Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי מאזדה לאנטיס 97 מטופלת כראוי, לאחרונה כשאני נוסע בצהרי היום לירושלים, מתחמם לי המנוע ואני חייב למלא מים ברדיאטור (אני פותח לאט לאט) ואז מיד החום נרגע . אני חייב לציין שהרכב לא מאבד מים אף פעם, וכן החלפתי רדיאטור לפני כחודש. מוזר לי מאוד שבדרך חזור מירושלים וכן בנסיעה תוך עירונית - המנוע אינו מתחמם מעבר לחצי אף פעם!

האם יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש!

פורסם

תבדוק אולי יש לך נזילת מים מאחד הצינורות.

אולי אטם ראש עשה את שלו .

תיגש למוסך שמטפל בדיאטורים ומערכות מים ברכב שיבדקו קומפרסיה ברכב ועם יש נזילה שיאתרו אותה.

פורסם

הוא אומר שהוא החליף רדיאטור

הוא לא מאבד מים בנסיעה רגילה אלא רק בעליות לירושלים.

יש לי תחושה שזה אטם ראש

פורסם

בדוק כשהמנוע בטמפ' עבודה, אם הנוזל קירור שבמיכל עיבוי מבעבע, אם כן החלף פקק לרדיאטור מקורי בלבד..

האם אתה רואה שינוי במפלס הנוזל קירור במיכל העיבוי בין מנוע קר ל-חם? אם אין שינוי החלף פקק לרדיאטור.

האם ניסת להחליף טרמוסטט למקורי?

האם מערכת הקירור ניבדקה בלחץ במוסך לאיתור נזילות?

המאוורר של הרדיאטור ניכנס לפעולה?

אם כל זה ניבדק ולא אותרה נזילה חיצונית כניראה האטם ראש פרוץ, ויש לבצע בדיקת CO בנוזל הקירור יתכן וקומפרסיה בורחת למערכת הקירור.

האם אתה רואה שנוזל הקירור מהול במעט שמן מנוע? כשהמנוע קר פתח את הפקק של הרדיאטור ותסתכל אם יש עליו שמן.

כשהמנוע בטמפ' עבודה כבה אותו, ופתח את פקק מילוי השמן ובדוק אם אתה רואה קצף על הפקק, או על המדיד שמן.

תבדוק את כל מה שאמרתי לך ותענה על השאלות ונוכל לעזור לך יותר

פורסם

הוא החליף רדיאטור לפני חודש (אני מקווה לחדש)

מה שנשאר זה לוודא תקינות של המאווררים לרדיאטור (הפעלה, כיוון אויר..)

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

תודה לכל המשיבים.

בזמן התחממות המנוע המים במיכל העיבוי מבעבעים.

את הפקק לרדיאטור החלפתי ממש לאחרונה, כמו כן הטרמוסטט הוחלף אף הוא.

המאורר פועל כראוי ולא ראיתי שמן בנוזל הקרור.

לא עשיתי עדיין בדיקת קומפרסיה במערכת הקרור.

פורסם

האם הפקק של הרדיאטור הוחלף למקורי מהחברה? אם לא החלף אותו במקורי חדש.

אם החלפת לפקק מקורי, ועדיין המיכל מבעבע, כניראה שהקומפרסיה עוברת למערכת הקירור מהאטם ראש פרוץ.

• תוכן חדש...