Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן פשוט מאוד מבחינתי כל הסיפור , הבחור נוסע על מאזדה 6 ולא על רכב שמתקשה להעביר את הכוח לקרקע .

המעבר הפתאומי בנסיעה ב 2 בלילה באחד מבכבישי ארצנו עקב הממטרת שדואגות גם להרטיב את הכביש יכול להיות מסוכן להחריד ולא היתי שם צמיג כזה על רכב רגיל למדי , כל צמיג ספורטיבי אחר נראה כי יעשה עבודה יותר טובה .

אגב רק אצלי או שבארץ אנשים לא חזקים באיזון של צמיגי סמי סליקס מה שגרם לרעידה קלה בנסיעה רגועה ?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מאזדה 6 בקושי תוכל לנצל צמיג רגיל אז לא חבל על הכסף שלך?

היה ברשותך פעם רכב עם צמיגים כאלה או שסתם שמעת ונדלקת?

במקומך הייתי משקיע בצמיג ספורטיבי רגיל שיחזיק יותר זמן ויתן אחיזה טובה גם כן.

המזדה 6 היא רכב מצויין, יש לנו את גירסת הפרימיום והיא בהחלט מנצלת היטב את הפוטנצה RE050 המולבשים עליה, גם צמיגים טובים יותר יתקבלו בברכה וה 6 תוכל לנצל אותם היטב - במיוחד בנסיעות שבועיות דרך מצפה רמון.

חבר אתה עומד לעשות טעות שתעלה לך הרבה כסף .

אין טעם וזה מיותר , הרבה פעמים בעצמי הטחרתי שיש לי סמי סליקס , וזה ברכב שממש לא משמש ליום יום ...

באיזה זכות אתה אומר שהוא עושה טעות? אתה יודע מה השיקולים שלו והמחשבות שלו?? בסופו של תהליך, צמיגים הם משהו שתורם גם לאחיזה ולהנאה וגם לבטיחות לבלימה. הלוואי וכל הנהגים וכל רכבי הליסינג בארץ היו מודעים לחשיבות הצמיגים ומשדרגים את הצמיגים שלהם.

הצמיגים לפי דעתי אמורים לעלות קצת פחות מ 500 ש"ח (יצחק - אם תצטרך עזרה אני אוכל להפנות אותך לפנצרייה בפתח תקווה שתתן לך במחיר כזה), זה מחיר מאוד צנוע לצמיגים שכאלו, גם בהתחשב בזמן חיים נמוך יותר.

ניב, האם יגיעו R1R גם ב-205/45/16?

זקוק לצמיגים חדשים...

לפי זיכרוני אמורים להגיע 12 צמיגים במידה הזאת, הצמיגים הנ"ל אמורים להגיע לצערי רק בתחילת ספטמבר.

החדשות הרעות - אני כנראה לוקח את כולם :-) . נראה מתי וכמה יגיעו ואני אשתדל לפרסם זאת בפורום ואז נראה מה קורה...

פורסם

ניב, אתה נוכל! :-P

תעדכן אותי...

אני צריך (לפחות) זוג טרי טרי של T1R או R1R...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז אחרי בדיקה אמורים להגיע 8 צמיגים בתחילת ספטמבר ולאחר מכן עוד 6. אני שמרתי את כולם לעצמי כאשר אני אשמח להעביר הלאה לפי הצורך.

רציתי רק להבהיר כאן כי אני לא עובד של טויו או של אוטו לוקס - עבדתי שם לתקופה מאוד מאוד קצרה (שבוע בערך). כיום אני אני עומד מולם כמו בעבר - אחד שמתעסק עם ספורט מוטורי ומאוד אוהב את הצמיגים שלהם. אין לי שום רווח מהמלצות או מקנייה של הצמיגים הנ"ל.

ניב

פורסם

ד.א.. באחד ממפגשי הקלאסיות שוחחתי עם בעל פורשה 928S4 המחזיק ליום יום מאזדה 6.

הוא סיפר כי למרות ההנאה הרבה בנהיגת ה 928 , עם המאזדה 6 הוא יותר מהיר בפניות.

פורסם

לא יודע מה העלות של הטויו אבל אני הרכבתי סמי סליקס של פדרל (גם עם טרד של 140) במחיר של צמיגים ספורטיביים רגילים.

הצמיג עשה את העבודה על יבש ורטוב, היה טוב משמעותית מכל צמיג ספורטיבי רגיל אחר אבל בהחלט נפל מצמיג סליקס מלא (השוותי עם חבר בעל רכב זהה עם זוג סליקים מקדימה כאשר אני הייתי עם רביעיית פדרל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הפדרל סמי סליקס נחשב נחות מצמיגי סמי סליקס אחרים - אייכותיים יותר. למרות שאין ספק שהוא יהיה טוב יותר מצמיגים רגילים.

החבר שלך כנראה נעל זוג קדמיים שכזה (סמי סליקס אייכותיים: דנלופ דירזה O2G או O3G, טויו R888, יוקוהומה 048 וכן הלאה)

פורסם

מחזק מאוד מאוד את ניב,

צמיג איכותי לא רק בישביל לעביר את כל הכוח לכביש, זה החלק הכי פחות חשוב לא משנה איזה רכב או למה הרכב מיועד, טוב מכוניות דראג זה יוצא מן הכלל,

בכל מקרה, זה משפר את אחיזה הכביש של הרכב בפניה, בברקסים , ובהאצה זה לא משנה אם יש לך 100 או 1000 כ"ס , צמיג לא איכותי פשוט לא מעביר את כל הכח ברוב המצבים ובישביל זה הדיפרציאל נפתח, לכן אני ממליץ לכל מי שנוהג רמה מעל כולם, לשפר צמיגים דבר ראשון, אני למדתי את זה מנסיון אישי,

לפותח התר'ד , לדעתי באמת בישביל מזדה 6 לפעילות פעם בשבוע ועם דגש שישמרו לאורך זמן, ממליץ לך לרכוש את הR1R שזה צמיג ההכי איכותי לזמן שהוא ישמר לך . ואת העודף, אלי כדאי לחסוך וכן לשים בכל זאת צמיג יותר איכותי מזה לאימפרזה שאכן צריכה את זה יותר יחסית.

נ.ב. אני מקנא בך שיש מידה של הרכב שלך בצמיג הזה!!:(

A.R.T Performance

פורסם

האם יש את הR1R במידה של 225/40/18 ואם כן, מה מחירו המשוער?

אני מחפש גם במידה 225/45/17

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ניב, האם יש בשוק או יש אפשרות להזמין T1R , R1R או אפילו R888 במידה 14, לא כל כך חשוב לי מידה מדוייקת, בין 185 ל205 , חתך לא כל כך מעניין , שיהיה 55 , 50 , 45 .

תודה

A.R.T Performance

• תוכן חדש...