Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,אני מחפש מחליפה ראויה לסובארו אימפרזה שלי שנת 94 בטווח מחירים עד 25000 שח.

חשבתי על הונדה סיווק,אולי חשבתי על אימפרזה כזאת שנת 99 2000 או טויוטה קורולה רק יפנית אמינה וקלה לאחזקה.

מה שכן אני לא ממהר למכור אז בבקשה אים תוכלו לעזור לי בהצעות לרכב שיתן לי את האמינות והאיכות של היפניות.

אני לא פוסל גם רכב קטן ספורטיבי חזק ואמין שזה הכי חשוב לי!

תודה לכולם.

קצת תמונות של הסובארו:

DSC00279.jpg

DSC00281.jpg

DSC00280.jpg

imprza new age

פורסם

בתור אחד שיש לו יפנית אמינה כמו שלך אני מאמין שמעבר מיפנית לאירופאית יהיה קשה ויכלול הרבה פחדים בנושא האמינות ואני בטוח שלא תסכים לכך.

קטן ספורטיבי אמין יפני חסכוני וקל לטיפול, יש לך הרבה דרישות.

היחיד שעולה לי בראש בטווח המחירים הזה זה מיצובישי קולט, 3 דלתות, 90 כ"ס (בצורה החדשה, שדרך אגב תתפלא שאני רואה הרבה מבוגרים שיש להם אחת בניגוד לצורה הישנה שנחרשה ע"י צעירים), הרכב אמין, יפני, חסכוני וזריז מאוד בהאצה מהמקום עקב משקלו הקל, חולק חלפים עם הסופר לנסר (אני לא בטוח עם זה כך גם במודל של הצורה החדשה תקנו אותי עם אני טועה) ככה שלא חסר חלפים בשפע ובזול.

אני בטוח שאתה מושפע מסטיגמות על הצרפתייה המתקלקלת והיפנית שלא רואה מוסכים.

אני ממליץ לך את הפולו 16v רכב צעיר במראה בעל 100 כ"ס, ואיבזור עשיר יחסית למתחרות בתקציב.

• תוכן חדש...