצרו במיוחד בשבילם (חולונות שחורים, משוריינות וכו'...) לכן יכול להיות שבייצור לא שמים להם את הסמלים המזהים - אני ישאל את אבא שלי ליתר בטחון אבל

ההכרח היחיד שיש למכוניות דיפלומטיים זה שיהיה מוט לשים עליו את הדגל באירועים שאתה מייצג את המדינה שלך... :!:

• תוכן חדש...