Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נוהגים עם כלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה שרשורים היו כאן לאחרונה בנוגע לכלבים אז הנה אחד משלי.

לעת ערב היה לי איזה סידור במתחם שפיים.

נוסע להנאתי על כביש 2 לצידי A3 1.8T חדשה אדומה.

כידוע את הכביש אני מכיר. את הנוהגים לידי /אוייבי אני מכיר פחות, לכן אני בוחן בעיקר אותם ואת מעשיהם בקפידה.

עומדים ברמזור צומת הקנטרי.

הנהגת לידי עלמת חן חיננית מתחילה בסדרת נישוקים עם כלב חום שרירי שיער קצר משקל 34.5 ק"ג לערך. שני הצדדים מבסוטים .

עכשיו הכלב בלי חגורת בטיחות.

נדלק הירוק והעלמה מרביצה זינוק לתפארת . הכלב מוטח אחורנית . הרבה פעמים אתם רואים את ראשו של הכלב מחפש אויר מבעד לחלון החצי פתוח.

מה קורה בזמן בלימת חרום / תאונה לא עלינו??

העונים נכונה יקבלו שק בונזו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מה קורה בזמן בלימת חרום / תאונה לא עלינו??

32.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

BMW הוציאו לפני כמה שנים סדרה של חגורות מיוחדות לכלבים, לא יודע עם עדיין יש את זה.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אומנם ההודעה הראשונה נכתבה בנימה קלילה אבל תשובות רציניות אם אפשר.

באמת מעניין לדעת אם יש פתרונות לנושא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בכל חנות חיות שמכבדת את עצמה תמצא מתאם לחגורת בטיחות לכלב.

את המתאם הזה מותר לחבר אך ורק לרתמת חזה ולא לקולר או שבברקס הרציני הראשון אתה מולק לכלב את הצוואר או שובר לו את המפרקת.

פורסם

מודה, לא קושר את הכלב.

מה שכן, נוסע לאט ורגוע כ"כ, שגם הסיבובים לא יפריעו להוד מעלתו, שבד"כ עסוק ברביצה הגונה על הספסל האחורי, או על רצפת המושב הקדמי (ואז הוא מקבל מזגן לרגליים 8)).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מישהו יכול להעלות תמונה של החגורה הזאת?

אצלי הכלבה מטיילת בכל האוטו כעומדים וכשנוסעים היא מוציאה את הראש החוצה.

כמה דבר כזה עולה? זה מתאים לכל כלב?(הכלבה שלי קטנה בגודל של פינצ'ר בערך 30ס"מ גובה מהרצפה -לא גדולה)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

שבוע שעבר קראתי בעיתון (ממון נראה לי) שהוציאו חגורה חדשה לחיות מחמד, ושהיא עומד להיות משווקת ממש עוד מעט (אם עדיין לא).

לצערי העיתון נשאר בבסיס.

פורסם
הכלבה שלי קטנה בגודל של פינצ'ר בערך 30ס"מ גובה מהרצפה -לא גדולה

שים אותה בתא כפפות.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

מה שכן, נוסע לאט ורגוע כ"כ, שגם הסיבובים לא יפריעו להוד מעלתו, שבד"כ עסוק ברביצה הגונה על הספסל האחורי, או על רצפת המושב הקדמי (ואז הוא מקבל מזגן לרגליים 8)).

+1

כשהכלב איתי הוא בדרך כלל יושב במושב האחורי לגם אני ראיתי חגורת בטיחות לכלב בחניות חיות רק שהנבלה שלי לא מוכן וייהי מה לנסוע איתה :?

פורסם

שימו לב רק למשקל שהמתאם הזה לחגורה יכול להחזיק.

הכי גבוהה שמצאתי היה 35 קילו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מודה, לא קושר את הכלב.

+1

גם הכלבה שלי (פודלית) בדיוק אותו הדבר , היפראקטיבית משהו ברכב.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

קודם כל , כל מי שלא קושר את הכלב, קחו בחשבון שמדובר בסכנת חיים לכלב אפילו בתאונה במהירות קלה או אפילו בברקס חירום (שאינו מסתיים בתאונה).

בתאונה קצת יותר רצינית, מעבר לסכנת החיים לכלב, יש גם סכנת חיים לכם ולנוסעים האחרים.

כלב ממוצע במשקל 25 ק"ג שעף באוטו במהירות 90-110 קמ"ש יכול לחסל בן אדם בלי שום בעיה.

מדובר במתאם זול ופשוט, אין שום בעיה להשתמש בו וכמו שכבר ציינתי, יש לחברו אך ורק לרתמת חזה ולא לקולר.

75640917.jpg

פורסם

ידוע וזה בדיוק על אותו משקל של סכנה לבן אדם אבל לא תמיד הכלב מוכן ועדיף לי לנסוע מאוד בזהירות עם כלב משוחרר ורגוע מאשר עם כלב קשור ומשוגע שלא ייתן לי להיתרכז בנהיגה.

• תוכן חדש...