Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי חוטי הצתה חדשים ל205 שלי והם לא מתחברים עד הסוף (עד הבלוק הכוונה) כמו הישנים אלא מתחברים לפלאג וה"שפה" שלהם נישארת טיפה מעל הבלוק, יכול להיווצר מצב שאם יירד גשם או לא יודע מה ייכנסו לי מים למנוע? אפשרי דבר כזה? כללי הרכב מניע ונוסע בסדר גמור ואני אפילו מרגיש שיפור מאז החלפת החוטים, אשמח לתשובה,(אם בכלל מים יכולים להגיע לאזור הפלאגים,)

נ.ב

רכב שנת 1999 הזרקה

פורסם

שלום רב !

האם ידוע לך שם תוצרת חוטי ההצתה, מה רשום על האריזה?!

בחוטי הצתה לא מקוריים, תמיד תגלה אי התאמה, בין הקונקטרים בחוטי ההצתה המקוריים לתחליפים.

אם תשלם יותר תקבל חוטי הצתה המותאמים היטה למקומם, וזהים למקור, ואורך חייהם, יהיה פי כמה וכמה, מתחליפיים זולים, ובעלי התנגדות גבוהה.

אין אפשרות לחדירת גשם,אך חדירת לחות , ורטיבות בעת פריצת צינור מי קירור, עלולה לגרום לזיוף.

נסה להחליפם לאיכותיים בתוספת תשלום, אם יסכימו בחנות, או סע כך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה שלום ותודה רבה על התגובה, בתגובתך רשמת זיוף. כלומר נזק רציני של מים בבוכנה לא יכול לקרות מזה לפי מה שאני מבין.

כרגע החוטים האלה רגילים ופשוטים, חיפשתי לקנות חוטים של BERU אבל לא מצאתי בשום מקום, חיפשתי בכמעט כול החנויות המוכרות בתל אביב, אם מוכר לך מקום שבוודאות מוכר את הBERU אני יחזיר את אלו ייקח משהו אחר עם הזיכוי ויילך לקנות את הBERU,

המקוריים יקרים מידיי, רוצים עליהם מחיר שערורייתי במיוחד, כמעט 400 ש"ח

נ.ב

מנסיעה קצרה הורגש שיפור משמעותי מהמקוריים שהחלפתי, הם היו המקוריים שבאו עם הרכב בשנת 99 כך שהאיכות שלהם כבר לא משהו כלל, עברו 120K קילומטרים

פורסם

שלום רב !

אין קשר לחדירת מי גשם לבוכנה, אך יש קשר לחדירת מים בעת שטיפת מנוע, לעבר הפלג , ולבריחת ניצוץ לראש המנוע, מה שיגרום לזיוף קרטועים, חיתוכים, ולנזק למודול ההצתה, או לסליל ההצתה.

בברכה

צביקה

פורסם

אני לא רוצה להישמע ראש בקיר אבל כרגע אני לא מתכנן לעשות שטיפת מנוע, מספיק נקי שם בשביל מנוע, זה לא בית מרקחת, יש למישהו מושג מאיפה אפשר כן לקנות את הBERU בארץ, בצנטרל, ג'אן, ודומיהם לא היה כלום בנמצא

פורסם

שלום רב !

היבואן של בירו הוא עמנואל בחיפה, ערוך חיפוש בגוגול, והזמן ממנו.

בברכה

צביקה

פורסם

ב-104 שהייתה לנו פעם, היו חוטים ללא הגומי למעלה, ובחלק מהפלאגים היתה התעלה של הפלאג מתמלאת מים בזמן נסיעה בגשם כבד ושלוליות, דבר שהיה גורם לאותו פלאג להפסיק לעבוד עד התייבשות.

עם זאת, נראה לי ששם היה מדובר במקרה מיוחד שבו כנראה הייתה התזה מתחתית הרכב ממש לכיוון הראש. גם אם אתה לא מחליף כבלים לבסוף, חכה לחורף ותראה אם יש בכלל בעייה.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...