Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברשותי פ'גו 206 CC ,הגעתי למצב מצער מאוד אני שומר על הרכב כמו על העניים שלי (ואני לא מגזים) אבל ישנם נהגים מעצבנים ברמות מטורפות, כל המכות שהרכב שלי קיבל היו מהחניה אנשים פשוט לא יודעים לצאת מחניה .:evil:

חשבתי על פחחות וצבע, השאלה העם כדאי לעשות זאת ?

שכאמור אני ירצה למכור את הרכב זה לא יוריד לו את הערך לרצפה

במידה ואתם אומרים שמומלץ לעשות פחחות לרכב יש לכם מקום(מקום איכותי בלבד) באזור חיפה לעשות זאת ומה העלות המשוערת ?

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

צלם את הפגיעות במכוניתך וכך תוכל להראות התמונות לקונה עתידי של המכונית שבהן יראו את הנזקים הקטנים ושהתיקונים

והצביעות אינם בגין תאונות.

פחחית/מצבעה לרכב טובה הנה "מוסך הפחחים" שברח' חלוצי התעשיה 64 מפרץ חיפה, טל' 04-8417554

או 052-5064455 ובקש את רמי.

תאם איתו וגש עם המכונית והוא יגיד לך מה יש וכדאי לעשות, עלויות, זמנים וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...