Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל מגיע לך שאפו על זה שהזעקת וטרינר.

יתכן שמישהו אחר היה ממשיך לנסוע.

מקווה שיש לך פרטים של עדים למקרה והוכחות חותכות לזה שהוא בעל הכלבה מהמקרה.

בבית המשפט הוא ינסה לטעון שזו לא הכלבה שלו, שאין לו בכלל כלבה וכו'.

בהצלחה!

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי, תודה.

הכלבה הייתה תקועה בתוך הגריל. במקום לשחרר אותה בכוח ולשים ז** ואז היא גם הייתה בורחת אחרי זה לכביש ונדרסת, הזעקתי וטרינר שיהיה נוכח ויחלץ אותה ויקח אותה לבדיקה במרפאה אחר כך. כמובן שבלי לחשוב פעמיים על העלות שהוא עלול לעלות.

לא היה לי אפילו זמן לצלם את העניין לא חשבתי בכלל על נזק חשבתי רק על להציל את הכלבה.

בכל מקרה יש בידי הקלטה שהגברת אומרת ומספרת בהתרגשות על איך הכלבה ברחה והם השאירו את הדלת פתוחה ושהיא אף ראתה אותה בורחת (ונשארה בבית..). על פי החוק מחויב הוטרינר למלא דוח על כל כלב ברישיון בעל שבב (כמו זה) שבו טיפל, אז זאת לא בעיה ובנוסף לא נראה לי שתהייה לו בעיה לתת עדות.

ההגנה היחידה שעומדת לנתבע בסיטואציה כזאת זה שהנהג נהג ברשלנות שאינה תואמת את הדרך והיה עליו לצפות, כפי שהיה על האדם הסביר לצפות את העובדה שיכולים להיות כלבים על הכביש. הטענה הזאת הועלתה במשפט דומה להפליא כאשר הנהג נהג בדרך גישה צרה לישוב שבו באמת היה עליו לנסוע לאט ולצפות שיהיו חיות מחמד בסביבת הבתים, בכל זאת השופט פסק לטובת הנהג ! אז כאן על אחת כמה וכמה שמדובר בצומת ענקי בעל 4 נתיבים אין על הנהג הסביר ואף הזהיר ביותר לצפות כי תהייה כלבת פינצ'ר באמצע הכביש! בנוסף העובדה שמדובר בפינצ'ר שגם ככה קשה לראותה מוסיפה משקל כבד לטענות שלי.

פורסם

כן הכלבה מצאה באיזה רכב להתקע. מצד שני, אם הייתי עם הג'יפ היא הייתה מתה, אם זה רכב רגיל היא גם הייתה מתה כי הוא היה מעיף אותה לעזאזל והיא הייתה נדרסת שוב ושוב. הפגוש בZ נמוך במיוחד ויש לו פתח יניקה ענקי ושם היא נתקעה.

פורסם

הכרמליסטים של היום זה לא הכרמליסטים של פעם. והכוונה היא לבעל הכלב.

ראשית אתה חייב שמאי כמו כל תאונת דרכים. בלי שמאי אין קייס בבית המשפט.

סתם להשכלתך בית משפט לתביעות קטנות אפשר לתבוע עד 30,100ש"ח.

בלי לנפח את התביעה נהג ביושר , ותזכה לראות את כספך יותר מהר.בית המשפט לא אוהב אובדן ימי עבודה( אלא מוכחים )ועוד פחות מכך עוגמת נפש מוגזמת.

כל הכבוד על הצלת הכלב. מה שלומו דרך אגב.

כיכיר חורב זה אזור ילדותי, חורב כלפי דניה היה כביש צר בקושי 2 מסלולים, אוטובוס 37 היה יוצא 4 פעמים ביום לכיוון בית בירם וקצת אחרי בית בירם , הכביש היה ברוחב של מסלול אחד .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הכלב בסדר גמור. לא יכולתי לשאול לשלומה גם היום (שאלתי אתמול) כי הבעלים ניתק לי את הטלפון בפנים בשיחה היום. או שהם באמת לא יודעים על אחריותם או שהם משחקים אותה תמימים. בכל מקרה הם ילמדו בדרך הקשה וצר לי על כך.

כן, סכום התביעות הקטנות הוכפל לאחרונה ועומד היום קצת מעט מעל 30K שח.

אין לי שום כוונה לנפח שום דבר מצידי לסגור את זה מחוץ לבית משפט בלי הוצאות אובדן ימי עבודה וכו. רק להחזיר את המצב לקדמותו. במידה והבעלים של הכלב יאלץ אותי לפנות לבית המשפט לא תהייה לי ברירה אלא לתבוע את המגיע לי.

בכל מקרה, מחר בבוקר אני במוסך עם השמאי מזמין את החלקים. עדכונים בהמשך.

נ.ב- ככל הנראה הנזקים לא יסתיימו ב5000 שח. ההשתתפות העצמית היא בסך 4500 שח. האם כדאי להפעיל את הביטוח ולתבוע על ההשתתפות העצמית ואובדן הפרמיה או שמא לתקן ללא הביטוח ולתבוע את זה? (הנזק כנראה יגיע לכ7000 שח כיוון שישנו חלק נוסף שצריך להזמין מחו"ל, ומי יודע מה ימצאו עוד בפירוק הפגוש)

פורסם

בכמה זה הולך לייקר את הפרמיה? אם לא בהרבה אז יש מצב.. אבל אם ביותר מכמה מאות שקלים אז לא..

תנסה ליצור קשר שוב עם הבעלים של הכלב ותנסה להבהיר לו בעדינות על המקרה ותנסה להיות נחמד ותבקש ממנו לא לנתק ולשמוע עד הסוף כי אתה רוצה לבוא לטובתו.

ואז אחרי שתספר את הסיפור תגיד לו שהמצב הוא או 7000 שח לתיקון נטו, או תביעה שכוללת הוצאות משפטיות וכל מה שמסביב..

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

מבלי להיכנס לכיסך אני מניח כי פשוט יותר יהיה לממן את התשלום מכיסך ולתבוע, מאשר לערב את הביטוח כי קשה לכמת את הנזק של הפרשי הפרמיות לשנים הבאות.

תביעה אתה צריך להגיש באחת משתי הדרכים לכן כפי שאמרתי אם הבעיה הכספית היא לא הבעיה , עזוב את הביטוח למשהו יותר רציני , שלא יקרה טפו טפו טפו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

היית משאיר אותה בתוך הגריל שלך... נראה לי שהבעלים היו צ'יק צ'ק מגיעים עם מזומן...

מקרה מעצבן אבל אל תוותר!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

אל תשכח לעדכן לגבי המשפט והתוצאות.

כל הכבוד על הצלת הכלבה

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

במקרה של תביעת ביטוח/משפט עתידית ניתן לשלם למרבית המוסכים (בטח ובטח למוסכים שמכירים אותך)בצק דחוי ל 60 יום.

בתוך תווך ה 60 יום האלה אתה כבר אמור לקבל את הכסף בחזרה מהביטוח או בפסיקת בית משפט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קצת סטייה מהנושא , חבל שלבעלי הכלב לא היה ביטוח על הכלב שלהם , זה טוב כי זה מכסה גם נזקי צד ג וגם מחלות והעלות החודשית לא גבוהה במיוחד.

וכל האי נעימות היתה נמנעת.

סתם חומר למחשבה לכל בעלי החיות למיניהם.

פורסם
במקרה של תביעת ביטוח/משפט עתידית ניתן לשלם למרבית המוסכים (בטח ובטח למוסכים שמכירים אותך)בצק דחוי ל 60 יום.

בתוך תווך ה 60 יום האלה אתה כבר אמור לקבל את הכסף בחזרה מהביטוח או בפסיקת בית משפט.

הצחקת את מערכת המשפט/השופט. וזה בבית משפט לתביעות קטנות .חצי שנה עד שנה. אבל סכום התביעה כאילו נושא ריבית והצמדה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

שנה בבית משפט לתביעות קטנות? :shock:

זה עדכני מה שאתה אומר? כי מנסיוני (המועט) זה רץ הרבה יותר מהר.

במיוחד היום כאשר מחצית מהתביעות בכלל מופנות לגישור.

פורסם

בגירה

כתבתי חצי שנה עד שנה.מספיק סיבוך קטן /בקשה לדחייה והעסק מתעכב בכמה חודשים.

אם בחנותך נחש משקפיים תעזר בו לקריאה:-)

אפשר גם להיכנס להליך בבית משפט השלום הנקרא הליך מהיר , שהוא טוב עד ל 50K ש"ח עדיין הכל הולך לאט.

היתרון בבית משפט לתביעות קטנות , אין צורך בעורכי דין , ופרוצדורה יותר קלילה. אבל עדיין בית משפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

הנחש משקפיים בדיוק הלך לאופטומטריסט :wink:

כשאותי תבעו (איזה בת יונה קראה בחנות את כל השלטים שאין להשאיר ילדים מתחת לגיל 10 ללא השגחה, קראה את כל השלטים שאין להכניס ידיים לכלובים ועדיין שלחה את הילד ללטף את ה"שפן" בעודה מקשקשת בחוץ עם חברה. אחרי שהערתי לה פעמיים ופעמיים היא הקשיבה והתעלמה, הילד חטף נשיכה של החיים. מה עושה הזונה? תובעת אותי) קיבלתי כתב תביעה עם תאריך יעד לגישור לעוד חודשיים.

במחשבה שניה, אולי זה גם קשור במיקום בית המשפט ובעומס שקיים בו, יכול להיות בת"א זה לוקח עד שנה ובחדרה חודשיים.

אה, הבת יונה הפסידה, יצאתי זכאי וקיבלתי ממנה שכ"ט של עו"ד (כתיבת כתב הגנה) של 1500 ש"ח :lol::twisted:

• תוכן חדש...